Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Pasaka, mano mazosios yra mamyciukai ir nesamoniu kretejos.
Didzioji buvo pavyzdingas vaikas.Tai sitos atsieme.Reikia 100 kartu apsiziuret,ar nieko nereikalingo nepalikai,nes atrasi neatpazistamus namus.
Atsakyti
Buvau siandien Jako-o. Geris! Ir vaikui drabuzeliu nupirkau ir sau pora radau. Ir dar visokiu darbeliu. Vaikui nei Lego siandien nereikia: paiso, dazo, konstruoja.
Atsakyti
QUOTE(Blümchen @ 2015 10 29, 11:24)
dabar Kürbisöl metas prie moliugu sriubos  biggrin.gif

praejusiais metais pirkau Kürbisöl,nesuvartojau viso buteliuko,pasibaige terminas,nebepirksiu siemet...man kazkodel buve nebuve visokie Öl ax.gif

QUOTE(zirne @ 2015 10 29, 17:42)

Uzsipirkau siandien sladainiu Helowynui. Cia rytoj, ar poryt vaikai vaikscioti turetu?
Kada bus St. Martins diena?

as, paskaicius tave, irgi nusipirkau saldainiu 4u.gif buciau pamirsus

11lapkricio Martino diena,mano tecio vardas - Martinas smile.gif
QUOTE(addicted @ 2015 10 30, 13:14)
* Nebutu tokia kieta skura,pasidaryciaur moliugu sriubos,perku saldyta moliuga siaip del kosiu.

**Wolke,varle keliauninke  thumbup.gif  Kada keliausit?

*Hokaido moliuga gali i sriuba su skura deti mirksiukas.gif

**sausio 30 d. 4u.gif pas mane ant komputerio ekrano Countdown rodo,siandien belike 92 dienos bigsmile.gif
Atsakyti
addicted, ne nebuvau dar - nebuvo kada i miesta vaziuot, bet aciu uz ideja, visai pamirsus tkmaxx buvau bigsmile.gif rytoj gal pasizvalgysiu smile.gif

Rasa, te baliona 4u.gif
Atsakyti
addicted - buvau tkmaxx, nusivyliau, nedaug beibiam ten kazkaip, ir kainos didesnes nei tikejausi g.gif mb sake nueit i primarka biggrin.gif , bet kazkaip baisu maziem vaikam is ten pirkti g.gif reik pavaziuot iki outletu Wolfsburge paziuret ko ten gero yra.., ten buvau nupirkus uz 3eur Falke tapkutes thumbup.gif , tai labai patiko..
mb nupirkom dvi Wellensteyn striukes - nieko nesitikedami uzejom i parduotuve, o taip tiko ir patiko thumbup.gif viena softshell, o kita ziemine, abi su nuolaidom. O sau karstadt sport netiketai kepuryte prigriebiau smile.gif turiu viena su bumbulu, bet ji dabar per stora, tai dabar turesiu ir rudenine cool.gif
Atsakyti
Boooooooo..........

user posted image
Musu mazas vaiduoklis rolleyes.gif

Zirne, paklausiu mamos del to semenu aliejaus, kiek anksciau buvo minejusi, kad tiko tik kaina kandziojasi mat gyvena is lietuviskos pensijos. Paskutiniu metu dar buvo prasius ir tu vaikisku Kaufmanns kremu, tie irgi patiko.

Atsakyti
moocho,oho gerai apsiprekinot thumbup.gif

Pigiu ir graziu,kokybisku rubu nezinau kur patart,nes siaip viskas brangu,jei ne erstings family,c&a ar h&m.Benetton buna graziu ir ne taip brangiu,nors vis del to,brangu,ne viskas.Zaroj gali paziuret.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2015 11 01, 12:00)
Pigiu ir graziu,kokybisku rubu nezinau kur patart,nes siaip viskas brangu,jei ne erstings family,c&a ar h&m.

Musiskei is ju pilnai issiverciu, viena kita koki Mayoral, St. Oliver ar Adidas drabuzeli nuperkam.
Atsakyti
Addicted, sveika sugrizusi 4u.gif
Wolke, oho planai! Baltai pavydziu wub.gif Tiesa, as kartais naudoju linu semenu alieju. Dazniausiai pilu i varske + kokios zoleles, spaustas cesnakas ar/ir Schwarzkümmel seklos ir tada valgom su bulvemis. Skonis specifinis, kartokas.

