Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nei prie ko cia tie pabegeliai, gi ne jie Londone, Ispanijoj, Prancuzijoj per visus situos paskutinius 10 metu tokius ispuolius vykde doh.gif
Visa sita kose uzvyre vyresne karta, gyveno susisukus i vata ir dare babkes is Afrikos ir Azijos, apie taika pasaulyje vapejo ir ginklus pardavinejo, o dabar turim ka turim,- nusivylusius radikalizuotus zmones, kurie nori kazkam atkersyti. Telieka dziaugtis kiekviena isgyventa diena smile.gif

Jolitka, as ir buvau ju parduouvej, o ne internrte. Bent pas mus tai viskas suspausta, sugrusta, ir nu ne taip pigu kaip galvojau kad ten yra. Pvz 5 skirtingos kelniu rusys sudetos viena ant kitos, nori istraukti dydi paziureti, tai viskas nukrenta ir susimaiso, negaliu pakesti kai taip parduouvese prekes sudeda doh.gif

Addicted, oho grazus koks teatras thumbup.gif
As tai eilini karta nezinau, ka per naujus veikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2015 11 14, 13:57)
Nepykit,sakysit sita maivos.Bet kokiam grozyje pasiseke bilietus gauti  smile.gif

QUOTE(addicted @ 2015 11 14, 17:13)
Wiesbadene cia sitas teatras.

o koks aprangos kodas einant į tokius grožius DE galioja? norėčiau tėvams padovanot bilietus į kažką panašaus, bet jei paaiškės kad čia reikia 'white tie' kodą atitinkančios aprangos, mano mamai bus vienas stresas lotuliukas.gif nes kaip visada apsirengt nėra ką, niekas netinka, ir dar svorio reiktų numest ir t.t. ir pan. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2015 11 14, 16:13)

As kaip uzkietejusi vaiku drabuziu pirkimo veterane galiu pasakyti,kad kokybe visur vos ne vienoda ar uz 100 euru pirkt ar uz 20.Tas pats ir esprit,as jos negaleciau isskirt,kaip geresnes firmos  ax.gif Bet esprit mezginiai vaikams bent jau man labai kokybiski papuola,c&a turbut buvo prasciausi.
Kaip zirne sako,hilfigerio striukes plunksnuojasi,tai mano mazosios jau plunksnuojasi dabar,naujut naujutele.Geox,nors metus patarnavo.Sakau daugiau jokiu pluksniniu striukiu.Galeciau cia jums brangiu firmu pavardint,kaip tulo sijonas,plyso ir plyso,kuris 60 euru kainavo,tai h&m kaip naujas po 2 metu atrode.....

As turbut panasi veterane, nes abu vaikai panasaus amziaus kaip tavo didziosios smile.gif
Is pradziu vyresniajam daznai pirkau C&A, Zaroje, paskui, kai gavau dovanu vaikams is Esprit, labai patiko kokybe, trikotazas, medvilne tokia minksta, bet neplona, beveik nenusiskalbia ax.gif
Tai dabar nors ir kainuoja kelis eurus brangiau, bet ir man malunus smile.gif
O kad firminiu markiu drabuziai papuola nekokybiski, tai cia ne retenybe.
Atsakyti
Tai tiesa, ernsting siek tiek brangiau ir pas mus ganetinai sugrusta, bet nera visiskas chaosas. Kai mergyte buvo mazesne ir negalejau kur toleliau grustis, tai kuo puikiausiai apipirkinejau c&a bei hm. Tikrai yra jose graziu drabuzeliu ir pakankamai kokybiski, bet dabar ernsting pamegau smile.gif
Atsakyti
jo bet zinokit keliu savo kepure pries jus mamas, zinojau kad vaikiski drabuzeliai nepigus, bet kad tokios pacios kainos kaip suaugusiu... doh.gif tai mes suauge tuos pacius drabuzius penkis metus galim nesiot, o vaikai tik kelis menesius blink.gif

aj vakar daviau eura benamiui mieste biggrin.gif ejau sau geros nuotaikos, anas priejo ir sako : o gal jus turit atliekamu monetu?. Sakau tau pasiseke, siaip niekad neduodu smile.gif pas mus paprastai visokie pankai ir neformalai pinigu prasineja. O cia toks simpatiskas berniukas, na biski apdriskes, bet svarus, be suns. Paklausiau ar vietinis, sako taip vietinis, bet va gyvenimas taip susikloste - mano traukinys jau nuvaziavo.. sakau, koks dar traukinys! tau dar tik kokiu 17, jis dar net neatvaziavo! o jis sako: tai kad man 26.. as tik blink.gif ee...tai sakau, vistiek dar traukinys nenuvaziavo lotuliukas.gif na bet atrode tikrai jaunai, lygia svaria oda, lyg net barzda dar neaugtu biggrin.gif

