Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
pokolkas itaria, kad del pasikeitimo, del naujo maisto.
suleido vaistu, dave dar kazkokias tabletes (paskaiciau, kad virskinimui skirtos) ir Royal Canin Sensitiv maista. dabar reikes kokias 4-5d maitinti tik tai ji, o paskui po truputi primaisyti naujo maistelio.
ir dar kakuti nunesti istirti. kaip tycia dabar lauke buvom nieko nedare. tai bandysiu gal vakare.
tai jie taip ramiai sureagavo. as tai ka... praxise apsizliumbiau. nes dar pasakiau, apie kate. paklause kas nutiko. tai kol papasakojau, sakau dabar va suo susirgo. tik sestadieni nusipirkom, tai susinervinau ir apsiverkiau doh.gif paskui jau apsiraminau ir vyras paskambino. tas sako, ka verkei? nu neverk ir t.t. tai as ir vel... doh.gif
nu bet jau ramiau. galgi viskas gerai bus. nes tikrai kai suniuka atsiveziau tai pirmus kartus viskas buvo gerai, ir nebuvo jokio kraujo ir t.t. o kai pas mus jau pabuvo, pavalge, tada ir vidurius paleido ir kraujas atsirado. nu stresas ir jai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2015 10 27, 10:58)
tai susinervinau ir apsiverkiau  doh.gif paskui jau apsiraminau ir vyras paskambino. tas sako, ka verkei? nu neverk ir t.t. tai as ir vel...
oj tu visai kaip as 4u.gif
jei vetas ramiai sureagavo, tai gerai 4u.gif jie gi daug mate, turbut mato kam jau negerai unsure.gif
o registruosit suniuka? kokie pas jus mokesciai, gal jau zinai?

aaaaaj radau philadelphia su milka biggrin.gif kitoj rewej nebuvo, jau sakau nu rimtai neber doh.gif bet dar nuvaziavau i savo reala, deze pastatyta, matomai papilde thumbup.gif edu dabar su balta duona, jauicu viena sumustini suvalgysiu, ir nebenoresiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 27 spalio 2015 - 12:13
QUOTE(moocho @ 2015 10 27, 11:12)
jei vetas ramiai sureagavo, tai gerai 4u.gif jie gi daug mate, turbut mato kam jau negerai unsure.gif
o registruosit suniuka? kokie pas jus mokesciai, gal jau zinai?

aaaaaj radau philadelphia su milka biggrin.gif kitoj rewej nebuvo, jau sakau nu rimtai neber doh.gif bet dar nuvaziavau i savo reala, deze pastatyta, matomai papilde thumbup.gif edu dabar su balta duona, jauicu viena sumustini suvalgysiu, ir nebenoresiu lotuliukas.gif

4u.gif
aha, ramiai. as vakar vakare visokio bieso prisiskaiciau. nes nu irgi durna esu doh.gif vakar ryte ta krauja pamaciau, bet as gi ismasciau, kad viskas del pasikeitimo ir, kad gal cia nieko blogo. bet,kai visa diena to kraujo buvo. tada jau vakare sumasciau internete paskaityt. tai, kai paskaiciau negera pasidare. paskui jau save kaltinau, kodel iskart nesureagavau. nu kaip kokia zirafa su ilgu kaklu, kol daeina doh.gif

oj del mokesciu pamirsau parasyti. butinai registruosiu. viska darau kaip priklauso. visus popierius, skiepus, cipus, kad niekas niekada neprisikabintu ir t.t. tik dar nezinau kiek kainuos. siandien pas veterinara tik paklausiau kaip kas, galvojau gal dar kazko is jo reikia, bet sake ne, tiesiai i rathausa reikia eiti.

del milka. as niekad tokio nemacius, bet labai susigundziau. reikes ir man paieskoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orkinta: 27 spalio 2015 - 13:25
Labas,moocho prizadejau parasyt ir nepasirodziau.Inikau Downtown abbey ziuret,kaip man jis uzvede wub.gif

Pirma puslapi dar perskaiciau.Del finanzamt neitiketina,kad tokie geranoriski.
moocho,tikra vokiete,net mokesciu atgavima iki cento susiskaiciavo,nors tikslaiu profe smile.gif
MB tave ant ranku nesiotu lotuliukas.gif

Jau ir apie Kaledas snekat.Gal ir apie dovanas? Zinau,ka savajam dovanosiu,Naujuju metu koncerta Wiesbadeno teatre,pries pora savaiciu buvome Kurhaus vienoje puotoje,tokioje aplinkoje nesinores is teatro iseit wub.gif Kaip sakant save apsidovanosiu lotuliukas.gif Nors musu bendri interesai,abiems patinka klasiska muzika.

Ir dar i viena kaledu vakareli reikia kaip nors patekt,turim pakvietimus,maniskis spyriojasi i Berlyna vaziuot.Waldorf Astoria viesbuty,kur as taip norejau nuo pat atidarymo.Jau pernai nepriverciau vaziuot,siemet vel tos pacios giesmes,kad nevaziuot.
Atsakyti
aaaaaddicted wub.gif wub.gif

QUOTE(addicted @ 2015 10 27, 23:36)
Ir dar i viena kaledu vakareli reikia kaip nors patekt,turim pakvietimus,maniskis spyriojasi i Berlyna vaziuot.Waldorf Astoria viesbuty,kur as taip norejau nuo pat atidarymo.
vaziuok be jo bigsmile.gif biggrin.gif na, gal pavyks ikalbinti 4u.gif

as tai visai nezinau ka mb dovanot...ir reikia dvi dovanas sugalvot, nes mama kaip visad nori kazka dovanot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 28 spalio 2015 - 00:41
Kas liecia pabegelius,Wiesbadene per oficialia kalba vienas profesorius ir Hesseno financu ministras paskyre laiko ir temai apie pabegelius,ir graziuoju ir isakanciai liepe visai visuomenei priimti pabegelius,o ne uzdaryti jiems visas duris.Jei nesipriesinsim,bendrom jegom iveiksim.Tokios kalbos vyko,visiems spaudima dare.

Mano anyta tvarkos mamos nama,visa remontuoja,jau sulauke is istaigu skambuciu,ar nenoretu namo pabegeliams atiduoti.

Maniskis nuo pavasrio deras su banku del vieno pastato pirkimo,tai jau visas pastatas uzpildytas pabegeliais.Bet kaip ne keista,ji visvien parduoda.

moocho,labai sunku tiems vyrams su dovanomis.Manasis svente praejusia savaite gimtadieni,visiems reikejo kazka patart,ka jam dovanot doh.gif
As buvau su juo brunch Interconti Frankfurte,jo pirmame darbe.Zmogui tiek patiko,kad jis ir Naujuosius ten sutikti nori lotuliukas.gif Bet as nenoriu,vien seni zmones,kaip seneliu namuose pasijauciau lotuliukas.gif
Jo mama geriausia dovana iteike:azuolo medeli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wolke7 @ 2015 10 26, 20:55)
schnorcheln[/i] nemokant plaukti  rolleyes.gif arba pavyzdziui - plaukti su delfinais -nemokant plaukti- nu gausiu kokia gelbejimo liemene,o jei delfinas mane kur pames  g.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
arba su rajomis plaukioti  bigsmile.gif

wolke, kur dabar keliaujate? smile.gif

QUOTE(Orkinta @ 2015 10 27, 13:14)
oj del mokesciu pamirsau parasyti. butinai registruosiu. viska darau kaip priklauso. visus popierius, skiepus, cipus, kad niekas niekada neprisikabintu ir t.t. tik dar nezinau kiek kainuos. siandien pas veterinara tik paklausiau kaip kas, galvojau gal dar kazko is jo reikia, bet sake ne, tiesiai i rathausa reikia eiti.

del milka. as niekad tokio nemacius, bet labai susigundziau. reikes ir man paieskoti.

Kaip sunyte jauciasi? 4u.gif
O kokia veisle jos, gal retriveris? Nuo veisles priklausys, kiek reikes moketi mokesciu.

