Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(addicted @ 2015 10 28, 12:27)
Va dabar sedziu su mazaja ant ranku,su vienu pirstu rasau.Gyvenam,taip kad atsistojus valgau,neduoda man pasijudint,prisest ant stalo,traukia uz drabuziu,niurzgia,zyzia.Su ja uzsiimk,nezaidzia viena.Nezinau kas per vaikas.Namus vercia,viska iskrausto,su masina ir nemegsta vaziuoti,rekia.Buvom Berlyne jos gimtadienio svest,prareke visa laika 5 val.Uzmigo,kai ivaziavom i Berlyna  doh.gif

Sveika 4u.gif zinau toki viena tipaza, bus nenuobodu lotuliukas.gif o dar negalvoji i lopseli leist?
Atsakyti
Wolke, as gal ir pasitikiu savim, bet esu supermega jautri ir apsizliumbiu net ziuredama reklamas smile.gif mirksiukas.gif O ir metinis pokalbia su sefu niekad be asaru neapseina biggrin.gif
Atsakyti
Apie linu semenis ir chia http://www.ieskantys...s-linu-semenis/ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2015 10 28, 10:27)
Cia tokie jie isitikinimai ir tu jiems nepasakysi,kad visi klasiokai nedirba kaip ji.

tada reikia tiesiai sviesiai ''jus savo vaikus jau uzauginot, o savus mes uzauginsim patys''.

QUOTE(wolke7 @ 2015 10 28, 13:20)
vakar atveze is LT dovanu buteliuka saltai spaustu semenu aliejaus,sako ir vaistas ir maistas  bigsmile.gif esat kuri vartojusios,sako Lietuvoj db ant bangos  rolleyes.gif

as tai megstu. perku laikas nuo laiko.
Atsakyti
QUOTE(wolke7 @ 2015 10 28, 16:20)
vakar atveze is LT dovanu buteliuka saltai spaustu semenu aliejaus,sako ir vaistas ir maistas  bigsmile.gif esat kuri vartojusios,sako Lietuvoj db ant bangos  rolleyes.gif

tu ka nezinai sito aliejaus? taigi senu senoveje lietuviai ant silkes pyle, ant karstu bulviu, su juoda duona valge. Kvapas ir skonis labai specifiniai, todel ne prie visko tinka. Bet sudetis labai gera. Visokie ten Omega 3 ir t.t.
As visada pilu sauksta i isvirta grikiu kose (su kitomis kosemis nelabai skanu buna). Net mano antras vaikas visada praso to aliejaus biggrin.gif
''Ant bangos'', tai gal cia ta prasme, kad siumecio derliaus? g.gif Nes tikrai ne naujiena Lietuvoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2015 10 28, 18:46)
tu ka nezinai sito aliejaus? taigi senu senoveje lietuviai ant silkes pyle, ant karstu bulviu, su juoda duona valge. Kvapas ir skonis labai specifiniai, todel ne prie visko tinka. Bet sudetis labai gera. Visokie ten Omega 3 ir t.t.
As visada pilu sauksta i isvirta grikiu kose (su kitomis kosemis nelabai skanu buna). Net mano antras vaikas visada praso to aliejaus  biggrin.gif
''Ant bangos'', tai gal cia ta prasme, kad siumecio derliaus?  g.gif Nes tikrai ne naujiena Lietuvoje  biggrin.gif

nea, nezinau as tokio aliejaus,ir nevartojusi niekada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2015 10 28, 20:46)
Nes tikrai ne naujiena Lietuvoje  biggrin.gif

