Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(moocho @ 2015 11 12, 15:03)
Jolitka, aha, o isivaizduok kaip smagu, kai 3-4 iskart rauna  doh.gif sveik  4u.gif

Aciu smile.gif
Mano du virsutiniai buvo Lt istraukti nors ne kartu, bet nera net ka lygint su dabar kaip slykstu. Tasyk traukimo diena paskaudejo, o paskui kiek labiau juntama vieta buvo kol uzgijo ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 11 12, 13:15)
"Pirkau" siandien vaiku svajones, nu ir "uzluzau" su viena: 6 metu vaikas - 135 ugis. Klausykit, ar cia taip gali buti? As itarciau, kad kazkas sumaisyta. Ir vaikas nori sportines aprangos. Dabar sedziu ir galvoju: ilgos? trumpos? treningu?
Gal ka patarsit???

relus ugis nelabai gali toks but, manau, uzmesti bent kokie 5 cm'isaugimui'. Mano mergiote 5.5m dabar apie 126cm ir pagal amziu visur beveik auksciausia g.gif Sportine apranga tai beveik neabejotinai reikstu treningus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2015 11 12, 14:21)
Del ugio nepasakysiu.
Bet as suvedineju tas svajones jau antri metai. Jei tau kas neaisku, tai rasyk i info@vaikusvajones.lt arba susisiek su socialine darbuotoja, kurios duomenis turejai gaut pasirinkus svajone

Dekui! Bandysiu pasiaiskinti smile.gif

QUOTE(uups @ 2015 11 12, 14:34)
relus ugis nelabai gali toks but, manau, uzmesti  bent kokie 5 cm'isaugimui'. Mano mergiote 5.5m dabar apie 126cm ir pagal amziu visur beveik auksciausia g.gif  Sportine apranga tai beveik neabejotinai reikstu treningus unsure.gif

Aha, as irgi sumeciau, kad labai jau nerealu. Beje, vokieciai neturi tokio dydzio vaikams. Yra 128, o kitas - jau 140 doh.gif Man net paciai idomu, kaip cia reiks vaika rengti, kai jo ugis bus 134???
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 11 12, 14:58)
Yra 128, o  kitas - jau 140  doh.gif  Man net paciai idomu, kaip cia reiks vaika rengti, kai jo ugis bus 134???

Tikrai turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 11 12, 15:15)
"Pirkau" siandien vaiku svajones, nu ir "uzluzau" su viena: 6 metu vaikas - 135 ugis. Klausykit, ar cia taip gali buti? As itarciau, kad kazkas sumaisyta. Ir vaikas nori sportines aprangos. Dabar sedziu ir galvoju: ilgos? trumpos? treningu?
Gal ka patarsit???

del ūgio, manau, kad visko gali būti, ypač jei vaikas jau artėja prie 7 metų ribos mirksiukas.gif Nes mano dukriukas dabar yra 132 cm, o jai tik 6,5 metų blink.gif (aišku, naivu tikėtis kažko kito kai Mb dvimetrinis doh.gif ). Tai drabužius realiai perku skirtus 9-10 m., kur ūgio intervalas yra 134 - 140 cm. Tai jei parašytas ūgis yra 'be užmetimo', tai dar žiūrėk kad ir tas 134 - 140 cm būtų ne per mažas, nes gi būna gamintojų, kurių dydžiai neatitinka nes yra pamažinti doh.gif Todėl jei pirksi treningus, kur būna su tokio tipo rankovėm ir kelnių apačia, ir imsi 'ant išaugimo' tai tikėtina, kad net ir 152 cm bus pats tas biggrin.gif
Atsakyti
Yra 122/128 ir 134/140. Bet realiai abiem atvejais yra didesnis numeris imamas. Todel ir sakau: yra 128, o paskui 140. Cia HundM, Mangun, ir dar kazkokia siandien ziurejau.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2015 11 12, 14:34)
relus ugis nelabai gali toks but, manau, uzmesti  bent kokie 5 cm'isaugimui'. Mano mergiote 5.5m dabar apie 126cm ir pagal amziu visur beveik auksciausia g.gif  Sportine apranga tai beveik neabejotinai reikstu treningus unsure.gif

bigsmile.gif WOW Kokia aukstauge bigsmile.gif maniske 6,5m 117,5cm, bet va maziaisioji jauciu bus auksciausia i teti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2015 11 12, 10:33)
Orkinta,kiek as atsimenu keliones i kalnus,su visais rakandais,cia pie slides,batus.Kelione iki 10 val.As visai nepasiilgstu kalnu.