As kazkada buvau nupirkusi paragauti vaikams, bet nutella vistiek labiau patinka smile.gif

QUOTE(addicted @ 2015 10 28, 00:36)
Labas,moocho prizadejau parasyt ir nepasirodziau.Inikau Downtown abbey ziuret,kaip man jis uzvede  wub.gif

Labas addicted, kur buvai prapuolus? biggrin.gif kaip pupos uogos gyvena? smile.gif
Downtown abbey seniai ziuriu, tik sio rudenio dar ne, turetu buti jau naujas sezonas ax.gif

QUOTE(addicted @ 2015 10 28, 01:09)

Jo mama geriausia dovana iteike:azuolo medeli  biggrin.gif

Kazkada sunus pririnko giliu, kastonu ir pabere tarp krumu, tai kelios giles isleido saknis, uzaugo stiebeliai.
Atsakyti
QUOTE(Pasaka @ 2015 10 28, 08:03)
Kaip sunyte jauciasi?  4u.gif
O kokia veisle jos, gal retriveris? Nuo veisles priklausys, kiek reikes moketi mokesciu.

gerai. jinai jauciasi tai gerai, judri, linksma.
vakar pridaviau kakuti, tai rado parazitus doh.gif dabar specialu kremu gydau.

Addicted gausi lupt! kas cia per dingimai???
Atsakyti
Va dabar sedziu su mazaja ant ranku,su vienu pirstu rasau.Gyvenam,taip kad atsistojus valgau,neduoda man pasijudint,prisest ant stalo,traukia uz drabuziu,niurzgia,zyzia.Su ja uzsiimk,nezaidzia viena.Nezinau kas per vaikas.Namus vercia,viska iskrausto,su masina ir nemegsta vaziuoti,rekia.Buvom Berlyne jos gimtadienio svest,prareke visa laika 5 val.Uzmigo,kai ivaziavom i Berlyna doh.gif

Didzioji pradejo teises lankyti,uzdarbiauja,su gimine pasipykstam,nors tiksliau su uosviais,mat vaikas pats privalo uz teises susimoket doh.gif Gerai,kad tevas dar sutinka paskui masina nupirkt,nes ir jam reikejo uz teses moketis ir masinai paciam uzsidirbti.Cia tokie jie isitikinimai ir tu jiems nepasakysi,kad visi klasiokai nedirba kaip ji.

Dabar mazoji krausto tevo banko korteles,visas ismete,visa kruva doh.gif Atsisedo man prie kompo ant stalo doh.gif Einu tvarkyti 2.gif
Atsakyti
Pasakojai, kad vidutinioji smarki, lyginant su didcke, tai mazoji dar smarkesne? biggrin.gif
Kaip vidutinioji, jau Vorschulkind?
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 10 27, 11:12)

moocho,o man kazkodel atrodo kad tu labai savimi pasitikinti -tvirta (emotionalmanau) moteriske 4u.gif virtuali erdve apgaulinga,kai nepazysti zmogaus asmeniskai ax.gif as tai tokia bliuve ,net paciai nesmagu,ir darbe buna posma nubliaunu unsure.gif geda-bet ka daryt unsure.gif

QUOTE(Pasaka @ 2015 10 28, 08:03)
wolke, kur dabar keliaujate?  smile.gif

Belizas,Kozumelis,Jamaika ax.gif 4u.gif

-----------------
vakar atveze is LT dovanu buteliuka saltai spaustu semenu aliejaus,sako ir vaistas ir maistas bigsmile.gif esat kuri vartojusios,sako Lietuvoj db ant bangos rolleyes.gif
Atsakyti

Belizas,Kozumelis,Jamaika ax.gif 4u.gif

-----------------
vakar atveze is LT dovanu buteliuka saltai spaustu semenu aliejaus,sako ir vaistas ir maistas bigsmile.gif esat kuri vartojusios,sako Lietuvoj db ant bangos rolleyes.gif
[/quote]

blink.gif thumbup.gif

Kazkada ziurejau, tai beveik kaip chia seklos naudingos.
Atsakyti