Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
kaip issigandus buvau, ieskojau paso ir niekur ner.. Paskui radau vienam rankinuke, kur maziausiai to tikejausi..puhhh ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tybuka: 25 spalio 2015 - 21:21
Vel miske buvom. Prisirinkomm kibira rudmesiu smile.gif Specialiai ju ir vaziavom. Privalgem vakarienei, bet dali reikia susudyti. Niekaip nepamenu, kaip. Mama lyg tai stpriai druska perberdavo ir paslegdavo lengvai. Gal kas tiksliau zinot?

Mano vaikas siandien gerai is proto pavare. Pasakem, kad vaziuojam rudmesiu, bet eisim i miska is kitos puses, kad pries tai palei upeli siek tiek pasivaiksciotume. Nu, papildomi 2 km. Tai visa kelia maivesi ir zyze, kodel pirma pasivaikscioti, o ne grybu rinkti. Nu, bl....Svarbiausia, kad pasakai, paaiskini ir po minutes jis vel savo dainele varo. Kaip isiutau. Buvau pasiruosusi apsisukti ir namo vaziuoti. Nu, zodziu. Viskas tesesi taip, kol atsidurem misko vidury ir jau radom grybu. O paskui... mano diedas "nugrybavo"... ir musu planuoti 4 km (bendrai) pavirto apie 10 km. Nuklajojom visai i kita puse.
Jau kartais nebezinau, nes ka su tuo vaiku daryti: sneka, sneka, kitu negirdi, pasakyti nieko neimanoma, per ta savo snekejima neklauso, ka kiti sako. Ir dar naujausios nesamones prisidejo: as to bijau, as ano nedarysiu, nes bijau, as nesugebesiu. Toks ispudis,, kad tam vystymesi 2 zingsniai i prieki ir trys atgal.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Nezinau, gal truputi ne i tema as cia isikisiu, bet su tiesioginiu klausimu - gal kam reikia auklytes?
Taio jau gavosi, kad netiketai atsiduriau Vokietijoje, ir toje seimoje, kur pries tai dirbau pasikeite finansine situacija kaip neretai buna.. verysad.gif O isvykt kolkas dar nenoreciau i LT. Tai ir noreciau pasiulyt savo pagalba ax.gif
Atsakyti
Augusta, sekmes ieskantis naujos seimos 4u.gif

panos gal kas turit Zalando koda? neapsiziurejau, kad mano 5eur tik iki 18.10. galiojo doh.gif
aj radau kazkoki internete, suveike smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 26 spalio 2015 - 00:08
Uups, tu cukriniu laiveliu nera ir pas mus netto.
QUOTE(RasaZFR @ 2015 10 25, 22:38)
Vel miske buvom. Prisirinkomm kibira rudmesiu smile.gif

O paskui... mano diedas "nugrybavo"... ir musu  planuoti 4 km (bendrai) pavirto apie 10 km. Nuklajojom visai i kita puse.

thumbup.gif
O su vaikais ka ka - apsisarvuok kantrybe motin ir toliau auklek smile.gif

Tybuka, gero poilsio tau! Siandien draugo tevai jau parskrenda is Turkijos, orai buvo geri.
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2015 10 25, 23:53)
Sveikos mamytes 4u.gif
Nezinau, gal truputi ne i tema as cia isikisiu, bet su tiesioginiu klausimu - gal kam reikia auklytes?
Taio jau gavosi, kad netiketai atsiduriau Vokietijoje, ir toje seimoje, kur pries tai dirbau pasikeite finansine situacija kaip neretai buna..  verysad.gif O isvykt kolkas dar nenoreciau i LT. Tai ir noreciau pasiulyt savo pagalba  ax.gif

pasiieskok netoliese au-pair agentura ir pasiklausk ar turi vieta kokioj seimoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blümchen: 26 spalio 2015 - 14:10
Jau antra karta bevalydama laiptine uzsitrenkiu duris doh.gif smile.gif Gerai, kad buvau su megztuku ir oras neblogas, tai nulekiau iki darbo, pasiemiau raktus is draugo smile.gif

Norejau paklaust gal kas mate grazu Advento kalendoriu su figurelem, kad koks grazus kaledinis motyvas susidetu?
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2015 10 26, 00:53)
Sveikos mamytes 4u.gif
Taio jau gavosi, kad netiketai atsiduriau Vokietijoje, ir toje seimoje, kur pries tai dirbau pasikeite finansine situacija kaip neretai buna..  verysad.gif O isvykt kolkas dar nenoreciau i LT. Tai ir noreciau pasiulyt savo pagalba  ax.gif

manau, tikrai yra kam reikia, tik kad čia nelabai gal užsuka, kas stipriai dirba, ta prasme, kai dirbantys žmonės ir dar su vaikais, tai čia nesilanko unsure.gif bent jau iš mano pažystamų. Gal paskelbk kokiam FCB pvz. kokioj Lietuviai Vokietijoje grupėje, manau, daugiau šansų 4u.gif

Mums ir prireikia kartais auklytės, gelbėja dažniausiai lietuvaitės, palikom pirmą kartą vaikus vakarui ir išvarėm su diedu į koncertą. Tai mano dičkis kokius cirkus išdarinėjo, kai sužinojo, kad mes juos paliksim ir jų neimsim..sakė, aš suplėšysiu bilietus, jūs negalit be mūsų važiuot blink.gif doh.gif vat ką reiškia, kai neturi ilgą laiką kam palikt vaikų..nieko pripratinsim pamažu ir prie to cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaimo dama @ 2015 10 26, 14:42)
vat ką reiškia, kai neturi ilgą laiką kam palikt vaikų..nieko pripratinsim pamažu ir prie to cool.gif
biggrin.gif pratinkit pratinkit 4u.gif 4u.gif

pagaliau prisiruosiau tevam parodyti kaledine Vokietija ir vakar nupirkau bilietus pirmyn atgal , bei uzsakiau visus imanomus viesbucius - liksim pusdieni Bremene, tada diena Hamburge, tada pas mane 3 navynes (naujutelaiciam viesbuty), ir vaziuosim ir traukiniu, ir autobusu..oj bus roadtrip biggrin.gif jauciu reik pasiimt 1 diena daugiau atostogu, kad po viso to pailseciau lotuliukas.gif doh.gif

paskaiciau lietuviskoj spaudoj du straipsnius, viena apie napoleono gabaliuka uz 10euru lotuliukas.gif kita apie prie Ozo pardavinejamus butus, kuriu ten negalima statyti (nes ne tos paskirties klypas) lotuliukas.gif zodziu, komedija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 10 25, 15:23)
aha. "Pavirsinis nardymas"

4u.gif moocho aciuks.gif as nemoku plaukt ax.gif tai sprendziu dilema,ar galima schnorcheln nemokant plaukti rolleyes.gif arba pavyzdziui - plaukti su delfinais -nemokant plaukti- nu gausiu kokia gelbejimo liemene,o jei delfinas mane kur pames g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
arba su rajomis plaukioti bigsmile.gif
Atsakyti
pas mus ateinanti sestadieni anyta atskrenda. po 5m pagaliau vyras prikalbino... 4u.gif

o pas mane ir vel baisumai doh.gif suniukas su krauju tustinasi. leksim ryt pas veterinarus. prisiskaiciau baisumu ir jau visa kratausi. nu kas cia darosi doh.gif paemem sveika, zvalia sunyte, neduok Dieve kas rimto ir susirgo doh.gif man galva neisnesa...kas cia mums ko prikerejo?
Atsakyti
gal nieko baisaus,maziukai vistik jautresni 4u.gif parasyk po veterinaro!
Atsakyti