O mes jau parvaziavome. Lisabona – nuostabi, zmones – nuosirdus, paslaugus, silti (ne tik, kad pusryciu stala nukraudavo skanumynais, bet dar ir pridedavo mums maisto i kelione wub.gif ). Pats Rota Vincentina kelias - vienas ispudingiausiu kuriais teko eiti. Didziaja dali kelio eini pusmetris-metras nuo uolu krasto, o dar ta vidine ramybe.... girdisi tik Atlanto vandenyno bangu musa ir pauksciai wub.gif . Pats kelias gana naujas, turizmo regione beveik nera, tai viskas labai naturalu, autentiska. Jokiu prekybcentriu, tik mazos seimynines parduotuveles ir keliu staliuku restoraneliai. O kelyje sutikti zmones – tautu maisaliyne: nuo vokieciu, anglu, prancuzu iki amerikieciu, australu, japonu… Mes patys susipazinome su niujorkieciu pora ir su jais paskutinius du etapus kartu ejome.
Porto man ne tiek patiko kiek Lisabona, bet vis tiek vertas demesio miestas. Zodziu, butinai dar karteli ten grisime, ziauriai gerai pailsejome.

O namie dabas, mokykla, sugedusi dziovykle... Dar ir savo Wanderstiefel'ius po 10 metu nesiojimo kelioneje suvariau , o man jau kita savaitgali ju butinai reikia, tai vaziuosiu ieskoti nauju. Zodziu, vienos islaidos cool.gif Noriu atgal i Portugalija wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa: 02 lapkričio 2015 - 14:58
Sveikos, mamalės ir ko..smile.gif

Man lyg ir geriau jau, depresuoju mažiau, bet rudenyn, dienos tamsyn, vėl man atslenka bjaurios nuotaikos..Lietuvoj visai neblogai buvo..

Bet mažiau internete pasėdėt - nepakenkė, gali būt, kad ir padėjo..
Dažnai nebūsiu, bet pasistengsiu nepradingt visiškai..

Jei kam ko reik, klauskit per mergiotes, per Fb mane pasiekt tiesiog greičiau...

Paskutiniu metu užsiimu ,na neužsiimu, bet karts nuo karto sudalyvauju kokioj nors labdaroj:
Va , studentę priėmiau pagyvent kuriam laikui, suorganizavau dviratį -treniruoklį dviejų vaikų mamai iš LT- neįmanoma net rimtai suprast, kaip ji išvis laikosi: sūnus cerebriniu paralyžium+hidrocefalija+sindaktilija( apsiguglinkit) serga, duktė iškritus iš 5 aukšto susilaužė abi kojas ir nustojo augt. Vyro, surprise, surprise- nėra doh.gif doh.gif unsure.gif
Tai iki Vilniaus nuvažaivo dviratis , o iki Šiaulių dar ne, nes nėra kam, o ji negali sau leist extra kelionės.. Laukia,kol į Santariškes važiuos... Nu, žodžiu... cool.gif

O šiaip- dabar rutinina: mokykla, namai, namų darbai, kartais kelionės, bet man kelionės -stresas, o džiaugsmo, ne itin.. cool.gif

PIPPA- ar ne tu kažkada buva apsisitojus „Le Chat Noi“r viešbuty Paryžuje? Mes kaip tik ten buvom rugsėjį biggrin.gif
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 10 16, 16:22)
Teisingas, teisingas nors ir as kol negime mazoji taip negalvojau smile.gif

drinks_cheers.gif lengviau gimdyt, mažesnė visokių ligų rizika, lengviau naktim keltis, ir tt. ir lengviau komforto, kurį jau turi atsisakyt.. bet aš irgi, kaip Jolitka taip negalvojau- man buvo baisu ir pagalvot apie vaikus..ai nu ir dabar baisu lotuliukas.gif

QUOTE(RutaT @ 2015 10 20, 13:55)
Paskaitinėjau, kad ne visos šalys (Land?)

Žemės, mano supratimu sakosi , jei tu apie De 4u.gif
QUOTE(jblmami @ 2015 10 22, 13:28)
ai dar coccinelos keptu buroku su virtom bulvem noreciau.  lotuliukas.gif

Papasakok, kaip ji tuos burokus daro ? Neatsimenu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bastetė: 02 lapkričio 2015 - 17:59
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 11 01, 18:06)
Musiskei is ju pilnai issiverciu, viena kita koki Mayoral, St. Oliver ar Adidas drabuzeli nuperkam.

moocho nori dovanu pirkti smile.gif
As visiems TK Maxx perku.
Praejusu menesi atrodo dovanas ir tepirkau 😊.

