Ingo,eik tu sau kaip laikas praejo!
Su vaiku visais hobiais spek suktis ir jei dar dirbi.Viso gero laisvalaikiui.
Dziugu,kad gerai sekas.
Manojo ir vakar su nakvyne isvaziavo i sokiu cempionata.Tai vis parasau as jai,jai turbtu atsibodo man rasineti.Mama pereksle tupineja.Siandien gris,laukiu
Del Klarnos,tai sakoma,kad ja daugiausiai svedai ir vokieciai naudojasi.Ju megstamiausias budas per Rechnung(=klarna) moketi.
Kas kreditine naudojasi,tam ir klarnos nereikia.
moocho,as visai atsilikus is kur coach firma radai? Ji dabar ant bangos? Apsviesk.
addicted, atradau Singapure nu ten visos visos merginos/moterys vaiksto apsirenge kokia paprastute suknute ir basutem, ir kokia super brangia tase, pagrinde chanel ir prada. Bet nemazai ir michael kors, marc jabos, kate spade, coach,.. Tai va kai i ju tases atkreipiau demesi, ir i pirmus shopping centrus uzejau, ir pamaciau visas tas firmas..ir ten jas gali ciupinet ir matuotis, ir niekas neskenuoja kaip tu atrodai.. tai vat ten nusipirkau Coach laikroduka ir apziurejau kad tases ir salikeliai visai faini..o grizus namo pasigooglinau, pasirodo Amerikoj populiari firma, tik Europoj nelabai
Kate spade man irgi patiko, nezinojau visai sitos firmos http://www.katespade.....liqueur multi
Ingo, smagu kad jau dabar visur vairuoji
Kate spade man irgi patiko, nezinojau visai sitos firmos http://www.katespade.....liqueur multi
Ingo, smagu kad jau dabar visur vairuoji
Is Zalando prekes visada moku per saskaita.Niekada nereikejo isanksto moket ar pan.Nesenai parsiusinciau paltuka y darba https://www.zalando....21p009-b11.html
Storas nera,bet is masinos iki biuro nubegt uztenka.Ir spalva aisku melyna Pamaciau s.oliver parduotuvej jy,tik juoda spalva ir kaina didesne.Tinka labai graziai prie sijono,sukneliu.Darbas biure,tai galiu ir sijonus apsirengt.
Storas nera,bet is masinos iki biuro nubegt uztenka.Ir spalva aisku melyna Pamaciau s.oliver parduotuvej jy,tik juoda spalva ir kaina didesne.Tinka labai graziai prie sijono,sukneliu.Darbas biure,tai galiu ir sijonus apsirengt.
Moccho, ta rankinė tai faina. Aš pažiūrėjau tą firmą tai vieną rankinuką pardavinėjamą per kk įsimylėjau
O mes esam pries masini pasipirkinejima internetu ir daiktu siuntinejima pirmyn atgal. Retais atvejais nuperku ka nors vaikui is drabuziu. Sau ir vyrui is aprangos ar batu neperku nieko. Net ir rankiniu internetu neperku. Taip, taip pirktis paprasciau, bet internetines parduotuves zudo paprastas parduotuves.
tais retais atvejais, kai normalios parduotuves turi mano dydziu ir norimos firmos, tai jose ir perku o kadangi tai buna ne per daug daznai, o as nenoriu vaiksciot kaip visos su oliver/esprit/wolfskin uniforma, tai tenka naudotis internetu viso pasaulio neisgelbesi
logika, kaip tau sekas
Ir Deivex dar galetu atsiraportuoti..
logika, kaip tau sekas
Ir Deivex dar galetu atsiraportuoti..
Man geriau kruva parsisiust, ramiai isimatuot ir issiust atgal.
QUOTE(moocho @ 2015 11 08, 21:06)
viso pasaulio neisgelbesi
Viso - ne. Man uztenka, jei nors biskiuka galiu prisideti.
QUOTE(RasaZFR @ 2015 11 08, 21:54)
O mes esam pries masini pasipirkinejima internetu ir daiktu siuntinejima pirmyn atgal. Retais atvejais nuperku ka nors vaikui is drabuziu.
