Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(wolke7 @ 2015 11 06, 18:11)
Orkinta,o gal tie seimininkai, is kuriu  nama pirkot,vien del to neveikiancio sildymo, ta nama ir pardave  mastau.gif ar buvo viskas tvarkoj kai nusipirkot

Na nama pardavinet del neveikiancio sildymo juk butu visiskai nelogiska. Kiek kainuoja namas ir kiek naujas katilas/sildymas? taip, kad tikrai ne...beto seimininkai jau daug metu gyvena JAV. Todel pardave. Musu kaimyne, senute yra artima gimine. Uztad viska zinom. Jos uosviu sitie namai buvo.
Kitas dalykas, kad sildymas veikia. Katilas veikia. Karstas vanduo yra. Pas nuomininkus sildymas veikia, tik vamzdis einantis pas mus nesildo. Kol nuorindinejam radiatorius, karstas vanduo ateina, tik nusiorina, vel dingsta... Zodziu kazkas negerai. bet kalte ne katile. Vieni sako, kad kazkokie ventiliai, kiti, kad termostatai. Viska pakeitem. Laukiam naujo meistro doh.gif

Atsakyti
Orkinta,kosmaru kosmaras.
Mano gimine keitesi dviejuose namuose sildyma,i dujom sildoma.Nemazai,nemazai kainuoja visos sistemos pakeitimas ir vis kokie nesklandumai karts nuo karto atsiranda.Tai vis atvaziuoja,firma,kuri ivede nauja sildyma ir pareguliuoja.
Jei sakai,kad esi saltmire,nezinau kaip namie isbuni.Uzjauciu.As ir vasara kartais,kaip jau neimanoma,isijungiu sildyma.

As nesuprantu,kaip as zalando pamirstu doh.gif Super.
As pirkau is Next,tai ziuriu siek tiek daugiau sumokejau.
Bet tiksliau atrodo is Next puslapio ta parka,ji tamsesne ir ilgesne,nei zalando,kad rodo.

O Riverisland irgi buvom uzsisake paltuka,atejo ir maniskei netiko,siunciau atgal ir reikejo paciai moket uz siuntima,
Ji paskui vel issirinko River Island nauja parka,bet jau nebenorejau is ju online shop pirktis,nes ir pristatymas is Anglijos,uztruko ilgiau,nes kazkoks express kurjeris,nerado manes namie,reikejo skambyti,tartis del laiko.Tai atradau asos,ir nusprendziau ten uzsisakyt, ta pati tik siek tiek brangesne,ai bet jei butu netike,nebutu reikeje vel i pasta lakstyti atgal siuntimui.

O girdejot,kad zalando,daug milijonu prarado,nes apgaules budu buvo uzsakytos prekes ir nesumoketos,bet metinis umsatz ziauriai didelis,tai sake,nelabai itakojo.
Ir tipo istikimiems klientams jie leidzia per rechnung uzsisakyti.
Ir nesenai atsidare Fraknfurte ju outletas 60-70 % prekiu ispardavimas.
Atsakyti
As Zalando visad per Rechnung uzsisakineju, ten iki kazkokios sumos galima, nzn kokiu 500eur jauciu, o po to jau reikia su kreditine. Panasiai kaip HM smile.gif
Ta striukyte man Zalando niekad nebutu kritusi i aki, kazkokios nekokios fotkes, uztai tavo ideta labai grazi smile.gif
Asos man patinka, ypac kad buna koduku visokiu, bet va ten reikia su kreditine susimoket, tai daug neprisipirksi is vieno karto biggrin.gif

as viena Coach tase jau nuo Singapuro sapnuoju, nu grauziu save kad nepirkau..ir niekur jos nera, tik amerikos ebay..nebent per tarpininkes pirkt.. gaila kad artimiausias Coach outlet nuo manes taip toli doh.gif neikalbu mb ten vaziuot verysad.gif
Atsakyti
moocho,parodyk ta rankine.Labai idomu bigsmile.gif

Zinok mano uosviu mokine tai is tikruju Zalando negali su Rechnung uzsisakyti,jai reikia is karto moketi.

