Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(Monmorensis @ 2016 03 19, 15:14)
ach, va kas pagriebė juos  biggrin.gif jau norėjau rašyt pardavėjai až, žiū, jau nebėra smile.gif
sveikinu 4u.gif

ne jums vienai lotuliukas.gif
Atsakyti
Isabey Gardenia ir Bottega Veneta

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 20 kovo 2016 - 01:00
QUOTE(LaimingaMergina @ 2016 03 20, 00:59)
Isabey Gardenia ir Bottega Veneta

Bottega gi berods jau buvo tavo kolekcijoje? ar čia papildymas?
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 03 20, 15:16)
Bottega gi berods jau buvo tavo kolekcijoje? ar čia papildymas?

buvo pries 3 metus..paskui isvariau, dabar susigrazinsiu ir atsiprasysiu uz mano toki neapgalvota elgesi biggrin.gif
Atsakyti
Kvepalų dieną atšvenčiau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Susigrąžinau Lancome Tresor EDP blush2.gif
Atsakyti
Net pati stebiuosi,kad iki pat siol neturejau Tom Ford Black Orchid originalaus buteliuko-vis atomikai pakliudavo i rankas. O siandien,isejau savo tulpiu gelyne apziuret. I crocs'us isispyrus ir Tom Ford'ais apsipurskus(kaip ir priklauso kvepalu sventes diena biggrin.gif ). Pritrenke pavasariskas garuojancios,dregnos zemes sauleje ir Black Orchid derinys wub.gif . Uzsisakiau simtuka bigsmile.gif .Su "profesine"svente,mielos palatos kaimynes friends.gif
Atsakyti
Balenciaga L' essence
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2016 03 22, 22:43)
Balenciaga  L' essence

O, kaip tik apie Balenciagą (tą kūrėją) skaičiau smile.gif

Lietinga, geras - aš jau kelinta diena lb stipriai žemės kvapą užuodžiu. Mieste, parkuos, miškuos. (tik aš be TF biggrin.gif )
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 22, 23:10)
Lietinga, geras - aš jau kelinta diena lb stipriai žemės kvapą užuodžiu. Mieste, parkuos, miškuos. (tik aš be TF  biggrin.gif )

žiauriai fainas tas kvapas, toks artėjančio pavasario wub.gif nors aš dar kol kas jo nepagaunu, kai dar sniegas visur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 03 23, 20:58)
žiauriai fainas tas kvapas, toks artėjančio pavasario wub.gif nors aš dar kol kas jo nepagaunu, kai dar sniegas visur g.gif

Jau tvyro ore smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

Annick Goutal Un Matin d'Orage - pats tas pavasariui wub.gif
Atsakyti