Mes irgi retai kada perkam, abudu nestandartiniai, reik paieskot drabuziu kurie ir deretu, ir tiktu. Bet kartais uzsakom - internetu, kartais is katalogu, tik tie grazinimai tai ne mums, kol prisiruosiam hmmmm...
Pagrinde mes vienam butike apsipirkinejam, pas pazistama. Nera ten kokios super duper prekes, bet pakankamai geros ir kokybiskos. Issimatuot gali kiek nori, jei neapsisprendei tuo metu, tai nemato problemos rezervuot daikto ar sako imk neskis namo ziurek. O ir siaip, kai toj srity dirba, tai labai daug geru dalyku pasiulo ar paderina, ar net paiesko ir uzsako. Man taip kur kas labiau patinka.
QUOTE(moocho @ 2015 11 08, 22:06)
tais retais atvejais, kai normalios parduotuves turi mano dydziu ir norimos firmos, tai jose ir perku o kadangi tai buna ne per daug daznai, o as nenoriu vaiksciot kaip visos su oliver/esprit/wolfskin uniforma, tai tenka naudotis internetu viso pasaulio neisgelbesi
Mano akim tai svarbu paderinti drabuzelius ir tikrai neatrodysi kaip visos.
QUOTE(RasaZFR @ 2015 11 08, 20:54)
O mes esam pries masini pasipirkinejima internetu ir daiktu siuntinejima pirmyn atgal. Retais atvejais nuperku ka nors vaikui is drabuziu. Sau ir vyrui is aprangos ar batu neperku nieko. Net ir rankiniu internetu neperku. Taip, taip pirktis paprasciau, bet internetines parduotuves zudo paprastas parduotuves.
Is principo tau pritariu. Tik man asmeniskai per paskutinius pora metu labai daznai parduotuvese teko susidurti su pasakymu :"neturime (dydzio ar net visos konkrecios prekes), bet, jei norite, galime uzsakyti". I parduotuve as einu tam, kad vietoje pasimatuociau ir iskart nusipirkciau, o ne, kad uz savaites dar karta vaziuociau kazko pasiimti. Uzsisakyti as ir pati galiu. Va sitas momentas mane labai paskatino maziau po parduotuves vaikscioti... Ir plius, kaip Moocho sake, jei nori kazko idomesnio, tai vietinese krautuvelese nelabai rasi. Didmiestyje gal kitaip, o pas mus tai, ka randi uzejus i pirma, rasi ir kiekvienoje kitoje. Kol visas pereini, tai speja tas i aki krites daiktas ir atsibosti
Moocho, aciu zu nuoroda. Uzsisaugojau. Tik kaina kandziojasi. Tuo labiau, kad dar ir laptopas nusprogo... Ne tik labai grazi, bet ir kaip tik tai, ko ieskau
QUOTE(RasaZFR @ 2015 11 08, 21:43)
Viso - ne. Man uztenka, jei nors biskiuka galiu prisideti.
As su tavimi sutinku, pati stengiuosi pirkti regionine produkcija, net jei ji ir brangesne. Rubu atveju siek tiek sudetingiau. Reikia rasti ko noreti. Yra pas mus cia aplink pora fabriku, kurie savo parduotuves turi, tai mielai ten perku, nei vietineje H&M ar C&A. Deja vienoje radau Bangladese pagamintu rubu - ne durni ir jie...
Yra tokia istorija, nesurinksiu dabar pilnai. Esme panasiai tokia: vyksta spektaklis, isdauziamas langas, savininkas pergyvena, aplinkiniai guodzia ir sako, kad jis uzsakydamas nauja stikla vietini stikliu parems, stikla jis uzsako, visi dziaugiasi. Tik niekas nepamena, kad zmogelis tuos pinigus naujam kostiumui taupes buvo. Siuvejas spektaklyje nepasirodo...
Addicted, nesalam mes pas mus namie siuo metu tarp 20-22 lapsniu. O beto turim sildytuvus ekstra atvejui. Bet net nejungiam. Man namie beje neturi but silta. Man tada oro trukumas....o va lauke megstu silciau negu salciau.
Del duju. Tai dar priklauso kaina ar yra atvestos dujos ar ne. Musu draugai daresi duju sildyma. Tai jiems naujai dujas vede, kase per kelia ir t.t. Bet vistiek man neatrodo kosmine suma.
