Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(addicted @ 2015 11 14, 21:15)
Latifa,ai zinok zmones eina kaip jiems patinka.Yra moteru su vakarinemis suknelemis,yra ir su dzinsais.

bigsmile.gif tai tada geros žinios. Aš jau bijojau, kad prie tokios aplinkos bus ir atitinkamos aprangos kodas. Nors, aišku, su džinsais tai tokioj aplinkoj mano tėvai tikrai nepasirodytų. Jie iš tos kartos kai į teatrą/koncertą visi eidavo pasipuošę, nes tai būdavo ne eilinis įvykis, o šventė. O jei ir čia užtenka elementarių proginių drabužių, tai reik tada ir man paieškot bilietų į kokį koncertą g.gif
Atsakyti
Addicted, cia gal alte Oper Frankfurte?

Maniškis klases susitikime, tai reikes važiuot pasiimti, tai dabar galvoju eit miegot iki to ar ne g.gif
Atsakyti
Latifa,Sekmes ieskant.Kuriam DE gale jus gyvenat?

Tybuka,ne,cia Wiesbadene.

As tavo vietoj neiciau miegot.Dar netycia neisgirsi skambucioO manoji isvaziavo su draugu i restorana.Kaip man baugoka,nes teises praeita savaite gavo.Labai daug klasioku issilaike teises,net nustebau kiek astuoniolikmeciu is jos klases.Vazineja ir labai neramu,kad laimingai namo sugriztu.
Atsakyti
Girdėt tai girdėsiu, bet pamiegojus kelias valandas ir vėl keltis, jaučiu dar durniau, bet tai ka dabar veikti iki 1-2 valandos biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Tybuka filmus ziurek smile.gif

Addicted nu bet ir grozis wub.gif labai labai. o laiptai kokie!

ikelsiu kelias zadetas foto is keliones prie Bodensee. kai kurios facebooke pamatys, o kitoms cia parodysiu.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Orkinta,neitiketinai zalia thumbup.gif
Atsakyti
O as su gebejau kazkur persalti verysad.gif Vakar nuo pietu jau ant sofos prakabejau, visa nakti saltas prakaitas muse, siandien vel ant sofkes guliu. Bijau, kad i sinusita nepersimestu ir mano Berlynas nenuplauktu blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Orkinta, labai grazios nuotraukos, kaip atvirutes wub.gif

zirne, sveik greiciau 4u.gif
Atsakyti
Merginos, nezinau, ar siuliau jums sita recepta http://aj-receptai.b...gaiciai-su.html
Nu, labai greita (jei perki jau paruosta tesla) ir LABAI LABAI skanu!

Zirne, sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 11 15, 20:21)
Nu, labai greita (jei perki jau paruosta tesla) ir LABAI LABAI skanu!

Barstei ir tuo perliniu cukrumi?
Zirne, tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 11 15, 20:10)
Barstei ir tuo perliniu cukrumi?
Zirne, tau  4u.gif

Aha, barsciau smile.gif Tik truputi.

Kaip tavo zandikaulis? Dar tebeskauda?
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 11 15, 21:15)
Kaip tavo zandikaulis? Dar tebeskauda?

Jauciasi dar, bet gyvent jau galima smile.gif

Praeita savaite vesdama mergyte i darzeli pamaciau skelbima apie kaledu svente. Is seno iprocio uzmeciau aki tik i paskutinius datos skaicius 11.15. Vakar susimaisiau dienose, galvojau jau 15, tai buvom nuvaziave ir tik duris pabuciavom su mergyte. Teko sokoladuka pirkt ir prizadejau kita diena nuvezt pas Kaledu seneli. Bet siandien gavosi vel tas pats, nes ta svente - 28.11.15 doh.gif Apgavau vaika du kartus per savo issiziojima lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 15 lapkričio 2015 - 20:40