pokolkas itaria, kad del pasikeitimo, del naujo maisto.
suleido vaistu, dave dar kazkokias tabletes (paskaiciau, kad virskinimui skirtos) ir Royal Canin Sensitiv maista. dabar reikes kokias 4-5d maitinti tik tai ji, o paskui po truputi primaisyti naujo maistelio.
ir dar kakuti nunesti istirti. kaip tycia dabar lauke buvom nieko nedare. tai bandysiu gal vakare.
tai jie taip ramiai sureagavo. as tai ka... praxise apsizliumbiau. nes dar pasakiau, apie kate. paklause kas nutiko. tai kol papasakojau, sakau dabar va suo susirgo. tik sestadieni nusipirkom, tai susinervinau ir apsiverkiau paskui jau apsiraminau ir vyras paskambino. tas sako, ka verkei? nu neverk ir t.t. tai as ir vel...
nu bet jau ramiau. galgi viskas gerai bus. nes tikrai kai suniuka atsiveziau tai pirmus kartus viskas buvo gerai, ir nebuvo jokio kraujo ir t.t. o kai pas mus jau pabuvo, pavalge, tada ir vidurius paleido ir kraujas atsirado. nu stresas ir jai
QUOTE(Orkinta @ 2015 10 27, 10:58)
tai susinervinau ir apsiverkiau paskui jau apsiraminau ir vyras paskambino. tas sako, ka verkei? nu neverk ir t.t. tai as ir vel...
oj tu visai kaip as jei vetas ramiai sureagavo, tai gerai jie gi daug mate, turbut mato kam jau negerai
o registruosit suniuka? kokie pas jus mokesciai, gal jau zinai?
aaaaaj radau philadelphia su milka kitoj rewej nebuvo, jau sakau nu rimtai neber bet dar nuvaziavau i savo reala, deze pastatyta, matomai papilde edu dabar su balta duona, jauicu viena sumustini suvalgysiu, ir nebenoresiu
QUOTE(moocho @ 2015 10 27, 11:12)
oj tu visai kaip as
jei vetas ramiai sureagavo, tai gerai jie gi daug mate, turbut mato kam jau negerai
aaaaaj radau philadelphia su milka kitoj rewej nebuvo, jau sakau nu rimtai neber bet dar nuvaziavau i savo reala, deze pastatyta, matomai papilde edu dabar su balta duona, jauicu viena sumustini suvalgysiu, ir nebenoresiu
jei vetas ramiai sureagavo, tai gerai jie gi daug mate, turbut mato kam jau negerai
aha, ramiai. as vakar vakare visokio bieso prisiskaiciau. nes nu irgi durna esu vakar ryte ta krauja pamaciau, bet as gi ismasciau, kad viskas del pasikeitimo ir, kad gal cia nieko blogo. bet,kai visa diena to kraujo buvo. tada jau vakare sumasciau internete paskaityt. tai, kai paskaiciau negera pasidare. paskui jau save kaltinau, kodel iskart nesureagavau. nu kaip kokia zirafa su ilgu kaklu, kol daeina
oj del mokesciu pamirsau parasyti. butinai registruosiu. viska darau kaip priklauso. visus popierius, skiepus, cipus, kad niekas niekada neprisikabintu ir t.t. tik dar nezinau kiek kainuos. siandien pas veterinara tik paklausiau kaip kas, galvojau gal dar kazko is jo reikia, bet sake ne, tiesiai i rathausa reikia eiti.
del milka. as niekad tokio nemacius, bet labai susigundziau. reikes ir man paieskoti.
Labas,moocho prizadejau parasyt ir nepasirodziau.Inikau Downtown abbey ziuret,kaip man jis uzvede
Pirma puslapi dar perskaiciau.Del finanzamt neitiketina,kad tokie geranoriski.
moocho,tikra vokiete,net mokesciu atgavima iki cento susiskaiciavo,nors tikslaiu profe
MB tave ant ranku nesiotu
Jau ir apie Kaledas snekat.Gal ir apie dovanas? Zinau,ka savajam dovanosiu,Naujuju metu koncerta Wiesbadeno teatre,pries pora savaiciu buvome Kurhaus vienoje puotoje,tokioje aplinkoje nesinores is teatro iseit Kaip sakant save apsidovanosiu Nors musu bendri interesai,abiems patinka klasiska muzika.
Ir dar i viena kaledu vakareli reikia kaip nors patekt,turim pakvietimus,maniskis spyriojasi i Berlyna vaziuot.Waldorf Astoria viesbuty,kur as taip norejau nuo pat atidarymo.Jau pernai nepriverciau vaziuot,siemet vel tos pacios giesmes,kad nevaziuot.
Pirma puslapi dar perskaiciau.Del finanzamt neitiketina,kad tokie geranoriski.
moocho,tikra vokiete,net mokesciu atgavima iki cento susiskaiciavo,nors tikslaiu profe
MB tave ant ranku nesiotu
Jau ir apie Kaledas snekat.Gal ir apie dovanas? Zinau,ka savajam dovanosiu,Naujuju metu koncerta Wiesbadeno teatre,pries pora savaiciu buvome Kurhaus vienoje puotoje,tokioje aplinkoje nesinores is teatro iseit Kaip sakant save apsidovanosiu Nors musu bendri interesai,abiems patinka klasiska muzika.
Ir dar i viena kaledu vakareli reikia kaip nors patekt,turim pakvietimus,maniskis spyriojasi i Berlyna vaziuot.Waldorf Astoria viesbuty,kur as taip norejau nuo pat atidarymo.Jau pernai nepriverciau vaziuot,siemet vel tos pacios giesmes,kad nevaziuot.
aaaaaddicted
as tai visai nezinau ka mb dovanot...ir reikia dvi dovanas sugalvot, nes mama kaip visad nori kazka dovanot
QUOTE(addicted @ 2015 10 27, 23:36)
Ir dar i viena kaledu vakareli reikia kaip nors patekt,turim pakvietimus,maniskis spyriojasi i Berlyna vaziuot.Waldorf Astoria viesbuty,kur as taip norejau nuo pat atidarymo.
vaziuok be jo na, gal pavyks ikalbinti as tai visai nezinau ka mb dovanot...ir reikia dvi dovanas sugalvot, nes mama kaip visad nori kazka dovanot
Kas liecia pabegelius,Wiesbadene per oficialia kalba vienas profesorius ir Hesseno financu ministras paskyre laiko ir temai apie pabegelius,ir graziuoju ir isakanciai liepe visai visuomenei priimti pabegelius,o ne uzdaryti jiems visas duris.Jei nesipriesinsim,bendrom jegom iveiksim.Tokios kalbos vyko,visiems spaudima dare.
Mano anyta tvarkos mamos nama,visa remontuoja,jau sulauke is istaigu skambuciu,ar nenoretu namo pabegeliams atiduoti.
Maniskis nuo pavasrio deras su banku del vieno pastato pirkimo,tai jau visas pastatas uzpildytas pabegeliais.Bet kaip ne keista,ji visvien parduoda.
moocho,labai sunku tiems vyrams su dovanomis.Manasis svente praejusia savaite gimtadieni,visiems reikejo kazka patart,ka jam dovanot
As buvau su juo brunch Interconti Frankfurte,jo pirmame darbe.Zmogui tiek patiko,kad jis ir Naujuosius ten sutikti nori Bet as nenoriu,vien seni zmones,kaip seneliu namuose pasijauciau
Jo mama geriausia dovana iteike:azuolo medeli
Mano anyta tvarkos mamos nama,visa remontuoja,jau sulauke is istaigu skambuciu,ar nenoretu namo pabegeliams atiduoti.
Maniskis nuo pavasrio deras su banku del vieno pastato pirkimo,tai jau visas pastatas uzpildytas pabegeliais.Bet kaip ne keista,ji visvien parduoda.
moocho,labai sunku tiems vyrams su dovanomis.Manasis svente praejusia savaite gimtadieni,visiems reikejo kazka patart,ka jam dovanot
As buvau su juo brunch Interconti Frankfurte,jo pirmame darbe.Zmogui tiek patiko,kad jis ir Naujuosius ten sutikti nori Bet as nenoriu,vien seni zmones,kaip seneliu namuose pasijauciau
Jo mama geriausia dovana iteike:azuolo medeli
QUOTE(wolke7 @ 2015 10 26, 20:55)
schnorcheln[/i] nemokant plaukti arba pavyzdziui - plaukti su delfinais -nemokant plaukti- nu gausiu kokia gelbejimo liemene,o jei delfinas mane kur pames
Papildyta:
arba su rajomis plaukioti
Papildyta:
arba su rajomis plaukioti
wolke, kur dabar keliaujate?
QUOTE(Orkinta @ 2015 10 27, 13:14)
oj del mokesciu pamirsau parasyti. butinai registruosiu. viska darau kaip priklauso. visus popierius, skiepus, cipus, kad niekas niekada neprisikabintu ir t.t. tik dar nezinau kiek kainuos. siandien pas veterinara tik paklausiau kaip kas, galvojau gal dar kazko is jo reikia, bet sake ne, tiesiai i rathausa reikia eiti.
del milka. as niekad tokio nemacius, bet labai susigundziau. reikes ir man paieskoti.