Pas mus va pries kelias savaites atvede viska naujai. Miestas viska keite mes tik dali sumokejom. Ateity bus galima i dujas keistis.
As laaabai daug ka perku internetu. Bet ta darau butent is pykcio tom paciom parduotuvem, nes jos realiai turi tik labai maza dali prekiu gyvai. Tai as suprantu, kad jie mane, kaip kliente patys skatina pirkti online. Dar kaip taisykle graziausi daiktai tik online...
Savaitgali buvom prie Bodensee. Veliau truputi i Austrija uzlekem. Vokietijos pusej siandien vaziavom iki keltuvo i 2km aukscio kalna. Nuo Bodensee keltuvas randasi mazdaug uz 50km atstumu, ir kelias vingiuotas vingiuotas. Pagrinde i kalna. Bet ka per grozi pamatem!!! as myzciojau i kelnes kaip ten nuostabu, kokie krastovaizdziai, koks vaizdas. Tiesiog zodziu trukumas. Nusifotkunau kelis viesbuciu pavadinimus. Sakiau vyrui, kad man nieko daugiau nereik. Uzsidarau ten kokia savaite ir kaifuoju. Dvirati dar gal isimesciau ir gera avalyne. Jetus jetus kaip ten grazu. Imesiu veliau kelias foto.
Dar nelaimingas nutikimas vienai panelei nutiko. Nugriuvo ji kalno virsunej akmenuotu takeliu zemyn. Galva smarkiai prasikirto, tai tiesiai prie musu malunsparnis nutupe. Uz 4-5 metru. Tai vyras griebe vaika uzdenginet, nes nuo sraigto toks vejas su siuksliu debesiu, o dar ir akmenai aplink na bet svarbiausia, kad zmogu isgelbejo. Mes aisku visi turistai kaip zioplei "medikopterio" prisiziurejom
Tai va, savaitgalis nerealus buvo. Burbejau ir burbesiu vyrui, kad taip retai i va butent tokias keliones isvarom!
Del duju. Tai dar priklauso kaina ar yra atvestos dujos ar ne. Musu draugai daresi duju sildyma. Tai jiems naujai dujas vede, kase per kelia ir t.t. Bet vistiek man neatrodo kosmine suma.
Pas mus va pries kelias savaites atvede viska naujai. Miestas viska keite mes tik dali sumokejom. Ateity bus galima i dujas keistis.
As laaabai daug ka perku internetu. Bet ta darau butent is pykcio tom paciom parduotuvem, nes jos realiai turi tik labai maza dali prekiu gyvai. Tai as suprantu, kad jie mane, kaip kliente patys skatina pirkti online. Dar kaip taisykle graziausi daiktai tik online...
Savaitgali buvom prie Bodensee. Veliau truputi i Austrija uzlekem. Vokietijos pusej siandien vaziavom iki keltuvo i 2km aukscio kalna. Nuo Bodensee keltuvas randasi mazdaug uz 50km atstumu, ir kelias vingiuotas vingiuotas. Pagrinde i kalna. Bet ka per grozi pamatem!!! as myzciojau i kelnes kaip ten nuostabu, kokie krastovaizdziai, koks vaizdas. Tiesiog zodziu trukumas. Nusifotkunau kelis viesbuciu pavadinimus. Sakiau vyrui, kad man nieko daugiau nereik. Uzsidarau ten kokia savaite ir kaifuoju. Dvirati dar gal isimesciau ir gera avalyne. Jetus jetus kaip ten grazu. Imesiu veliau kelias foto.
Dar nelaimingas nutikimas vienai panelei nutiko. Nugriuvo ji kalno virsunej akmenuotu takeliu zemyn. Galva smarkiai prasikirto, tai tiesiai prie musu malunsparnis nutupe. Uz 4-5 metru. Tai vyras griebe vaika uzdenginet, nes nuo sraigto toks vejas su siuksliu debesiu, o dar ir akmenai aplink na bet svarbiausia, kad zmogu isgelbejo. Mes aisku visi turistai kaip zioplei "medikopterio" prisiziurejom
Tai va, savaitgalis nerealus buvo. Burbejau ir burbesiu vyrui, kad taip retai i va butent tokias keliones isvarom!