Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

nepradėk cool.gif

šiaip gal tikrai mėnulis koks ne koks. kai gavau savo Micallef, pirma mintis buvo, kad mane apgavo biggrin.gif nes nu negali būti tokiam mažam buteliuke 30 mililitrų blink.gif žiauriai miniatiūrinis, ir dar tokio neplono stiklo. ant dugno jokio lipduko (greičiausiai dėl to, kad iš rinkinio, kur keturi po 30ml, arba šiaip kur nusimetęs), tai varčiau varčiau aš tą butelaitį, matavau matavau, kol galiausiai nurimau, kad vis gi bus 30 biggrin.gif

o dėl pilnos laimės tai šventa teisybė. kartais taip atrodo, kad va jau šitą kai turėsiu, tai jau nieko nebetrūks smile.gif alia šast ir vėl kažko užsinori dūšia ir vėl iki tos laimės ima trūkti kažko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2016 04 15, 16:47)
Padielka  umn.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 04 15, 15:07)
user posted image

Micallef Automne 30-tukas

labai gražus miniatiūrinis buteliukas, tik tų svarovskių galėtų nebūti. laikysiu rudeniui. kažkada bandžiau iš mėginuko, labai patiko.

Sveikinimai. Man jie labai atitinka pavadinima , ypac, kai ruduo minkstas, sauletas. Turiu dar atomike kelis laselius, taupau smile.gif.
Atsakyti
Padielka  umn.gif

cool.gif
Atsakyti
Padielka  umn.gif

mano nosis ar Puredistance I? mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Nedidukas kiekis Guerlain Chamade EDP
Atsakyti
gucci premiere
Atsakyti
Puse ml Amouage Attar Tribute wub.gif Nezinau ar tai skaitosi, atsizvelgiant i kieki, bet parasau vistiek biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti