QUOTE(Orkinta @ 2015 11 09, 00:32)
As laaabai daug ka perku internetu. Bet ta darau butent is pykcio tom paciom parduotuvem, nes jos realiai turi tik labai maza dali prekiu gyvai. Tai as suprantu, kad jie mane, kaip kliente patys skatina pirkti online. Dar kaip taisykle graziausi daiktai tik online...
As laaabai daug ka perku internetu. Bet ta darau butent is pykcio tom paciom parduotuvem, nes jos realiai turi tik labai maza dali prekiu gyvai. Tai as suprantu, kad jie mane, kaip kliente patys skatina pirkti online. Dar kaip taisykle graziausi daiktai tik online...
O niekada nebandei tokio pamastymo kitu kampu pasukti: parduotuves uzsako maza dali prekiu, nes pirkejai vis tiek internete apsipirkineja. Ne parduotuves mus skatina internete pirkti, bet, galbut, mes skatiname jas kuo maziau uzsakineti.
Man labiausiai nepatinka, kai zmones apziuri, apciupineja, issimatuoja parduotuveje, o tada ta pati daikta namuose per interneta uzsisako, nes tada kokius 2 eurus sutaupo ir taip patogiau.
As irgi perku tamm tikrus daiktus internetu, taciau kol kas esu tik vienas vaiko kelnes atgal issiuntus, nes visai nenutaikiau dydzio. Per tris metus.
Nesakau, kad visi privalo pirktis parduotuvese, taciau jeigu ir toliau vis sia linkme rutuliosis ir tokiu greiciu, tai greitai ir sviezia mesa internetu uzsakinesime.