Kaip sunyte jauciasi?
O kokia veisle jos, gal retriveris? Nuo veisles priklausys, kiek reikes moketi mokesciu.
As kazkada buvau nupirkusi paragauti vaikams, bet nutella vistiek labiau patinka
QUOTE(addicted @ 2015 10 28, 00:36)
Labas,moocho prizadejau parasyt ir nepasirodziau.Inikau Downtown abbey ziuret,kaip man jis uzvede
Labas addicted, kur buvai prapuolus? kaip pupos uogos gyvena?
Downtown abbey seniai ziuriu, tik sio rudenio dar ne, turetu buti jau naujas sezonas
QUOTE(addicted @ 2015 10 28, 01:09)
Kazkada sunus pririnko giliu, kastonu ir pabere tarp krumu, tai kelios giles isleido saknis, uzaugo stiebeliai.
QUOTE(Pasaka @ 2015 10 28, 08:03)
Kaip sunyte jauciasi?
O kokia veisle jos, gal retriveris? Nuo veisles priklausys, kiek reikes moketi mokesciu.
gerai. jinai jauciasi tai gerai, judri, linksma.
vakar pridaviau kakuti, tai rado parazitus dabar specialu kremu gydau.
Addicted gausi lupt! kas cia per dingimai???
Va dabar sedziu su mazaja ant ranku,su vienu pirstu rasau.Gyvenam,taip kad atsistojus valgau,neduoda man pasijudint,prisest ant stalo,traukia uz drabuziu,niurzgia,zyzia.Su ja uzsiimk,nezaidzia viena.Nezinau kas per vaikas.Namus vercia,viska iskrausto,su masina ir nemegsta vaziuoti,rekia.Buvom Berlyne jos gimtadienio svest,prareke visa laika 5 val.Uzmigo,kai ivaziavom i Berlyna
Didzioji pradejo teises lankyti,uzdarbiauja,su gimine pasipykstam,nors tiksliau su uosviais,mat vaikas pats privalo uz teises susimoket Gerai,kad tevas dar sutinka paskui masina nupirkt,nes ir jam reikejo uz teses moketis ir masinai paciam uzsidirbti.Cia tokie jie isitikinimai ir tu jiems nepasakysi,kad visi klasiokai nedirba kaip ji.
Dabar mazoji krausto tevo banko korteles,visas ismete,visa kruva Atsisedo man prie kompo ant stalo Einu tvarkyti
Didzioji pradejo teises lankyti,uzdarbiauja,su gimine pasipykstam,nors tiksliau su uosviais,mat vaikas pats privalo uz teises susimoket Gerai,kad tevas dar sutinka paskui masina nupirkt,nes ir jam reikejo uz teses moketis ir masinai paciam uzsidirbti.Cia tokie jie isitikinimai ir tu jiems nepasakysi,kad visi klasiokai nedirba kaip ji.
Dabar mazoji krausto tevo banko korteles,visas ismete,visa kruva Atsisedo man prie kompo ant stalo Einu tvarkyti
Pasakojai, kad vidutinioji smarki, lyginant su didcke, tai mazoji dar smarkesne?
Kaip vidutinioji, jau Vorschulkind?
Kaip vidutinioji, jau Vorschulkind?
QUOTE(moocho @ 2015 10 27, 11:12)
oj tu visai kaip as
moocho,o man kazkodel atrodo kad tu labai savimi pasitikinti -tvirta (emotionalmanau) moteriske virtuali erdve apgaulinga,kai nepazysti zmogaus asmeniskai as tai tokia bliuve ,net paciai nesmagu,ir darbe buna posma nubliaunu geda-bet ka daryt
QUOTE(Pasaka @ 2015 10 28, 08:03)
Belizas,Kozumelis,Jamaika
-----------------
vakar atveze is LT dovanu buteliuka saltai spaustu semenu aliejaus,sako ir vaistas ir maistas esat kuri vartojusios,sako Lietuvoj db ant bangos
Belizas,Kozumelis,Jamaika
-----------------
vakar atveze is LT dovanu buteliuka saltai spaustu semenu aliejaus,sako ir vaistas ir maistas esat kuri vartojusios,sako Lietuvoj db ant bangos
[/quote]
Kazkada ziurejau, tai beveik kaip chia seklos naudingos.