nu, sakykit ka norit, bet ziauru ir dar bl, atseit liberale..fuj, slikstyne. Galetu ja kas nors i ta pati klozeta nuleisti. http://www.delfi.lt/...i.d?id=69536512
Kaimo dama, sveikinimai
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 11 10, 08:42)
...nera cia taip paprasta.
Zinau, kad nera paprasta ir, kad situacijos pakeisti nelabai imanoma. Cia tik kaip pavyzdys buvo, kad ir vietiniame versle nebuna viskas idealu
QUOTE(Atenyte @ 2015 11 10, 09:37)
Tu pasikalbek su kokiais vietiniais kroatais ir paklausk kur jie savo masinas taiso. Gal uzrodys gera ir nebrangu meistra. Pas juos kraujyje masinu taisymas
Del tokiu kainu ir gaunasi, kad pigiau pirkti nauja masina, nei taisyti sena. Kroatu as cia aplinkui nepazistu. Tiesa, kaimyniniame kaime yra kroatu restoranas, bet nebeilgai. Menesio gale turi issikelti, nes tam name pabegelius nori apgyvendinti.
QUOTE(RasaZFR @ 2015 11 10, 17:18)
Kiekvieno asmeninis pasirinkimas, kurioj vietoj prideti ar atimti.
Jeigu paisytume apskritai kiekvieno neteisingumo, tai geriausia susirinkti daiktus ir ieskoti kokios olos giliai Alpese, kurenti lauzeli, medzioti, zodziu - grizti i akmens amziu.
Jeigu paisytume apskritai kiekvieno neteisingumo, tai geriausia susirinkti daiktus ir ieskoti kokios olos giliai Alpese, kurenti lauzeli, medzioti, zodziu - grizti i akmens amziu.
As lygiai apie ta pati
QUOTE(Kaimo dama @ 2015 11 10, 19:10)
Siandien man dviguba svente - rezultatus B2 egzo gavau, kad islaikiau ir sutarti naujo darbo gavau
Saunuole! Sveikinu Pasakok kur ir ka dirbsi
Kaimo dama, sveikinimai!
Cia buvo kalba apie automobiliu draudima, tai noriu paklaust kokiam draudime draudet, kad gavosi kur kas pigiau. Siandien kaip tik laukdama eiles pas dantista skaiciau straipsni apie tai. Buvo pateiktas pavyzdys is portalo verivox.de, tarp brangiausio ir pigiausio pasiulymo 850 eu skirtumas buvo konkreciu atveju su pilnu kasko.
Cia buvo kalba apie automobiliu draudima, tai noriu paklaust kokiam draudime draudet, kad gavosi kur kas pigiau. Siandien kaip tik laukdama eiles pas dantista skaiciau straipsni apie tai. Buvo pateiktas pavyzdys is portalo verivox.de, tarp brangiausio ir pigiausio pasiulymo 850 eu skirtumas buvo konkreciu atveju su pilnu kasko.
Musu draudimas iki vakar buvo Itzehoer. Dviem masinom: viena didele, galinga, tik civilinis, kita - mazesne, nauja, pilnas kasko ir civilinis. Mokejom gerokai per 1000 euru uz abi. Nerandu dabar popieriaus, kur vyras sutavrke nauja draudima, bet kaina skiriasi 540 euru, o salygos absoliuciai tos pacios. Viens prie vieno.
Beje, mes savaiitgali buvo Wertheim Village outletuose. Pirma karta gyvai ciupinejau Strenesse drabuzius. Apie sia vokieciu dizaire ir skaiciau, ir maciau nemazai. Dalykeliai superiniai. Jau vien medziagu kokybe. Bet kainos Vienas megztinukas (vos nesukvailiojau pirkti) 240 euru. Cia jau gerokai nukainotas. Itariu, kad praeitos ar uzpraeitos kolekcijos, nes internete niekur nuotraukos neradau. O naujas kainaves apie 380. Nusipirkau dar vienus Pepe dzinsus. Bet si karta dydziu mazesnius ir dydziu ilgesnius (ot, apsipirkciau internetu ) Bet siaip, mano akim ziurint, kad tik isparduotuves, vis tiek labai brangu. Zinoma, rasti imanoma. O zmoniu ...
Beje, mes savaiitgali buvo Wertheim Village outletuose. Pirma karta gyvai ciupinejau Strenesse drabuzius. Apie sia vokieciu dizaire ir skaiciau, ir maciau nemazai. Dalykeliai superiniai. Jau vien medziagu kokybe. Bet kainos Vienas megztinukas (vos nesukvailiojau pirkti) 240 euru. Cia jau gerokai nukainotas. Itariu, kad praeitos ar uzpraeitos kolekcijos, nes internete niekur nuotraukos neradau. O naujas kainaves apie 380. Nusipirkau dar vienus Pepe dzinsus. Bet si karta dydziu mazesnius ir dydziu ilgesnius (ot, apsipirkciau internetu ) Bet siaip, mano akim ziurint, kad tik isparduotuves, vis tiek labai brangu. Zinoma, rasti imanoma. O zmoniu ...
