Vel miske buvom. Prisirinkomm kibira rudmesiu Specialiai ju ir vaziavom. Privalgem vakarienei, bet dali reikia susudyti. Niekaip nepamenu, kaip. Mama lyg tai stpriai druska perberdavo ir paslegdavo lengvai. Gal kas tiksliau zinot?
Mano vaikas siandien gerai is proto pavare. Pasakem, kad vaziuojam rudmesiu, bet eisim i miska is kitos puses, kad pries tai palei upeli siek tiek pasivaiksciotume. Nu, papildomi 2 km. Tai visa kelia maivesi ir zyze, kodel pirma pasivaikscioti, o ne grybu rinkti. Nu, bl....Svarbiausia, kad pasakai, paaiskini ir po minutes jis vel savo dainele varo. Kaip isiutau. Buvau pasiruosusi apsisukti ir namo vaziuoti. Nu, zodziu. Viskas tesesi taip, kol atsidurem misko vidury ir jau radom grybu. O paskui... mano diedas "nugrybavo"... ir musu planuoti 4 km (bendrai) pavirto apie 10 km. Nuklajojom visai i kita puse.
Jau kartais nebezinau, nes ka su tuo vaiku daryti: sneka, sneka, kitu negirdi, pasakyti nieko neimanoma, per ta savo snekejima neklauso, ka kiti sako. Ir dar naujausios nesamones prisidejo: as to bijau, as ano nedarysiu, nes bijau, as nesugebesiu. Toks ispudis,, kad tam vystymesi 2 zingsniai i prieki ir trys atgal.
Mano vaikas siandien gerai is proto pavare. Pasakem, kad vaziuojam rudmesiu, bet eisim i miska is kitos puses, kad pries tai palei upeli siek tiek pasivaiksciotume. Nu, papildomi 2 km. Tai visa kelia maivesi ir zyze, kodel pirma pasivaikscioti, o ne grybu rinkti. Nu, bl....Svarbiausia, kad pasakai, paaiskini ir po minutes jis vel savo dainele varo. Kaip isiutau. Buvau pasiruosusi apsisukti ir namo vaziuoti. Nu, zodziu. Viskas tesesi taip, kol atsidurem misko vidury ir jau radom grybu. O paskui... mano diedas "nugrybavo"... ir musu planuoti 4 km (bendrai) pavirto apie 10 km. Nuklajojom visai i kita puse.
Jau kartais nebezinau, nes ka su tuo vaiku daryti: sneka, sneka, kitu negirdi, pasakyti nieko neimanoma, per ta savo snekejima neklauso, ka kiti sako. Ir dar naujausios nesamones prisidejo: as to bijau, as ano nedarysiu, nes bijau, as nesugebesiu. Toks ispudis,, kad tam vystymesi 2 zingsniai i prieki ir trys atgal.
Sveikos mamytes
Nezinau, gal truputi ne i tema as cia isikisiu, bet su tiesioginiu klausimu - gal kam reikia auklytes?
Taio jau gavosi, kad netiketai atsiduriau Vokietijoje, ir toje seimoje, kur pries tai dirbau pasikeite finansine situacija kaip neretai buna.. O isvykt kolkas dar nenoreciau i LT. Tai ir noreciau pasiulyt savo pagalba
Nezinau, gal truputi ne i tema as cia isikisiu, bet su tiesioginiu klausimu - gal kam reikia auklytes?
Taio jau gavosi, kad netiketai atsiduriau Vokietijoje, ir toje seimoje, kur pries tai dirbau pasikeite finansine situacija kaip neretai buna.. O isvykt kolkas dar nenoreciau i LT. Tai ir noreciau pasiulyt savo pagalba
Augusta, sekmes ieskantis naujos seimos
panos gal kas turit Zalando koda? neapsiziurejau, kad mano 5eur tik iki 18.10. galiojo
aj radau kazkoki internete, suveike
panos gal kas turit Zalando koda? neapsiziurejau, kad mano 5eur tik iki 18.10. galiojo
aj radau kazkoki internete, suveike
Uups, tu cukriniu laiveliu nera ir pas mus netto.
