Labas rytas! Geras daiktas tas semenu aliejus. Prie skonio, kaip sako Atenyte, reikia priprasti ir ne visur tinka.
Vakar man darbe skambina is darzelio: Lukas gavo galvon is kaladeles, gal norit anksciau pasiimti. Buvo like 20 min iki pamokos galo. Sakau: pabaigsiu ir atvaziuosiu. Nu, bl.... Gerai pavaryta: tarp akiu didziausias guzas ir dar prakirsta
Vaikas atrodo kaip raganosis. Ir del ko susipese - del kaladeles, kuriu ten simtai voliojasi. Lukas kazka state, kitas bachuriukas atejo ir jam butinai prireike tos kaladeles, kkuri buvo Luko rankoj. Maniskis, aisku, lengvai neatidave, tada anas bachuriukas griebe kita kaladele ir pavare maniskiui i kakta
As vakar aukletojom ir pasakiau, kad liepiu savo vaikui nenusileisti ir jeigu ji musa, duoti atgal. Oi, oi, oi, tai pas mus cia tik mustynes ir butu, - aiskino man aukletojos. Jo, o jeigu mano vaikas nusileistu, tai ir vaiksciotu tik su guzais ir melynem.
Mano vaikas, be to, jeigu susimusa ar ji sumusa, nebega pas aukletoja skustis, sedi kampe, pabliauna, kol jam skauda, ir eina toliau. Nebent kiti vaikai aukletojai pasako, kad Lukas pasislepes bliauna. Ai, zodziu...