Pippa,jus varles keliauninkes.Smagu skaityt.

Bastete ir tu pradingus buvai.
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(RasaZFR @ 2015 10 29, 08:35)
As vakar aukletojom ir pasakiau, kad liepiu savo vaikui nenusileisti ir jeigu ji musa, duoti atgal. Oi, oi, oi, tai pas mus cia tik mustynes ir butu, - aiskino man aukletojos. Jo, o jeigu mano vaikas nusileistu, tai ir vaiksciotu tik su guzais ir melynem.

Teisingai vaika aukleji. Kitaip kiti ant jo "jos"
Va mano bendradarbes anukas su klausos aparatu. Tai toks ramesnis, inteligentiskesnis, gerai mokosi. Tai ant jo turkai 3 klasiokai "joja" . Pavasari vis musti bande, bet vienas isduodavo kur jam geriau neiti, tai issisuko. Tevas vaju gimnazijoj pakele. Nelabai ka gelbeja, kol jiems nesueina 14 m. O tada buna jiems paaiskinta, kad juos galim jau bausti rimtai. doh.gif Tai dabar tie patys ji ir visa jo gimine kolioja. Tai kai pavadino vodka kind, anukui truko kantrybe ir susimuse. O to arsiausio turko mama vai kaip gina savo vaika. Vos ne sventasis doh.gif

QUOTE(zirne @ 2015 10 29, 18:42)
Gavau palta smile.gif 

Tai ar blizga?
As labai panasaus pasiuvimo s.oliver tamsiai melina pirkus esu. Bet mano gal dar ilgesnis. Tai baisiai patinka ir ant sukneles uzsideti thumbup.gif . Ir -25 laipsnius Lt atlaike. Tiesa dejaus vilnonius apatinius. Ir dar ant sukneles kasmyrini plona megztuka.

O ko pabijojai pirkti tamsu bordo palta? Siu metu spava.
As tokios spalvos norvegiska striuke su vario spalvos uztrauktukais ir dviem mergaitem/atsvaistais(senatve lotuliukas.gif ) ant nugaros pirkau. Zodziu ne su kryziuku ir ne su suns peda vaikstau. Bo sitos man jau kaip uniforma schmoll.gif

QUOTE(addicted @ 2015 10 30, 14:14)
O moliugu aliejus  Nebutu tokia kieta skura,pasidaryciaur moliugu sriubos,perku saldyta moliuga siaip del kosiu.

Maniske siemet ir atsinaujino striukemis,rudenine striuke Lipsy nusipirko,mokykloje jau kelios paneles sustabde jos paklaust is kur striuke.Jaunimo stiliaus Parka.Is Anglijos atsisiuntem.
O ziemine is River Island ir Parka stilius,tik reikia salto oro sulaukt.Is viso River Island daug graziu striukiu,gal ir man reiks ka issirinkt.Siaip jas pirkom,nes 32 dydzio jai reikia,o firmu,kurios tokiais dydziais prekiauja,labai mazai.

Sveika senai matyta. Moliuga gali pakaitinti orkaitej trumpam. Skura suminkstetu. Bet sriuba verdu tik is hokaido moliugo, nes jis skanesnis.
Vakar tarpkitko kepiau supjaustyta riekelemis spagetini moliuga. Zymiai greiciau nei visa ar puseles kepti. Virtas nepatiko, nes baisiai beskonis buvo. Skaniausiai gal puselem kepamas buvo.

Parodyk savo vyresneles parka bigsmile.gif ir ziemine striuke. As saviskem nieko gero nerandu. Nes jom,matai, parkos - basic mada doh.gif . Tai vienos gimnazijoj pasake, kad ji drasi(grupiokes nedrysta) ir vaiksto ne taip kaip kitos apsirengusi blink.gif . O kitos gimnazijoj ivertino labai mano megsta megztini. Pagloste mano savimeile tongue.gif
O batu tikriausiai dar isvis nepagamino tokiu kokiu jos nori. lotuliukas.gif Nors viena Lt labai trauke aplinkiniu demesi su savo batais lotuliukas.gif Kita su sandaletem. O del maudymkes "pirmosios" Prancuzijoj paklause kur pirkusi. Zodziu, nelengva man jas apipirkti. Jei kas patinka, tai tik uzsieny buna pirkti schmoll.gif Matyt reiks jau ir siuvamaja traukti i darba.

