Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
addicted, ta plona is lipsy? grazi ir man smile.gif
joa, kai tiek dirbu, tai kartais ir buoze galiu pabut biggrin.gif cool.gif

wolke, imk pilna baliona selbtsvertrauen 4u.gif dzin ta maudymkes spalva, svarbu gerai pailsetum mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2015 11 04, 17:02)
Wolke, nu tu duodi  biggrin.gif tu cia rimtai?  biggrin.gif

rimtai cool.gif nors dar daug pas mane kas tamsiai melynos spalvos,patinka tamsiai zalia (tannengrün) - nu vienu zodziu -sodrios tamsios spalvos,man mieliausios ax.gif

QUOTE(moocho @ 2015 11 05, 07:00)

wolke, imk pilna baliona selbtsvertrauen 4u.gif

aciu moocho,paimsiu balioneli.... smile.gif

lauke oras pavasariu kvepia thumbup.gif del manes galetu jau ir but pavasaris rolleyes.gif
Atsakyti
moocho,aha lipsy parka.Tau ir rekomenduociuo.Kudenom labai graziai atrodo,dailiai.
As ir galvoju sau tokia nusipirkt,bijau,kad man neatrodys graziai.

wolke,as ir labai prijaucianti juodai spalvai thumbup.gif
Man grazu.As ir kai xe dydi nesiojau su mielu noru juodai rengdavausi.Man ir tamsiai zalia labai grazu.
Man si rudeni kazko i sviesiai pilka patrauke.Nusipirkau vos ne visa garderoba pilka ir net batus.

Atsakyti
Wolke, as cia labiau dėl maudymuko klausiau, nes tai koks skirtumas juodas baltas ar koks salotinis, svarbu tau gerai.
Teisingai mochoo sakė, te tau selbstvertauen 4u.gif

As su drauge Prahoj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tybuka: 05 lapkričio 2015 - 20:04
QUOTE(Tybuka @ 2015 11 05, 19:04)
Teisingai mochoo sakė, te tau selbstvertauen  4u.gif

As su drauge Prahoj  ax.gif

Aciu ir tau ,Tybuka ax.gif

Praha - grazus miestas wub.gif .....tarp kitko girdejot Karelas Gotas serga veziu,visi koncertai atsaukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wolke7 @ 2015 11 04, 16:53)
ax.gif as juodai rengiuos dazniausiai - mylimiausia spalva  smile.gif

Kad mylimiausia tai dzin, bet kad galvoji, kad kitos storins tai klysti. Paziurek net i koki googla ivedus XL ar plus modeliu foto. Dauguma bus aprrngtos graziomis pastelinemis spalvomis. Per telefona neikelsiu pavyzdziu. Bet tikrai labai grazu. As siemet sviesiai sviesiai zalios spalvos bliuskute mamai nupirkau. Sake nera dar tiek komplimentu sulaukus wub.gif taip kad baik tongue.gif

Jblmami musu rajone nera to biuro. Visi i policija nesa kaip supratau. O ir policija labai ramiai prieme. Tai tikriausiai normalu.

Kokia grazi pirma parka wub.gif
Atsakyti
Tybuka,kaip jetset gyvenimas biggrin.gif

Orkinta,tikroveje parka dar geriau atrodo smile.gif
Pirk,tau turetu graziai tikti su dailia figuryte biggrin.gif
Kaip jusu namai? Jau gal isikurete galutinai? Vakar anytos virtuve atveze pastate,jie jau baigia isirengti,is trobeles toks grazus namas gavos.Ir paskui vakare buvau mazosios drauges svieziai naujai pastatytame name.Ji viena su dukrele,viena augina,dirba architekturos biure,nezinau kaip jos darba pavadinti,bauingenieurin,idomu pamatyti kaip sau privaciai pasistate,modernus iki begalybes,bet nera viduje jaukumo..Vieno auksto.Lauke dar viskas isversta,beje kalne tas namas,kopiau pas juos per purvynus.Isikurs po biski.Bet is karto tokia pagarba moteriai,viska pati dirigavo,projektavo.,finansavo,oi patinka man stiprios moteriskes biggrin.gif

Wolke,jo girdejoma apie Karela Gott verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastetė @ 2015 11 02, 15:56)
PIPPA- ar ne tu kažkada buva apsisitojus „Le Chat Noi“r viešbuty Paryžuje? Mes kaip tik ten buvom rugsėjį  biggrin.gif

Buvau, buvau, net du kartus, bet jau pries 100metu. Pirma karta kai buvom, tai ten buvo tikras tarakonu lizdas lotuliukas.gif O po poros metu to katino jau neatpazinau biggrin.gif

Wolke, nejuokink su tuo 'stora'. As taip pat stora, bet pas mane daug ryskiu drabuziu. Nemegstu vokisko juodai-pilko stiliaus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2015 11 06, 10:34)
Orkinta,tikroveje parka dar geriau atrodo  smile.gif
Pirk,tau turetu graziai tikti su dailia figuryte  biggrin.gif
Kaip jusu namai? Jau gal isikurete galutinai?

noreciau, bet as tiek jau tu paltu nusiziurejus, kad nebezinau nuo kurio pradet ir kurio labiausiai noriu biggrin.gif beto dabar vaikstau su tuo savo pukiniu ir tai man vistiek salta. kas ziema bus?... nors jis tikrai nera plonas. atvirksciai storas pukinis paltas ir medziaga stora. drauge turi ir palta ir striuke tokia pacia. sake negali nesiot, visa slapia buna. o man salta. tai parka gal paliksiu pavasariui. nors mieste labai akis uzkliuna uz tokio tipo paltu/parku. grazu tikrai wub.gif

isikurti tai mes isikure, tik ne viska pasibaige. smulkmes, bet vis iki ju nedaeinam. plintusai dar nesudeti, tik supirkti. guli, laukia eiles. ziauriai nera laiko! ziauriai! vyras nusikales juodai. vienintelis musu noras, tai - issimiegot, issigulet pagaliau. o pagulet nera kada. prakeiktas sildymas iki dabar neveikia. kas diena nauji meistrai, su naujom idejom. vyras kas vakara iki 23.00 krapstosi rusy. paskendes vandeny doh.gif ir pokolkas nieko gero. jokiu naujienu. vat nesyla musu vamzdis ir viskas. nors nusauk.

vakar nusprendem, kad mums naujo namo reikia, nes as neturiu kur namu darbu daryt biggrin.gif visi po kambarius po kambarius, o man tik vargse virtuve liko...

Atsakyti
ta Lipsy striukyte yra Zalando. Bet as katik is ju uzsisakiau. Tai palauksiu kokio gutschein ir tada jei dar dydis bus, pabandysiu ta striuke uzsisakyt biggrin.gif nors man is tikro labiau reiktu kokio trench coat,bo saviski jau kokius 5 metus nesioju g.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 11 06, 16:32)
ta Lipsy striukyte yra Zalando.

g.gif nerandau Zalando,imesk linka jei nesunku,nupirkciau dukrai ax.gif
Papildyta:
Orkinta,o gal tie seimininkai, is kuriu nama pirkot,vien del to neveikiancio sildymo, ta nama ir pardave mastau.gif ar buvo viskas tvarkoj kai nusipirkot
Atsakyti
https://www.zalando....21o008-k11.html
tik blogas aprasymas, ne wintermantel - is komentaro aisku, kad ji nestora
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 06 lapkričio 2015 - 19:27