moocho,wow nieko sau junior suite.Tokiu kambariu nesu maciusi.Suuuper,super
Kaip man modernus viesbuciai patinka
jolitka nu jau man cia per daug modernu butu
gerai kad ta knygu kluba priminet. Turbut teciui Kaledoms kokia knyga dovanosiu gal kokia gera aktualia apie istorija-politika ar pan. galit rekomenduot? nebutinai apie Europa/LT.
gerai kad ta knygu kluba priminet. Turbut teciui Kaledoms kokia knyga dovanosiu gal kokia gera aktualia apie istorija-politika ar pan. galit rekomenduot? nebutinai apie Europa/LT.
mano lietuves kirpejos, pas kuria anksciau kai gyvenau kaime lankydavausi, tai visas namas labai modernus. langai per du aukstus. praktiskai vietoje sienu. pirmas aukstas atviras. virtuve, valgomasis ir svetaine - bendra erdve. ir ten kur stovi valgomasis stalas tai virs jo nera lubu. eina istisine skyle iki pat stogo. pakelus galva aukstyn matosi vonios kambarys, kuris irgi kaip moocho foto, siena - istisinis stiklas. ir ten kazkur salia lygiai taip pat miegamasis. dar nuo valgomojo stalo virsuje matosi sauna, kuri irgi stikline.
i klausima kodel taip viskas atvira, gavau atsakyma, kad cia gyvenam dviese. tik ji ir vyras. jiems taip patinka. nu kodel ne
miegamojo su vonia tai tikrai neatsisakyciau.
knygas siunciausi is patogupirkti.lt
neatsimenu kiek gavosi siuntimas, bet nedaug....
paziurejau ta lofta nu butu visai nieko, bet bent jau duso kabina del saugumo tikrai galetu buti stikline... nes su ta uzuolaida nei penki nei desimt. tiek del saugumo, kad galima nugriuti, tiek del vandens. bent pas mus tai pilnos grindys butu vandens
i klausima kodel taip viskas atvira, gavau atsakyma, kad cia gyvenam dviese. tik ji ir vyras. jiems taip patinka. nu kodel ne
miegamojo su vonia tai tikrai neatsisakyciau.
knygas siunciausi is patogupirkti.lt
neatsimenu kiek gavosi siuntimas, bet nedaug....
paziurejau ta lofta nu butu visai nieko, bet bent jau duso kabina del saugumo tikrai galetu buti stikline... nes su ta uzuolaida nei penki nei desimt. tiek del saugumo, kad galima nugriuti, tiek del vandens. bent pas mus tai pilnos grindys butu vandens
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 11 16, 21:30)
Dekoju, noriu paziuret mazajai gal Kaledom ar gimtadieniui. Dar norejau pasiteiraut, gal kas gali pasiulyt maziukams (3 metuku) knyguciu ar zurnaliuku su uzduotelem nesvarbu vokisku ar lietuvisku. Pas mociute yra vokiska viena, labai patinka mazajai.
Mes kaip tik tvarkeme pirmokelio knygas, zaisliukus, turiu knyguciu ir liet. ir vok, galeciau visas atiduoti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 11 16, 21:42)
Merginos, gal kuri kokia ideja mestelesite. Noriu paziureti filma "Julie and Julia". Nerandu internete. Biliotekose/videotekose pas mus nera. Gal kuri turit? Gal kur internete legaliai galima rasti? Gal dar ka patarsit? Aciu!
Rasa, turiu Gal butu galima per Dropbox pasidalinti..
QUOTE(moocho @ 2015 11 16, 22:03)
Man labiausiai patiko Adamkaus dienorasciai, ypac Paskutine kadencija. Labai idomiai parasyta. Arba dar Cekuolio knygos Jeigu patinka sportas Gime begti
Siandien nesekmiu diena. Prasidejo ji nuo to, kad vienas veikejas (vaikas) prisisiojo lova.... Juodi skalbiniai buvo iskalbti su vienkartinem nosinaitem (ka dabar daryt?!) ir gimtadienio vaises i mokykla pasirodo per mazos, nes reikejo visus priespiecius suorganizuoti O as naminiu keksiuku prikepiau ir buvau rami, kad cia jau viskas.... Tai dabar lakstom su diedu uz galvu susieme
QUOTE(Pasaka @ 2015 11 16, 23:52)
Mes kaip tik tvarkeme pirmokelio knygas, zaisliukus, turiu knyguciu ir liet. ir vok, galeciau visas atiduoti
Parasiau AZ
QUOTE(Atenyte @ 2015 11 17, 10:36)
Siandien nesekmiu diena.
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 11 17, 12:31)
aciu
Dar prie viso bieso pamirsau isideti kelnes sporto klubui
Sveikos, aš berlyne. Ačiū už sveikatos palinkejimus. Pusė velnio. Pirmadienį, prieš išvažiuojant dar pas gydytoją nulekiau, antibiotikų issirasiau, dar visokio " gėrio", jaučiuosi kaip pusė vaistinės. Ale dzin, svarbu, kad neteko viso šito reikalo atsisakyti. Gyvenimas tikrai gali būti gražus👍😊 Einu už dešimt minučių vakarieniauti, paskui į ekskursiją autobusu po vakarinį berlyną. Paskaitos labai geros, tikrai įdomu, viešbutis rekomenduotinas, maistas skanus ir jo žiauriai daug.
Žirne, pavydim.
Šiandien patyriau labai fainą dalyką! Po labai ilgo laiko "sutikau" ir išmokau naują vokišką žodį "der Trichter". Dažniausiai kai dukra paklausia "kaip bus vokiškai", žinau reikiamą žodį arba net kelis sinonimus, o jei kokio žodžio iš karto neprisimenu, tai žodynę jį suradus žinau, kad žodis žinomas/girdėtas/matytas. Ir jeigu manęs būtų kas paklausęs ką reiškia šitas žodis, nebūčiau žinojus ką atsakyt.
Šiandien patyriau labai fainą dalyką! Po labai ilgo laiko "sutikau" ir išmokau naują vokišką žodį "der Trichter". Dažniausiai kai dukra paklausia "kaip bus vokiškai", žinau reikiamą žodį arba net kelis sinonimus, o jei kokio žodžio iš karto neprisimenu, tai žodynę jį suradus žinau, kad žodis žinomas/girdėtas/matytas. Ir jeigu manęs būtų kas paklausęs ką reiškia šitas žodis, nebūčiau žinojus ką atsakyt.
Zirne,sauniai ! Kur yra tavo viesbutis? Kurioje Berlyno dalyje?
Rekomenduok viesbuti
Mano mylimiausias miestas
Rekomenduok viesbuti
Mano mylimiausias miestas