QUOTE(addicted @ 2015 11 12, 10:33)
Orkinta,kiek as atsimenu keliones i kalnus,su visais rakandais,cia pie slides,batus.Kelione iki 10 val.As visai nepasiilgstu kalnu.
Orkinta,man berodos tu buvai idejusi labai grazu pleda is kazkokios firmos,berods amzon byvip.Kaip ta firma vadinos? Man ne pledo reikia,bet 2m ant 2 m patalynes.Atsimenu tos firmos rastai labai patiko
as nebuvus slidinet, tai net ir nezinau patiktu ar ne
apie sita kalbi?
nu nemazai as su juo komplimentu susilaukiu. bet as tau dabar tikrai nepasakysiu jos firmos
nebent perkratyciau visa emaila ir kur nors rasciau uzsakyma likusi. kuo labai abejoju.... ant etiketes raso: creaciones euromoda. bet vargu ar ka pades, nes parduoda tikriausiai kita firma.
QUOTE(moocho @ 2015 11 12, 13:03)
Aha Orkinta turi labai grazu pleda tos firmos, bet pavadinima ir as jau pamirsau
smagu girdet.
QUOTE(RasaZFR @ 2015 11 12, 13:15)
"Pirkau" siandien vaiku svajones, nu ir "uzluzau" su viena: 6 metu vaikas - 135 ugis. Klausykit, ar cia taip gali buti? As itarciau, kad kazkas sumaisyta. Ir vaikas nori sportines aprangos. Dabar sedziu ir galvoju: ilgos? trumpos? treningu?
Gal ka patarsit???
as ir manau, kad garantuotai treningu. o del dydzio tai tikrai durnai. na as tai randu 134 dydzius. tarkim paprasciausiam c und a. dabar online zvilgtelejau. bet paziurejau nike, adidas treningus, tai tikrai 128, o sekantis 140.
dar ziurek 135 tai mergaitei gali buti parasyta, jei ji tarkim yra stambesne. tada ir dydzio didesnio reikia.
pagaliau ryt penktadienis! sunki man sita savaite buvo. pilna ''terminu''. namo tik vakare parsirandu. pavargau. noriu ir pasimokyti saziningiau, bet vakare jegu nebeturiu. ryte nebeatsikeliu
laukiu sestadienio.
vakar turejom pirma pianino pamoka. iskart pasake, kad reikia nuomuotis pianina, jei tikrai norim, kad vaikas lankytu pamokas. tai teks kazka galvot.