Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Man irgi iskart po traukimo israse antibiotiku. Na bet man visus trauke..ir visi buvo neislinde. Ir nebuvo jokiu uzdegimu pries traukiant.
Nebepamenu, kaip buvo, kai saknis trauke ten toj vietoj, kur paskui implanta dejau. Va implanta igrezus, irgi antibiotikus paskyre smile.gif

Pippa, labai idomu kas per avantiura, jau musiau kur nors keliausit bigsmile.gif lauksim ziniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 11 13, 12:50)
Zirne, oj tadien tikrai ne, as kas 5-6 savaites vaziuoju, tai tikrai ta savaite neispuls.

Atenyte, jo bet konsultacija Vokietijoj 30€. Nu gal nueisiu.

Tai eik Lietuvoj mirksiukas.gif nebent tu Vokietijoj nori darytis.

QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 11 13, 14:19)
Jei yra nedidelio laipsnio trumparegyste (minus 2-3), daugeliu atveju neprireikia senatveje pliusiniu akulioriu.

Man taip daktaras nesake schmoll.gif
Atsakyti
Matyt, kiekvienas gydytojas savaip daro. Dabar pravale, uzdejo vaistu ir geriu antibiotikus. Dabar kaip ir nieko jauciuos, apseinu be nuskausminamuju, bet ekstra atveju dave budinciojo gydytojo kontaktus.
Mano atveju yra ir vienas pliusas - valgi teko apriboti biggrin.gif

Atenyte, tikra tiesa, bet nieks 100 proc. tau garantiju neduos. Pvz. ir sitame straipsnyje Delfi raso "Trumparegių žmonių akių lęšiukas taip pat keičiasi, tačiau jie tą trūkumą pastebi vėliau. Nedidelio laipsnio trumparegiai gali skaityti ir dirbti smulkų darbą be akinių."
Siaip tai problema del akiu lesiuko elastingumo ir akiu raumenu kietejimo, sakoma, kad reguliariai darant akiu pratimus galima to isvengt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 13 lapkričio 2015 - 16:38
Atenyt, ne ne, Vokietijoj gi trigubai brangiau, bet tai neskrisiu vien konsultacijos i LT. Apskritai tikiuosi kitamet i LT nevaziuot, nebent va del sitos op, nes jau man atsibodo, buvau per situos pusantru metu n+x kartu doh.gif
Jolitka, jei zmogus apie tokia op galvoja, tai dazniausiai jis tokio zlibumo, kad nei pratimai nepades, nei senatvinis pliusas biggrin.gif as dekoju D., kad kazkas isrado super plonus akiniu lesius, nes su savo -6 buciau geras geek'as lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 13 lapkričio 2015 - 16:44
Na, moocho, kiekvienas skirtingai i sia problema zvelgia, minus 2 ar 3 taip pat yra blogas regejimas, diskomfortas vistiek yra. Kiek pamenu Atenytes tebuvo minus 3, bet visvien jautesi diskomfortiskai ir operavosi. Cia kiekvienas sprendzia kaip jam patinka ar patogiau, as tik parasiau kuriais atvejais tu pliusiniu akulioriu dazniausiai neprireikia ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 11 13, 18:42)
Atenyt, ne ne, Vokietijoj gi trigubai brangiau, bet tai neskrisiu vien konsultacijos  i LT. Apskritai tikiuosi kitamet i LT nevaziuot, nebent va del sitos op, nes jau man atsibodo, buvau per situos pusantru metu n+x kartu doh.gif

Galima ta pacia diena konsultacija ir operacija, jei viskas gerai. Bet tau pirma apsispresti reikia
Atsakyti
apie kaledines dovanas...
Atsakyti
Kas vyksta Paryziuje blink.gif blink.gif blink.gif musiskiu nera tenai??
Atsakyti
Orkinta,ismetei mane is lovos.Lekiau i pirma auksta ziniu skaityti.
Siaubas.Kaip nekenciu situ issigymeliu.
Mano drauges dukryte pas gimines sveciavosi.

Visgi maniskis teisus,sako,geriau kaime gyvent,nes didmiesciuose ar teroristinai aktai ar karas vyksta.As sakau nezinau iki ko viskas daeis
Atsakyti
jo. Pasaulis isprotejo... verysad.gif
o skaitet apie ta motina, kur 8 (!!) kudikiu lavnoelius rado..nu siaubas. unsure.gif

vakar beje ieskojau kudikiu drabuzeliu, tai nusprendziau, kad c&a pasiulos ir kainos santykiu geriausias variantas g.gif ernstings man isvs nepatiko- O tkmaxx kokiu suknyciu pustu, graziu maciau...bet susilaikiau nepirkus, nzn gal geriau kai vaikas jau vaikscios, tokias sventiskas dovanoti smile.gif
Atsakyti
As vakar po St.Martin dvi stiklines karsto vyno atisgerus,20.30 val. nuluzau.
Dar siandien savojo paklausiau ar girdejo apie Paryziu.Maniskis nebutu vyras,ji apie futbolo stadione bombas girdejo ir viskas.

Vakar su mus per eitynes ejo labai daug pabegeliu,bet zinokit vien vyrai.Is Balkano pora motereliu,bet jos guodesi,kad jas issius atgal namo.
Vyrai is Sirijos vepsojo i musu stala,sviesiaplaukku moterliu,as savojo net paklausiau,kas cia per tautybe,nemalonu ir baisu paliko.Greiciau ju zmonos atvyktu.
Bet musu afrikieciai pabegeliai gan gerai isikure pas mus.

moocho,aha c&a yra graziu drabuzeliu.As ir Ernstings Family gavus 50 euru kupona pries 5 metus nezinojau ka pirkt.Gal puse metu ten prekinaus,kojines,pedkelnes vaikams.Bet kai pradejau i ja dazniau vaiksciot,daug graziu drabuzeliu randu.
Del puosniu sukneliu patariu ir nepirkti,nes apsirengia tik pora kartu ir viskas,kasdien neaprengsi.Bet man TK Maxx del to ir patinka,kad daiktai pvz.50 euru pries tai kainave,o nusiperki uz c&a kaina.Ir butent maziems vaikams ten rojus.
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2015 11 13, 22:39)

wub.gif
Atsakyti
As is c&a daznai perku vienai draugei, mergaitiškus rūbelius, tai kiek sakė, patenkinta kokybe.

Vakar grįžom gana vėlai, tai jau per visus kanalus transliavo apie ta išpuolį.. Baisu kas daros.. Nueina žmones i koncertą ir koks idiotas sumasto va taip.. verysad.gif

Dėl tu vaikų, tai irgi protu nesuvokiama...
Atsakyti