Atsakyti
gal kam idomu, geras deal'as! gaila mum Drezdenas biski tolokai, butinai varytumem, 99eur uz Hilton su pusryciais! gal kas norit pasidovanoti sau, vyrui ar giminem smile.gif http://secretescapes.../sale?gce_sbs=1
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 11 14, 18:55)
jo bet zinokit keliu savo kepure pries jus mamas, zinojau kad vaikiski drabuzeliai nepigus, bet kad tokios pacios kainos kaip suaugusiu...  doh.gif  tai mes suauge tuos pacius drabuzius penkis metus galim nesiot, o vaikai tik kelis menesius  blink.gif

aj vakar daviau eura benamiui mieste biggrin.gif

Per ispardavima truputi pigiau Esprit mirksiukas.gif

moocho, paskaityk Bob rekomenduoju thumbup.gif tikra istorija thumbup.gif labai lengvai skaitosi. Visiems kas skaite labai patiko, o viena drauge, kuri turi kate, tai sake dar kazka naujo apie kates suzinojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 11 14, 17:55)
jo bet zinokit keliu savo kepure pries jus mamas, zinojau kad vaikiski drabuzeliai nepigus, bet kad tokios pacios kainos kaip suaugusiu...  doh.gif  tai mes suauge tuos pacius drabuzius penkis metus galim nesiot, o vaikai tik kelis menesius  blink.gif

Del to as ir neperku vaikisku drabuziu is visokiu espritu ir t.t blush2.gif Maniskes patenkintos rübais is C&A,TAKKO,Erstlings family ir aisku,dabar Primark. Dar esu pirkus didziajai is jeans fritz.Bet dabar jau iseme is asortimento vaikiskus rübus. verysad.gif
Nemegstu tik KIK ir NKD rübu.Batai ir dauguma joms is Deichamman.Nuperki ir po poros men.per mazi. doh.gif Mano didzioji vapscie viena dydy persoko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 11 14, 20:55)
* jo bet zinokit keliu savo kepure pries jus mamas, zinojau kad vaikiski drabuzeliai nepigus, bet kad tokios pacios kainos kaip suaugusiu...  doh.gif  tai mes suauge tuos pacius drabuzius penkis metus galim nesiot, o vaikai tik kelis menesius  blink.gif

** aj vakar daviau eura benamiui mieste

* Siaip tai yra pasirinkimas. Nebutina vien tik firminius pirkti. Nuo tevu ir ju pajamu daug kas priklauso.

** Labai gerai padarei, kad davei. Visada reikia duoti, kai taip tiesiai i tave praso.
As irgi ne visada duodu, bet kai taip tiesiai kreipiasi, tai stengiuosi visada duoti.
Pries 2 sav. gatveje kreipesi 1 pagerianti moteriske. Sako: ponia, gal turit man 1 eura? As is karto: ne! Ir nuejau. Einu ir galvoju, reikejo duoti, nes dabar gero nebus.... Ir po pusvalandzio taip ir nutiko. Kasininke atidave graza 1 euru maziau. Apsiziurejau post factum. Visatos desniai visada veikia. Tokiu ir panasiu atveju ne viena turejau. Ir vis nepasimokau doh.gif
Atsakyti
Latifa,ai zinok zmones eina kaip jiems patinka.Yra moteru su vakarinemis suknelemis,yra ir su dzinsais.

Pasaka,as is esprit mazai perku,nea man is visos kolekcijos,gal koks vienas drabuzelis patinka.Parasyciau kiek as isleidziu ant vaiku drabuziu,tai pirstu prie smilkinio pasukiotumet 😊.
Seniau,kai nebuvo interneto,didziosios laikais,tai pagrindines firmos ir budavo esprit,tom tailor,s.oliver,pampolina.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2015 11 14, 20:15)

Pasaka,as is esprit mazai perku,nea man is visos kolekcijos,gal koks vienas drabuzelis patinka.Parasyciau kiek as isleidziu ant vaiku drabuziu,tai pirstu prie smilkinio pasukiotumet 😊.
Seniau,kai nebuvo interneto,didziosios laikais,tai pagrindines firmos ir budavo esprit,tom tailor,s.oliver,pampolina.

Pas mane kai bernai, tai as tikrai daug rubu neperku ax.gif ir firmos jiems visiskai tas pats, tik vyresnysis jau pradeda prasyti geresniu batu ir pan smile.gif
Atsakyti
Man kokybes atzvilgiu Jako-o yra numeris 1.
Atsakyti