Tikrai ne naujiena, bet kokius paskutinius penkis metus itin placiai paplito Lt. Mano mama naudoja si alieju odai, pas ja kazkas panasaus i zvyneline.
Atsakyti
ant bangos gal ta prasme, kad senoveje jis labai populiarus buvo, nes zmones patys ji spausdavosi ir vartojo. bet anksciau niekas apie ji nieko nezinojo, nevertino.naudojo ir tiek. o dabar, kai jau tiek zino apie ji, tai vel prisimine ir uztad labai madinga tapo ji vartoti.
Atsakyti
Labas rytas! Geras daiktas tas semenu aliejus. Prie skonio, kaip sako Atenyte, reikia priprasti ir ne visur tinka.
Vakar man darbe skambina is darzelio: Lukas gavo galvon is kaladeles, gal norit anksciau pasiimti. Buvo like 20 min iki pamokos galo. Sakau: pabaigsiu ir atvaziuosiu. Nu, bl.... Gerai pavaryta: tarp akiu didziausias guzas ir dar prakirsta doh.gif Vaikas atrodo kaip raganosis. Ir del ko susipese - del kaladeles, kuriu ten simtai voliojasi. Lukas kazka state, kitas bachuriukas atejo ir jam butinai prireike tos kaladeles, kkuri buvo Luko rankoj. Maniskis, aisku, lengvai neatidave, tada anas bachuriukas griebe kita kaladele ir pavare maniskiui i kakta doh.gif As vakar aukletojom ir pasakiau, kad liepiu savo vaikui nenusileisti ir jeigu ji musa, duoti atgal. Oi, oi, oi, tai pas mus cia tik mustynes ir butu, - aiskino man aukletojos. Jo, o jeigu mano vaikas nusileistu, tai ir vaiksciotu tik su guzais ir melynem.
Mano vaikas, be to, jeigu susimusa ar ji sumusa, nebega pas aukletoja skustis, sedi kampe, pabliauna, kol jam skauda, ir eina toliau. Nebent kiti vaikai aukletojai pasako, kad Lukas pasislepes bliauna. Ai, zodziu...
Atsakyti
QUOTE(wolke7 @ 2015 10 28, 19:58)
nea, nezinau as tokio aliejaus,ir nevartojusi niekada  ax.gif

Leinöl mirksiukas.gif prie visu alieju visada rasi, nu gal ne kokioj aldinej...
http://www.zentrum-d...de/leinoel.html
dabar Kürbisöl metas prie moliugu sriubos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blümchen: 29 spalio 2015 - 12:27
Gavau palta smile.gif Visia dailiai atrodo. Manau, kad pasiliksiu. Tik svorio reikes labai ziureti, nes dabar ant storo megstinio tai tik tik biggrin.gif Ir dar jis man gana plonas atrodo. Tikiuosi Lietuvoje nesusalsiu blink.gif

Jolitka, ar mamai tas aliejus odai padeda? As zvyneline taip pat turiu verysad.gif

Addicted, sveika pasirodzius. Nepradink 4u.gif

Uzsipirkau siandien sladainiu Helowynui. Cia rytoj, ar poryt vaikai vaikscioti turetu?
Kada bus St. Martins diena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirne: 29 spalio 2015 - 18:43
As semenu aliejaus nesu vartojusi.
O moliugu aliejus wub.gif Nebutu tokia kieta skura,pasidaryciaur moliugu sriubos,perku saldyta moliuga siaip del kosiu.

zirne,noreciau pamatyt kaip atrodai su nauja striuke.As girdejau,kad jos nors ir plonos,bet labai siltos.

Maniske siemet ir atsinaujino striukemis,rudenine striuke Lipsy nusipirko,mokykloje jau kelios paneles sustabde jos paklaust is kur striuke.Jaunimo stiliaus Parka.Is Anglijos atsisiuntem.
O ziemine is River Island ir Parka stilius,tik reikia salto oro sulaukt.Is viso River Island daug graziu striukiu,gal ir man reiks ka issirinkt.Siaip jas pirkom,nes 32 dydzio jai reikia,o firmu,kurios tokiais dydziais prekiauja,labai mazai.

Pasaka,mano didzioji su sese didziausios drauges.Grazu ziuret.Per atostogas leido pas ja miegoti,mazoji sneka ir sneka,vaikisku kalbu gali klausytis wub.gif Jo,ji eina dabar i priesmokykline grupe.Paskutiniai nerupestingi metai cry.gif

moocho,ar radai ka grazaus mergytei? Vakar TKMaxx groziu prisiziurejau wub.gif O baciuku wub.gif
Vakar ir kruva pinigu palikau smile.gif

Wolke,varle keliauninke thumbup.gif Kada keliausit?
Atsakyti