QUOTE(Bastetė @ 2015 11 02, 17:56)
Sveikos, mamalės ir ko..smile.gif

Man lyg ir geriau jau, depresuoju mažiau, bet rudenyn, dienos tamsyn, vėl man atslenka bjaurios nuotaikos..Lietuvoj visai neblogai buvo..

Bet mažiau internete pasėdėt - nepakenkė, gali būt, kad ir padėjo..
Dažnai nebūsiu, bet pasistengsiu nepradingt visiškai..

Jei kam ko reik, klauskit per mergiotes, per Fb mane pasiekt tiesiog greičiau...

Paskutiniu metu užsiimu ,na neužsiimu, bet karts nuo karto sudalyvauju kokioj nors labdaroj:
Va , studentę priėmiau pagyvent kuriam laikui, suorganizavau dviratį -treniruoklį dviejų vaikų mamai iš LT- neįmanoma net rimtai suprast, kaip ji išvis laikosi: sūnus cerebriniu paralyžium+hidrocefalija+sindaktilija( apsiguglinkit) serga, duktė iškritus iš 5 aukšto susilaužė abi kojas ir nustojo augt. Vyro, surprise, surprise- nėra
Tai iki Vilniaus nuvažaivo dviratis , o iki Šiaulių dar ne, nes nėra kam, o ji negali sau leist extra kelionės..

Papasakok, kaip ji tuos burokus daro ? Neatsimenu, ačiū 4u.gif

Smagu, kad tau geriau. Jau ir su kaimynka tave apkalbejom, kad dingusi.
Saunuole, kad padedi. thumbup.gif
As ir cia biski daiktu padovanojau.

Burokai: pakepini susmulkinta svoguna keptuveje. Sudedi zalius stambiai tarkuotus burokus ir toliau kepini. As dar ir dangti uzdedu. Pasitroskina. Pries gala idedu rugstesniu stambiai tarkuotu obuoliu. Dedu druskos, pipiru ir maltu kmynu. Apsiedimas su virtom bulvem nestuke.gif , net maniskis be mesos apsieina prie sito patiekalo.

Dar rekomenduoju sita sriuba http://www.nidosreceptai.lt/?p=5894. Maniskiams labai patiko

Toliau apie pabegelius. Gaila ju man. BET. Antradienias maniske vazineja vakarais i gretima miesteli. Sustojime(miestelio centre) puse devyniu vakaro dazniausiai stovi viena. Nu ir ka prisikabino is Ganos. Sako kalbino. Ji draugiskai ir kalbejo(jos jau abi padejo pabegeliams susiorentuoti, nuvaziuoti, palydejo i rotuse). Sake pokalbio pradzioj viskas ok buvo. Bet va paskui pradejo pirstis i draugus. Maniske jam siaip ir taip, kad mol ieskok draugu kur mokaisi, sportuoji ir t.t. Tai sake jis nervuotas pasidare ir tiesiai sviesiai pasake, kad ten visi tokie kaip jis. O jam vokiskos reikia blink.gif . Tai maniske is baimes, kad nervuotas dave visai kita numeri. O dabar jau bijo vaziuoti, kad jo vel nesusitiktu. Teks man ryt lydeti. Sakiau, kad kita karta, kai paklaus ar turi drauga, sakyti, akd turi baisiai pavydu drauga ir teva lakstanti su automatu(maniskis tai toks tik, kad automato neturi. Baisai mergiotes saugo)
Musu miestelio gimnazijos sporto salej ir daug gyvena. Tai pradzioj laisvai buvo. O dabar pradejo mokinius nuo ju izoliuoti, nes ner ten jau taip viskas grazu. Siandien ziuriu jau ir kaiminystej jie gyvena. Buvo apmokymu centras prie rotuses(mat uz keliu namu nuo manes). Siandien einu prosali. Ziuriu visi langai atviri, nors lauke tik 8 laipsniai ir pilna vyruku. Gal jie nezino kaip radiatorius reguliuoti? Taip reguliuojasi temperatura? g.gif

Vel romanas gavosi blush2.gif
Atsakyti