Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
nu zinok, nepigu cia. Bet nueik ir pasiklausk. As buvau vakar vienoj siuvykloj paklaust, kiek rankoves svarkui trumpinti kainuoja (vyriskas storesnis Blazer su pamusalu ir sagom), tai sake 18-20eur.. MB is zaros uzsisake svarka-striuke, tik rankoves kaip orangutangui pasiutos - ilgos biggrin.gif svarkas kainuoja 90eur..tai nzn gal ir investuosm tuos 20eur..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 24 spalio 2015 - 12:41
Rasa, Mamos uzklausiau sake 35 eurai 4u.gif

As morkava striuke nusipirkau,man patinka ryskumas smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2015 10 24, 13:48)

As morkava striuke nusipirkau,man patinka ryskumas smile.gif  ax.gif

KolJe, o tavo mama cia, Vokietijoje? Mieliau duociau lietuvems pataisyti.
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 10 24, 13:44)
KolJe, o tavo mama cia, Vokietijoje? Mieliau  duociau lietuvems pataisyti.

nu taip. 7 metai eina kaip ji cia, dirba siuvyklelei smile.gif 4u.gif Frankfurto centre 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 24 spalio 2015 - 14:49
QUOTE(KolJe @ 2015 10 24, 12:48)

As morkava striuke nusipirkau,man patinka ryskumas smile.gif  ax.gif

O as geltona praeita savaite prigriebiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2015 10 24, 14:48)
nu taip. 7 metai eina kaip ji cia, dirba siuvyklelei smile.gif  4u.gif Frankfurto centre 4u.gif

Nu nors imk ir i Frankfurta vaziuok! Reiks kazka sugalvoti:)
Atsakyti
mano naujas dziaugsmelis! musu nauja princese! wub.gif

user posted image

sita grazuole kilus is ''Mesytes'' miesto wub.gif
Atsakyti
kokia fainute smile.gif papasakok daugiau, koks vardas ir t.t., jau ji pas jus? ka darysit kai i lt vaziuosit - pasiimsit kartu?
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 10 24, 18:03)
kokia fainute smile.gif papasakok daugiau, koks vardas ir t.t., jau ji pas jus? ka darysit kai i lt vaziuosit - pasiimsit kartu?

dokumentuose irasyta Doris. tai gal ir paliksim toki. taip, ji jau pas mus. siandien nuvaziavau ir atsiveziau.
ojetus, tu jau apie Lietuva 4u.gif nezinau. jei vaziuosim su masina - imsim. jei skrisim, draugam paliksim. mes atostogaujam karta per metus. kazka sugalvosim.
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 10 24, 15:48)
Nu nors imk ir i Frankfurta  vaziuok! Reiks kazka sugalvoti:)

Pasiklausk nuejusi i siuvykla, nes kainos tai labai skiriasi. As kazkada dzinsus uz 12€ lenkiau, kai parduotuveje 18€ norejo. Odinei striukei sagos iskrito, teko i specializuota kailiu parduotuve nesti, nes baisiai gudriai susiutos buvo ir niekas normalus tinkamu adatu neturejo. Susimokejau 60€ blink.gif O va vienus dzinsus nunesiau turkei, kad per juosmeni nusiaurintu ir tik 5€ sumokejau.

QUOTE(Orkinta @ 2015 10 24, 18:55)
mano naujas dziaugsmelis! musu nauja princese! wub.gif

wub.gif Sekmingo auginimo 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
schnorcheln lietuviskai nardyti g.gif ar klystu
Atsakyti
aha. "Pavirsinis nardymas"
Atsakyti