Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 26, 17:55)
Šios serijos faini buvo. Ir dar vieni, pavadinimų nepamenu, tik kad dvigubai brangesni. Kvadratiniai nuteliulai, "iš to patirs laiko" smile.gif
O laikosi ilgai šie?
Nes dabartinė L'occitane Ambra labai greit nugaruoja...

Taip labai gaila, kad neliko sad.gif Man laikosi jie, naujoji ambra man visai ne ta, kiek testavau ant riešo, tai nelabai laikėsi ir.
Atsakyti
Buvau pasizadejus optimizuot savo kvepalyna, bet nieko nesigauna. biggrin.gif Ir vel lengvai nutrukau. doh.gif
Dar vienos Nobiles i kolekcija. smile.gif
La danza delle libellule
user posted image
Baltu gelyciu pavasariui. smile.gif
user posted image
Pomidoriukai. hihihi.gif
user posted image
Vintazinio Opiumo dar vienas butelaitis, kad nepasibaigtu. biggrin.gif
user posted image
Ir visas kibiras bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti

Oho! Kas čia per juodas stebuklas? Smarkiai skiriasi nuo klasikinio?
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2016 03 29, 11:38)
Oho! Kas čia per juodas stebuklas? Smarkiai skiriasi nuo klasikinio?

Limituota 2003 metu Opium Eau D'ete Summer versija. smile.gif
Dar nebuvo laiko labai pagal natas isnarstyt ir palygint abieju, tik per Velykas pas mane atkeliavo. Nera klasikinio klonas, bet panasumu daug turi, sudetas pagal tas pacias senojo gerojo Opiumo tradicijas. Sis ne toks stiprus, astrus, labiau minkstesnis. Patiko be galo wub.gif . Tas miros, paciuliu, vaniles derinys taip uzkabino, kad vaiksciojau per visas sventes i riesa isikniaubus. biggrin.gif Labai konfortiskas kvapas, tiks, patiks ir toms, kam klasikinis vintazinis per daug retro. rolleyes.gif
Nors ir vasarine versija, bet labai ilgai laikosi, ir sleifuoja.
Siuolaikinio Opium edt turbut net nesu testavus rolleyes.gif , galiu lyginti tik su senuoju.
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 03 29, 12:21)
Limituota 2003 metu Opium Eau D'ete Summer versija.  smile.gif
Dar nebuvo laiko labai pagal natas isnarstyt ir palygint abieju, tik per Velykas pas mane atkeliavo. Nera klasikinio klonas, bet panasumu daug turi, sudetas pagal tas pacias senojo gerojo Opiumo tradicijas. Sis ne toks stiprus, astrus, labiau minkstesnis. Patiko be galo  wub.gif . Tas miros, paciuliu, vaniles derinys taip uzkabino, kad vaiksciojau per visas sventes i riesa isikniaubus.  biggrin.gif Labai konfortiskas kvapas, tiks, patiks ir toms, kam klasikinis vintazinis per daug retro.  rolleyes.gif
Nors ir vasarine versija, bet labai ilgai laikosi, ir sleifuoja.
Siuolaikinio Opium edt turbut net nesu testavus  rolleyes.gif , galiu lyginti tik su senuoju.

Wow kaip išsamiai thumbup.gif
Fainas tas juodulis.
Papildyta:
Optimizacija nebloga biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
kibira
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 30 kovo 2016 - 17:17
user posted image
Atsakyti
Ejau pirkti Puredistance I, o grizau su Opardu doh.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2016 04 03, 19:50)
Ejau pirkti Puredistance I, o grizau su Opardu  doh.gif  lotuliukas.gif  wub.gif

Pritariu tokiam pasirinkimui wub.gif drinks_cheers.gif Daryciau ta pati ..Puredistance I nuostabus man ,bet Opardu isskirtiniai ,nerealus ir tt wub.gif
Sveikinu ! wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Laukiu:
user posted imageuser posted image
Papildyta:
QUOTE(Rutule @ 2016 04 02, 18:41)

Ir kaip?
Man jie iš visų žinomų CK menkiausiai patiko.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 08, 18:40)
Papildyta:
Ir kaip?
Man jie iš visų žinomų CK menkiausiai patiko.

Žinok, visai nieko. Man toks tarpinis tarp Chanel panos ir TM Womanity.
Atsakyti