Orkinta,man berodos tu buvai idejusi labai grazu pleda is kazkokios firmos,berods amzon byvip.Kaip ta firma vadinos? Man ne pledo reikia,bet 2m ant 2 m patalynes.Atsimenu tos firmos rastai labai patiko  wub.gif

as nebuvus slidinet, tai net ir nezinau patiktu ar ne smile.gif

apie sita kalbi? biggrin.gif

user posted image

nu nemazai as su juo komplimentu susilaukiu. bet as tau dabar tikrai nepasakysiu jos firmos doh.gif nebent perkratyciau visa emaila ir kur nors rasciau uzsakyma likusi. kuo labai abejoju.... ant etiketes raso: creaciones euromoda. bet vargu ar ka pades, nes parduoda tikriausiai kita firma. 4u.gif

QUOTE(moocho @ 2015 11 12, 13:03)
Aha Orkinta turi labai grazu pleda tos firmos, bet pavadinima ir as jau pamirsau biggrin.gif

4u.gif biggrin.gif smagu girdet.

QUOTE(RasaZFR @ 2015 11 12, 13:15)
Gal ka patarsit???

as ir manau, kad garantuotai treningu. o del dydzio tai tikrai durnai. na as tai randu 134 dydzius. tarkim paprasciausiam c und a. dabar online zvilgtelejau. bet paziurejau nike, adidas treningus, tai tikrai 128, o sekantis 140.
dar ziurek 135 tai mergaitei gali buti parasyta, jei ji tarkim yra stambesne. tada ir dydzio didesnio reikia.

pagaliau ryt penktadienis! sunki man sita savaite buvo. pilna ''terminu''. namo tik vakare parsirandu. pavargau. noriu ir pasimokyti saziningiau, bet vakare jegu nebeturiu. ryte nebeatsikeliu doh.gif laukiu sestadienio.
vakar turejom pirma pianino pamoka. iskart pasake, kad reikia nuomuotis pianina, jei tikrai norim, kad vaikas lankytu pamokas. tai teks kazka galvot.
Atsakyti
Nu ir ka, terningiuku nei C&A, nei H&M nera.Knisuosi Amazonej ir panasiai. Ir dydziai: 128, kitas - 140. Jokio tarpinio. Sh.... O socialine darbuotoja nieko neraso. Ai, pirksiu didesni. Dar ryt i sporto prekiu parduotuve pas mus nuvaziuosiu, gal ka patars. Bet realiai 135 yra 9 metu vaikams.
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 11 12, 16:26)
Yra 122/128 ir 134/140. Bet realiai abiem atvejais yra didesnis numeris imamas. Todel ir sakau: yra 128, o paskui 140. Cia HundM, Mangun, ir dar kazkokia siandien ziurejau.

As kaip tik vakar sunenui Esprit striuke 128 -134 pirkau.
Atsakyti
nesuprantu, kuo 134/140 blogai. gi uzaugs tuos kelis centimetrus iki Kaledu. Arba po Kaledu.
va pvz https://www.zalando....43k002-k11.html
nu bet cia Zalando, tai tau netiks g.gif

Atenyte, sakyk, iki siol jokiu neigiamu dalyku del akiu nepasireiske? 4u.gif pvz sausumas, blogesnis matymas tamsoj, jautrumas, ar dar kas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 12 lapkričio 2015 - 20:27
Rasa, socialine darbuotoja dažniausiai atsako per 2 dienas.
Siųsi ta dovana?
Atsakyti