Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(addicted @ 2015 11 10, 22:39)
Zirne,kokios malonios problemos  lotuliukas.gif  biggrin.gif
O kokia turejau pries tai,gal z4?

Cia EGZISTENCINES bedos! lotuliukas.gif As 3Coupe su sportine vaziuokle turejau. Ir dar turiu. Nepardavem mes jo, nes babkiu gausi mazai, o masina tvarkinga, rimtai priziureta ir remontuota, tiek, kad amzius jau ir gesti daznai pradejo. Man kiekvienas gedimas - stresas didziulis, o ir i darba nera kaip nusigauti, reikia nuomotis, tai pasilikom atsargai. Tos atsargos dabar nebaisiai reikia, nes maniske dar 50 tukstanciu nenuvaziavus, nebent supilciau. Galvoju gal ja LT uzregistruoti. Matysiu kaip cia su tom studijom toliau bus. Gal as ja ten net paliksiu. Siuo metu LT su seses masina vazineju, bet taip pat ne iseitis...
Su Z4 esu vaziavus, ji man labai nestabili pasirode lotuliukas.gif
Tu man beleka gali duoti - as sudirbsiu. Talentas thumbup.gif
Atsakyti
groziu grozis tas 3 coupe smile.gif

O man z4 nepatiko,kad kietas kaip akmuo,nu sportine,jokio komforto,kiekvienas akmenelis jaucias.

As ir nelabai tikiu,kad tau reikes atsargines masinos,kai tiek mazai pravaziuota.
Bet atsarga gedos nedaro.
Atsakyti
Dar viena egsistencine beda! SOS! Kaip isjungti visas reklamas? Kadangi, kaip jau pasidziaugiau, mano laptopas nusprogo, gavau dabo vieta prie stacionaraus kompo, siandien visa vakara sedziu ir bandau susidraugauti (manau, jau pastebejot lotuliukas.gif ) Ale, sakykit ka norit, bet dirbti prie stacionaraus kompo vistiek yra geriausia thumbup.gif
As iki siol nesupratau kam reikia tabletes. Mastau dabar gal tabletes noreti, bet nesugalvoju kodel man jos reiketu reiketi. Bukit zmones, pasakykit, kodel be tabletes gyvent neimanoma? Siaip namuose tablete yra, jei "tureti" vinis butu. Mane domina, kodel be tabletes neimanoma gyventi.
Papildyta:
QUOTE(addicted @ 2015 11 10, 23:19)
O man z4 nepatiko,kad kietas kaip akmuo,nu sportine,jokio komforto,kiekvienas akmenelis jaucias.

Sportines visos kietos. As is 5.-o i sportine persedau. Sunku buvo panasiai kaip dabar doh.gif
Visgi manau, kad, jei kas finale rinktis leis, pirksiu penkta ax.gif
Atsakyti
nesuprantu - tai tau reikia plansetes, ar turi? ar nesugalvoji, kam tau jos reikia? g.gif
man su ja patogu ant sofkes. Ir tulike biggrin.gif . Bet vistiek pasigendu normalios klaviaturos. Todel kai pasprogo laptopas, nusipirkau ultrabook. Anas plonas ir lankstosi i visus galus - kai reikia, gali but ir plansete smile.gif

reklamos issijungia su addblock. Bet ir tai ne visos doh.gif

Kaimo dama, nu valio smile.gif sekmes wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 11 lapkričio 2015 - 00:03
Kaimo dama sveikinu,sekmes 4u.gif

Kaledü dovanü neturiu dar ne vienos. schmoll.gif Laukiu atsakymo del atostogü.Jei y LT nevaziuosim,tai tik dvieju reikes. blush2.gif

Zirne, galiu pasiülyt viesbuty.Pamiegosi su brangiuoju bokste vidury pilies kiemo.Pasijausit kaip balandeliai,nes kambarys vadinasi "Taubenturm" lotuliukas.gif Nors ten manes niekas y ta kambary neynestü.Valgis geras,uzsisakysi su brangiuoju baseina vakarui tik jums su zvakiu liepsna,muzika,sampanu.
Tik iki Nauju metü jau viskas uzsakyta.Aplinkui krümai,mazas kaimukas,o vietü nera.Buvau nuvaziavus pasveikint vienos buvusios koleges su praejusiu.Pasakojo,kad uzkimsta. doh.gif

Va ten yra ir zmoniu isnaudojimas.Aria moterys kaip jauciai.4 moteriskes,o viesbutis didokas.Laisvu gali uzmirst.Valandas sumazino,o spet neina.Nauji darbuotojai ateina ir iseina.Niekas nevalioja po sena pily be liftü tampytis daiktus per aukstus uz maza atlyginima.
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 11 11, 00:02)
nesuprantu - tai tau reikia plansetes, ar turi? ar nesugalvoji, kam tau jos reikia? g.gif

Plansete turi mano vyras, as su ja kazkaip nesusidraugauju. Nusprogo mano laptopas, reikia naujo, tai vis pagalvoju, kad gal ne laptopa, o rimta plansete pirkti. Bet mane kazkaip link laptopo labiau traukia, nes man jis daug patogesnis daiktas nei plansete. Einu pasiziuresiu, kaip Ultrabook atrodo g.gif
Einu addblock ieskoti. Aciu 4u.gif
QUOTE(Ingo101 @ 2015 11 11, 07:46)
Zirne, galiu pasiülyt viesbuty.

Siulyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2015 11 10, 21:01)
Laptopo reikes paciai Kaledu senio prasyti...
doh.gif Mano galvos skausmas. Aš jau porą metų ieškau naujo laptopo, nei kaip žmogui pasakyt... Dabar pagrinde dirbu 8 metų senumo laptopu su Vista, o ofiso programos suinstaliuotos 98 metų (man tobula ta senoji versija...). Ir dar visokių senesnių maketavimo programų ten turiu. Tai keičiant į naują kompą net ta kaina, pvz., 1000 Eur. atrodo juokinga su tuo, kiek kainuos naujos programos... unsure.gif

Jeigu man nereikėtų su kompu dirbt, tik laisvalaikiui/bendravimui, tai rinkčiaus tik Apple biggrin.gif Vaizdas, garsas, sidabrinė spalva, viskas super! O koks "Air" tai dar ir vietos neužima.

QUOTE(zirne @ 2015 11 10, 22:38)
As iki siol nesupratau kam reikia tabletes. Mastau dabar gal tabletes noreti, bet nesugalvoju kodel man jos reiketu reiketi. Bukit zmones, pasakykit, kodel be tabletes gyvent neimanoma? Siaip namuose tablete yra, jei "tureti" vinis butu. Mane domina, kodel be tabletes neimanoma gyventi.
Įmanoma be tabletės gyvent. biggrin.gif Geriau "smagus" laptopas arba, kaip Mochoo rašo, netbookas. Galima ir jį "ant sofkės" pasiimt. O rašymas ant tabletės tai išvis nesusipratimas. Nepalyginsi su patogia klaviatūra!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RutaT: 11 lapkričio 2015 - 12:28
QUOTE(zirne @ 2015 11 11, 09:00)

https://www.google.d...abvesCGnbb1lUNg
Maistas man labai patiko. thumbup.gif Imdavau pietums salotü ir matydavom,ka ruosia pietums,vakarienei.Tekdavo tankiai uzsukt y virtuve.Kambariai-ne visi,kurie man patiktü.Kaina-brangoka gal,tokiam uzkampy.Pasiziurek.Del kambariu,jei ka galesiu parasyt,kurie man asmeniskai patiko.
Atsakyti
Jau baigia sumontuoti virtuve ax.gif thumbup.gif Pagaliau bus daug vietos viskam susideti thumbup.gif

Oras pasakiskas, kaip ne rudeni ax.gif
Atsakyti
Kaimo dama, saunuole 4u.gif Ir koki faina darba pasiule!

Zirne, cia tau (ir visoms, kurios dar nori mokytis) http://www.theguardi...ure-age-student

Addicted, ieskok tu tik greiciau koncerto bilietu, iki nauju jau kas cia ir beliko. As saviskes jau i zirgyna kitiems metams uzrasiau, nes kai kurios atostogu savaites jau visai uzsakytos, o ten kur dar laisva, tai nedaug vietu ir belike doh.gif Ir patys jau pradedam sukti galva del 2016 vasaros atostogu, nes pas dieda kolegos jau susiplanave ir uzsirezervave, mano darbe taip pat kas toliau ruosiasi, jau turi lektuvo bilietus. O 2015 m vasara ka tik baigesi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa: 11 lapkričio 2015 - 15:40
Nu man plansete kaip didelis telefonas.Viskas gerai matosi,nereikia akiniu.,visur neusinest gali.Tampais kaip telefona.

Siandien pakeliui i namus,pakelese rumuniu plastakes man mojavo.Net pasimeciau,taigi ne vyras,kaip man mojuoja doh.gif lotuliukas.gif Net dvi,viena uz kilometro atstume.

Mano pauksciukas mazoji,visai nugeibus.Siandien is gydytojo gavom kruva vaistu,gydysim bronchita.Bet homopatiniiais ir sirupu nuo kosulio.
Papildyta:
Pippa,aciu uz patarima 👍
Atsakyti
mes turim plansete, bet nesusidraugauju ir as. vyras ja naudojasi, bet vistiek, kai ka rimto paieskot ar uzsakyt reik, tai vistiek kompa ima. man tai tik tv patogu ten ziuret, na muzika klausyt. skaipu pakalbet (nes kompu batarkes turi bjauria savybe nusprogti ir veikti tik ant laido. o skaipu daznai ka nors parodyti norisi ir pasinesiot po namus.) o siaip tai as tik savo laptopa myliu wub.gif

as tai dabar tik i kalnus, i tuos viesbutukus kur rasiau noriu wub.gif bet jei oras subjurs, tai ir ten siaip sau bus. reikia vasaros laukt.
Atsakyti