As asos per Klarna Rechnung uzsisakau.
Jei jau zinau,kas tikrai tiks tada is karto susimoku,dazniausiai paypal.
As siaip labai tingiu Rechnung moket.Sest prie kompo,kol visus duomenis suvedi.
Man visados noris is karto susimoket.
Su rubais,batais aisku nerizikuoju.

Ir jei pvz.atgal siuntimas su visokiais kurjeriiu kvietimais,kaip zara,yoox,guess.Tai del ilgo
terliojimosi,pasilieku preke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 07 lapkričio 2015 - 13:53
http://www.beingbrid...he-magic-dress/ antroj fotkej kur tase is priekio realiausia spalva, tokia oranziskai raudona cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif

zara as nesu i parduotuve atgal priduot, nes su tuo kurjeriu kvietimu tai tikrai nesamone doh.gif
kaip ta klarna, patikima? as kazkada pabijojau ja naudotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 07 lapkričio 2015 - 14:51
Grazi tase,spalva ir man wub.gif
Tikiuosi,kad gausi nusipirkti.

Su Klarna viskas gerai.Ten priziuri,kad pinigus uz prekes susimoketum.
Asos buvo pridirbe man.As uzsisakiau pries Naujus suknele ir jie patvirtino,Klarna atsiunte meila,kad uzsisakiau suknele.Laukiu as tos sukneles savaite,jau antra savaite praejo.Pasiziuriu asos mano saskaitoje lad jie nutrauke (storniert haben) be jokiios priezasties.Mat atejo meilas is Klarna,kad susimokeciau.Asos rasau,jie neatsake.Klarnoj pasiaiskinima rasau.Asos gal tris meilus nusiunciau,jie nereagavo.Tai Klarna paskui pati su asos issiaiskino.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif ax.gif
Uzsukau paziuret kaip gyvenat rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingo101: 07 lapkričio 2015 - 19:20
Wow,Ingo! Kaip pati gyvuoji? Kaip mergytes?
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 11 07, 15:50)
kaip ta klarna, patikima? as kazkada pabijojau ja naudotis.

Sveikos,

kodėl Klarna nepatikima gali but?As ir visada moku tik auf Rechnung, tame tarpe ir per Klarna pervedinėju.
Gavau siandien Zalando nuolaidu kupona 15 euru bigsmile.gif bet reikia man normalesniu rubu ir ieskot i darba..jei nieko gero nerasiu Zalando galesiu tau atiduot, parka galesi pirkt biggrin.gif galioja nuo 60euru pirkimo ta nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaimo dama: 07 lapkričio 2015 - 23:57
QUOTE(moocho @ 2015 11 07, 14:50)

wub.gif Jei rasi kur internete, duok zinoti. As kazko panasaus ieskau, tik ne raudonos, o kazko, kas prie visko tiktu : juodos, sokoladines, tamsiai melynos ar panasiai ax.gif
Atsakyti
va juoda http://*******/coach...a-satchel-black smile.gif bet ji labai nediduke

bleha sm galvoja kad apie nacius rasau, ar kodel zvaigzdes deda.. cia is f_ashionette.de/coach-nolita-satchel-black

Nzn Kaimo dama, as ja niekad nesinaudojau tai uztai ir paklausiau : ax.gif as arba kreditine moku, arba jei Rechnung tai pavedimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 08 lapkričio 2015 - 00:57
QUOTE(addicted @ 2015 11 07, 20:45)
Wow,Ingo! Kaip pati gyvuoji? Kaip mergytes?

Gyvuoju gerai.Dirbu nuo lapkricio menesio.Pradejau viena darba dirbt.Ir po triju menesiu pakeciau kita.Nauja sritis,kuria greit perkandau.Tai laiko mazai sedet prie kompo.
Merginos eina y mokykla.Siemet jau ir mazoji pradejo.
Didzioji eina y füle jau pora metu.Siemet pradejo zaist taskams.Tai spek vezt.Treniruote,varzybos.Mazoji dar savo terapijas,sporta lanko.Tai spek tik suktis.Su vyru susimatom katais tik vakare.Jis anksti isvaziuoja.O kaip gryzta as jau bünu isvaziavus.
Perlipau per save,savo baime ir dabar vazineju daug kur pati. blush2.gif smile.gif Didesny miesta pati apsuku kur reik. didis.gif
Lekiu vel y darba.Sportas-sveikata biggrin.gif
Atsakyti