Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Orkinta @ 2015 11 13, 08:37)
priminkit siandien tikrai prisesiu koki paltuka nugriebt. penktadienis vistik! proga  biggrin.gif

lotuliukas.gif Super biggrin.gif
Atsakyti
As jum pasakysiu ko i tuos kalnus traukia. T.y. kvapa gniauziantis gamtos grozis ir adrenalinas. Ten taip grazu, kad net hipnotizuoja.
Mano 7metis jau uzsikretes kalnais. Vasario men. planuojam i LT, tai sake nevaziuos, nes slidineti nori biggrin.gif

Moocho, jei vaziuoji zinomu keliu, tai visai normaliai, kad ir nakti mirksiukas.gif o beto tai tik kokie 2-3 men per metus. Likusysis laikas - totalus komfortas.
Nueik i konsultacija g.gif Kaina gi tikrai nesikandzioja. Bet jei norisi - darykis ir nebijok. OP uztrunka 20 min. Be skausmo. Kai busi 45+ metu, tai tada jau nelabai apsimokes, nes reikes jau pliusiniu akulioriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 11 13, 01:30)
tai niekaip nedavaziuosi iki H sestadieni? smile.gif

Ne, jau su vyru visokiu reikalu prisiplanavom...
Reikia planuot kokiam vasariui ar kovui jau, kad tu pas kirpeja tartumeis, kai as ryte dirbu. Man, kai tik kas trecias savaitgalis laisvas, visada sunkiai gaunasi laisva sestadieni isvaziuoti...
13.02.2016 is ryto dirbu, tai nuo kokiu 14:30 galeciau, gal ir tau tiktu...
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 11 12, 21:44)
Oi, vis pamirstu paklausti. Gal zinai, kaip sekasi Alinai? Mergaite jau turetu buti Lietuvoje. Neturiu Facebook, negaliu sekti naujienu...

Grįžo i LT ir kaip suprantu, dabar daro jai normalią chemoterapija, o paskui vėl lyg bandys i Würzburg važiuot.
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2015 11 13, 07:37)
penktadienis vistik! proga  biggrin.gif

aha penktadienis ir 13 bigsmile.gif

QUOTE(Atenyte @ 2015 11 13, 08:15)
. Kai busi 45+ metu, tai tada jau nelabai apsimokes, nes reikes jau pliusiniu akulioriu  biggrin.gif

unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Zirne, oj tadien tikrai ne, as kas 5-6 savaites vaziuoju, tai tikrai ta savaite neispuls.

Atenyte, jo bet konsultacija Vokietijoj 30€. Nu gal nueisiu. Daugiau nei 2-3 menesiai gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2015 11 13, 10:15)
Kai busi 45+ metu, tai tada jau nelabai apsimokes, nes reikes jau pliusiniu akulioriu  biggrin.gif

Jei yra nedidelio laipsnio trumparegyste (minus 2-3), daugeliu atveju neprireikia senatveje pliusiniu akulioriu.

Siandien ilipau i sunio kake ir nuvariau pas dantiste, tai laimei pries atsisedant i dantisto kede apsiziurejau...... uzdegimas gavosi, geriu antibiotikus hmmm...

Kokios jus saunuoles del vaiku svajoniu, as vakar ta uzmaciau irgi thumbup.gif
Atsakyti
Rasa, kokia grazi ideja wub.gif Paziurejau ir as vaiku svajones, siusiu vienai mergaitei palapine. Turime gera, tik karta naudota, bet mums ji siek tiek per sunki trekingui. O mergyte nori sode pasistatyti, tai jai bus liuks.
O galima dar ten kokiu saldumynu i deze ideti?
Rasti sportine apranga, tai nera cia taip lengva. As sunenui esu pirkusi online. Maniskems treningu kazkaip dar nereikejo, pakanka sportiniu kelniu ir marskineliu.
Paziurek va cia jei negausi parduotuveje, jie greitai atsiuncia:
http://www.mytoys.de...o...&sugg=false
Jei ugis 135cm, tai pirk 134/140 dydi.

