Grizau namo, tai galiu normaliai parasyti, nes darbe, tai visiems is visu pusiu kazko reikia, pradedi rasyti ir nebezinai, ka pasakyti norejai
Rasa, papasakok kas ten per noru pildymas.
Mano sunenas dabar seseriu metu ir 116 nesioja, tarp bendraamziu tikrai ne maziausias, man sunku tokio amziaus vaika 134 isivaizduoti. Na, bet, jei taip sako, tai taip ir bus. Galu gale daaugs. Is kitos puses, mano pusbrolio trylikmetis jau mama pasivijo, kuri taip pat is aukstesniu. Drauges dukra devyneriu, o su mano trylikmete dukterecia lygi, is pirmo zvilgsnio net ir didesne atrodo. Visokiu tu vaiku yra.
As sakiau jau nieko nepirksiu, bet bendradarbis savo sunaus isaugtu pasiule, tai vakar paemiau. Kaip nauji, vieni batai dar su etikete - pamirso, kad turejo...
Del tabletes, tai pasiskaiciau jusu argumentus ir nusprendziau, kad pirksiu laptopa
Orkinta, as taip pat nesu slidinejusi. Man labai sunku nuspresti atostogauti sniege, kai galima ir po palme
Taciau labai daug zmoniu pazistu, kuriems jokiu palmiu nereikia. Kalnai - kaip liga. Mano kolege pernai susilauze stubura snieglente vaziuodama. Siemet vel i kalnus lekia. Sako, kad "vistiek niekas nezino, kur galas laukia". Labai pavojinga liga.
O man iseigines, pirmadieni minu i Berlyna i kursus, jauciuosi lyg atostogauciau