O su vaikais ka ka - apsisarvuok kantrybe motin ir toliau auklek
Tybuka, gero poilsio tau! Siandien draugo tevai jau parskrenda is Turkijos, orai buvo geri.
QUOTE(RasaZFR @ 2015 10 25, 22:38)
Vel miske buvom. Prisirinkomm kibira rudmesiu
O paskui... mano diedas "nugrybavo"... ir musu planuoti 4 km (bendrai) pavirto apie 10 km. Nuklajojom visai i kita puse.
O paskui... mano diedas "nugrybavo"... ir musu planuoti 4 km (bendrai) pavirto apie 10 km. Nuklajojom visai i kita puse.
O su vaikais ka ka - apsisarvuok kantrybe motin ir toliau auklek
Tybuka, gero poilsio tau! Siandien draugo tevai jau parskrenda is Turkijos, orai buvo geri.
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2015 10 25, 23:53)
Sveikos mamytes
pasiieskok netoliese au-pair agentura ir pasiklausk ar turi vieta kokioj seimoj
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2015 10 26, 00:53)
Sveikos mamytes
manau, tikrai yra kam reikia, tik kad čia nelabai gal užsuka, kas stipriai dirba, ta prasme, kai dirbantys žmonės ir dar su vaikais, tai čia nesilanko bent jau iš mano pažystamų. Gal paskelbk kokiam FCB pvz. kokioj Lietuviai Vokietijoje grupėje, manau, daugiau šansų
Mums ir prireikia kartais auklytės, gelbėja dažniausiai lietuvaitės, palikom pirmą kartą vaikus vakarui ir išvarėm su diedu į koncertą. Tai mano dičkis kokius cirkus išdarinėjo, kai sužinojo, kad mes juos paliksim ir jų neimsim..sakė, aš suplėšysiu bilietus, jūs negalit be mūsų važiuot vat ką reiškia, kai neturi ilgą laiką kam palikt vaikų..nieko pripratinsim pamažu ir prie to
QUOTE(Kaimo dama @ 2015 10 26, 14:42)
vat ką reiškia, kai neturi ilgą laiką kam palikt vaikų..nieko pripratinsim pamažu ir prie to
pratinkit pratinkit pagaliau prisiruosiau tevam parodyti kaledine Vokietija ir vakar nupirkau bilietus pirmyn atgal , bei uzsakiau visus imanomus viesbucius - liksim pusdieni Bremene, tada diena Hamburge, tada pas mane 3 navynes (naujutelaiciam viesbuty), ir vaziuosim ir traukiniu, ir autobusu..oj bus roadtrip jauciu reik pasiimt 1 diena daugiau atostogu, kad po viso to pailseciau
paskaiciau lietuviskoj spaudoj du straipsnius, viena apie napoleono gabaliuka uz 10euru kita apie prie Ozo pardavinejamus butus, kuriu ten negalima statyti (nes ne tos paskirties klypas) zodziu, komedija
QUOTE(moocho @ 2015 10 25, 15:23)
aha. "Pavirsinis nardymas"
moocho as nemoku plaukt tai sprendziu dilema,ar galima schnorcheln nemokant plaukti arba pavyzdziui - plaukti su delfinais -nemokant plaukti- nu gausiu kokia gelbejimo liemene,o jei delfinas mane kur pames
Papildyta:
arba su rajomis plaukioti
pas mus ateinanti sestadieni anyta atskrenda. po 5m pagaliau vyras prikalbino...
o pas mane ir vel baisumai suniukas su krauju tustinasi. leksim ryt pas veterinarus. prisiskaiciau baisumu ir jau visa kratausi. nu kas cia darosi paemem sveika, zvalia sunyte, neduok Dieve kas rimto ir susirgo man galva neisnesa...kas cia mums ko prikerejo?
o pas mane ir vel baisumai suniukas su krauju tustinasi. leksim ryt pas veterinarus. prisiskaiciau baisumu ir jau visa kratausi. nu kas cia darosi paemem sveika, zvalia sunyte, neduok Dieve kas rimto ir susirgo man galva neisnesa...kas cia mums ko prikerejo?
gal nieko baisaus,maziukai vistik jautresni parasyk po veterinaro!