Mes uzsivirem kose su vasaros atostogoms cool.gif Laukiu, kol dar mazajai direktorius patvirtins leidima 3d. anksciau iseiti vasaros atostogu. Didziajai jau patvirtinta, bet jai uzteko Mittelstufe vadoves ir mokytoju sutikimo. O mazosios mokytojai sutikima jau dave, bet dar turi direktorius pasirasyti. Tada papasakosiu savo avantiura doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa: 13 lapkričio 2015 - 14:04
Sportini kostiuma jau nupirkau smile.gif Nuvaziavau pas mus i Intersport parduotuve, jie turi puiku skyriu vaikams. Pardaveja, kai suzinojo, kaip ir kam perku, padejo isrinkti kaip tik galedama, o paskui ir nuolaida pritaike. Super moterys ten dirba. O kostiumas labai dailus, kelnes juodos, virsus - juodas su raudonu.
Berniuko sesyte 2 metuku irgi svajoja apie sportini kostiuma. Tai mergaiciukei toki LABAI mergaitiska nupirkau is Baby Bär. Gales ne tik sportuoti, bet ir siaip apsirengti. Viskas beliko tik issiusti smile.gif
Beje, siandien viena mergytei lele issiunciau. 17 euru siuntimas doh.gif
Atsakyti
Intersport ir mano viena megstamiausiu parduotuve.Ten visados yra nukainuotu drabuziu.Pasirinkimas labai didelis.
As vakar,kai paziurejau i vaiku norus,tai isimyne labiausiai zaislai:masinos,valdomos su pultu daugiausiai,leliu namas.
Ar ne geriau apsimoka is Lietuvos internetiniu parduotuviu uzsakyti ir tiesiogiai persiusti.
Zaislu kainos daugmaz kaip via panasios.
Atsakyti
QUOTE(wolke7 @ 2015 11 13, 09:46)
aha penktadienis ir 13  bigsmile.gif
unsure.gif  verysad.gif

geras. as net nepastebejau. tai paltas suplis? g.gif biggrin.gif

siandien stotelej maciau viena mergicka su tuo paltu, kuri as praeitais metais jums rodziau. toks rudas, sviesus, su dideliu kapisonu ir puriu kailiu is zaros. matavausi as ji praeitais metais ir gyvai man jis tada neuzstrigo. o siandien nuo tos mergickos atplest akiu negalejau, kaip graziai atrode wub.gif

QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 11 13, 11:19)
Siandien ilipau i sunio kake ir nuvariau pas dantiste, tai laimei pries atsisedant i dantisto kede apsiziurejau...... uzdegimas gavosi, geriu antibiotikus hmmm...

o tau iskart antibu neisrase? musu draugui va pries kelis menesius trauke protinius, tai iskart antibus israse.
ir skaudejo jam ilgokai. ilgiau nei savaite tikrai. o koks sutines, melynas buvo doh.gif po savaites i darba dar va toks baisus ejo...

man aciu dievui pries metus gydytoja protini sutaise ir nieko nesake apie rovima. tfu tfu tfu
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2015 11 13, 16:04)
Intersport ir mano viena megstamiausiu parduotuve.

Ar ne geriau apsimoka is Lietuvos internetiniu parduotuviu uzsakyti ir tiesiogiai persiusti.

* Musu irgi megstama parduotuve ir pazistama joje dirba, tad nuolat gaunam nuolaidas, internetu neapsimoka pirkt nebent koks Adido ispardavimas vyksta.
** va kaip galima smile.gif
QUOTE(Orkinta @ 2015 11 13, 16:10)
o tau iskart antibu neisrase? musu draugui va pries kelis menesius trauke protinius, tai iskart antibus israse.

man aciu dievui pries metus gydytoja protini sutaise ir nieko nesake apie rovima. tfu tfu tfu

Ne, tik dabar. Gal jau jam buvo prasidejes uzdegimas uztat rove, tad issyk ir gavo antibiotiku?
Mano atveju rauna neisdygusius, nes tilta nori det kaip suprantu, o jei protiniai prades dygt, tai prades stumt ir gausis snipstas is to tilto, to reikalauja ir ligoniu kasos, kad nebutu babkes vejais. Isydges matyt tokiu problemu nebekelia ir su rovimu man rodos maziau problemu.
Atsakyti