tai va, mergos. O pas mane darbe stebisi visi, kad as i kava tris cukraus dedu nes as nemegstu karciu dalyku! nemegstu nei juodo sokolado, nei greipfruktu, nei campari, nei gintonic
Wer seinen Kaffee am liebsten schwarz trinkt oder eine Vorliebe für bittere Schokolade hat, zeigt den aktuellen Studienergebnissen zufolge vermehrt dunkle Persönlichkeitsmerkmale, einschließlich Machiavellismus, Sadismus und Narzissmus. Bei Bevorzugung süßer, saurer und salziger Geschmacksrichtungen seien keine vergleichbaren Zusammenhänge mit den Charaktereigenschaften feststellbar, berichten die Wissenschaftler.
http://www.heilpraxi...n-2015101547316
QUOTE(moocho @ 2015 10 17, 20:41)
[i]Wer seinen Kaffee am liebsten schwarz trinkt oder eine Vorliebe für bittere Schokolade hat, zeigt den aktuellen Studienergebnissen zufolge vermehrt dunkle Persönlichkeitsmerkmale, einschließlich Machiavellismus, Sadismus und Narzissmus.
Man cia panasu i reklamini "darbeli": rykit cukru ir kitus saldumynus, tai mes bent darbo turesim
Visko su saiku!
aha ahaaaaaa Rasa, nebandyk dabar issisukinet
haha.....
kaip sako Jungas,-
'I must also have a dark side if i am to be whole', Teisingiau ir nebuna
kaip sako Jungas,-
'I must also have a dark side if i am to be whole', Teisingiau ir nebuna
Merginos, patarkit. Kaip isnaikinti geltonas demes baltuose baltiniuose pazastu srityse? Paprasti milteliai neisplauna
QUOTE(moocho @ 2015 10 18, 20:05)
Kokie baisus
QUOTE(Atenyte @ 2015 10 18, 20:11)
Merginos, patarkit. Kaip isnaikinti geltonas demes baltuose baltiniuose pazastu srityse? Paprasti milteliai neisplauna
Neisimsi jau niekaip
Labas rytas,
Siaip yra priemoniu nuo prakaito demiu, bet labai sunku pasakyt kiek jos pagelbes, nes jos istikruju sunkiai iveikiamos. Pvz. kad ir si. Labai daug priklauso nuo audinio ir demes kiek ji isisenejusi. As is sitos serijos tai nemazai turiu ir naudoju. Yra ir liaudisku budu - soda, actu, langu plovikliu valo. Pabandyk, blogiau nebus.
O siaip tai as karts nuo karto naudoju sia priemone- Dr. Beckmann Super Weiß , labai gerai balina ir isisenejusi geltonuma nuima. O spalvotiems audiniams beveik kiekvienakart naudoju domol Farb- & Schmutzfangtücher , drabuzio spalva islieka intensyvi ir po skalbimo, man labai sios serveteles patinka.
Siaip yra priemoniu nuo prakaito demiu, bet labai sunku pasakyt kiek jos pagelbes, nes jos istikruju sunkiai iveikiamos. Pvz. kad ir si. Labai daug priklauso nuo audinio ir demes kiek ji isisenejusi. As is sitos serijos tai nemazai turiu ir naudoju. Yra ir liaudisku budu - soda, actu, langu plovikliu valo. Pabandyk, blogiau nebus.
O siaip tai as karts nuo karto naudoju sia priemone- Dr. Beckmann Super Weiß , labai gerai balina ir isisenejusi geltonuma nuima. O spalvotiems audiniams beveik kiekvienakart naudoju domol Farb- & Schmutzfangtücher , drabuzio spalva islieka intensyvi ir po skalbimo, man labai sios serveteles patinka.
QUOTE(RasaZFR @ 2015 10 19, 10:57)
Labas rytas.
Sergu... Jau nuo ketvirtadienio tokia be jegu sliauziojau, tai man salta, tai galva skauda, o nuo savaitgalio - jau kaip reikiant. Nepatinka man sirgti.
Sergu... Jau nuo ketvirtadienio tokia be jegu sliauziojau, tai man salta, tai galva skauda, o nuo savaitgalio - jau kaip reikiant. Nepatinka man sirgti.
Pas mane irgi panasiai, visa praėjusią savaite nei šiokia nei tokia vaiksciojau, dabar dar ir kosulys prisidėjo, kita savaite bus gal geriau su šiltesniu oru Turkijoj..
Sveik
Aciu uz patarimus bandysiu kazka, blogiau nebus
QUOTE(Atenyte @ 2015 10 18, 21:11)
as vis ruosiuosi baltus viska surinkt ir su chlorke praskalbt, siaip ta metoda naudojau lig siol tik duso uzuolaidai, po to buna baltut baltutele, jauciu tiktu ir normaliems skalbiniams...aisku po to reiktu su milteliais dar praskalbt, o tai chlorke smirdetu