QUOTE(RasaZFR @ 2015 11 10, 20:20)
Itariu, kad praeitos ar uzpraeitos kolekcijos, nes internete niekur nuotraukos neradau.
gali buti kad kurtas specialiai outletam, visi dizaineriai tokius produktus turi as vakar irgi outletuose buvau..nusipirkau MK pinigine, tokios spalvos kaip man ta besisapnuojanti tase tai kokiam dabar draudime? mes pasikeitem pries du metus is Öffentliche i ADAC..bet del avarijos pakilo procentai, tai mokam kiek seniau..gal vel reiktu keist
moocho,gaila internetas vezlio greiciu atsidarineja,musu fritzbox uzluzo,negaliu atidaryti.
Mes ir keiciames berods kas metai masinos draudima.
Musu ir seimynine masina atitarnavo,remontai da remonatai,laukiam dabar v klases,turi gruodi pagamint,uzsakem vasaros gale.Tik kazi kaip su autobusiuku seksis vaziuot.Reiks prie nauju gabaritu priprast.Nors iseigines masinos ne ka mazesni.Bet parkuotis aisku bus sunkoka.Su sharaniuku visur ilysdavau.
zirne,kaip tau sekas su nauju auto vairuot?
Kaimo dama,eik tu sau kokios geros naujienos👍
Mes ir keiciames berods kas metai masinos draudima.
Musu ir seimynine masina atitarnavo,remontai da remonatai,laukiam dabar v klases,turi gruodi pagamint,uzsakem vasaros gale.Tik kazi kaip su autobusiuku seksis vaziuot.Reiks prie nauju gabaritu priprast.Nors iseigines masinos ne ka mazesni.Bet parkuotis aisku bus sunkoka.Su sharaniuku visur ilysdavau.
Kaimo dama,eik tu sau kokios geros naujienos👍
O as supirkau i Lietuva Kaledines dovanas Cia ant smugio sumasciau. Siusiu vaikams advento kalendorius, tai tuo paciu ir dovanas visiems sukrausiu, bus vienas siuntimas. Jei i viena deze sukisiu. Sunenas PlayMobil krana uzsisake - baisiai didelis. Dabar reikia surimteti
Laptopo reikes paciai Kaledu senio prasyti... Dar reikia sugalvoti ka Kaledu seniui nupirkti. Galvoju gal koki Wellness savaitgali pasiziureti. Ale baisiai jie brangus...
Laptopo reikes paciai Kaledu senio prasyti... Dar reikia sugalvoti ka Kaledu seniui nupirkti. Galvoju gal koki Wellness savaitgali pasiziureti. Ale baisiai jie brangus...
Vienu zodziu kas zirne teta turi,tam pasiseke.Geros dovanos👍.
As vis dar naujametiniui koncertui bilietu neuzsakiau,kol susigriebsiu,turbut iapirks visus
As vis dar naujametiniui koncertui bilietu neuzsakiau,kol susigriebsiu,turbut iapirks visus
QUOTE(zirne @ 2015 11 10, 20:25)
ačiū už sveikinimus
taigi istorija tokia, kad kur lankiau vokiečių kl. kursus Berufsbildungszentrum (BBZ) jie man pasiūlė biure dirbt, sudarinėt mokytojų darbo valandų planą ir šiaip visokius popierizmus tvarkyt gi buvau tuose kursuose pirmūnė
QUOTE(addicted @ 2015 11 10, 22:01)
Ai, zinok, negali zmogui net pasakyti, sakys, kad nupindus iki neimanomo. Dabar jau pripratau, bet pradzia sunki buvo: vis galvojau, kad kruva pinigu sukisau i daikta, kuris man, pasirodo, visai nepatinka. Vyras jau siule parduoti ir kitos ieskoti Viskas su ta masina gerai, cia su mano smegenais nebaisiai Nera protingu kabliuku, vaziuoja ji gerai, patogi, iki siol vis atrandu nauju pribombasu (gerai butu instrukcija persiskaityti), vienintelis minusas, kad "neprilimpa" ji taip prie kelio kaip mano senoji sportine, su ja nepasidraskysi. Sunku net nupasakoti. Senoji labai atitiko slogana "Freude am Fahren", o nauja tai tokia solidi, protinga, suaugus
Papildyta:
QUOTE(Kaimo dama @ 2015 11 10, 22:14)
taigi istorija tokia, kad kur lankiau vokiečių kl. kursus Berufsbildungszentrum (BBZ) jie man pasiūlė biure dirbt, sudarinėt mokytojų darbo valandų planą ir šiaip visokius popierizmus tvarkyt gi buvau tuose kursuose pirmūnė
Wow! Jegele! Ir kodel man niekas nieko grazaus nepasiulo?????????????
Dirbsi pilna darbo diena? Öffentlicher Dienst?
Zirne,kokios malonios problemos
O kokia turejau pries tai,gal z4?
O kokia turejau pries tai,gal z4?