Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(AMARILIS @ 2016 03 05, 01:47)
Le Labo Lys 41

QUOTE(RitaRazi @ 2016 03 05, 21:32)
prašyčiau pakomentuoti - domina reikalas 4u.gif

Baltu geliu bomba. Superkoncentruotas kvapas. Tos, kurios baltuju geliu nemegsta, gaus nuo ju infarkta vietoj biggrin.gif Beja, tikruju leliju eilini karta nerasta. Man dominuoja tiare, tuberoze ir jazminas. I dar akacijos. Primine AG Songes, bet tarytum viena oktava auksciau. Ant odos laikosi 2 paras, uztenka puses lasiuko. Vienas is tu variantu, kurio nesirinkciau jei planuociau buti nedidelei uzdaroj patalpoj, pvz. biure. Ziuriu i 100 ml bonke ir nesuprantu, kuriam galui reikia juos tokioj taroj leisti. Sakyciau, pats tas butu 7-10 ml mazas flakoniukas, kaip PP.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 13 kovo 2016 - 22:06
QUOTE(Monmorensis @ 2016 03 13, 16:34)
visas su pirkiniais 4u.gif

aš tai pora atomikų žalėsių prigriebiau - CB I Hate Perfume Grass ir Crushed Fig Leaves

Ir kai ta pirmoji žolė? mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2016 03 13, 22:37)
Baltu geliu bomba. Superkoncentruotas kvapas. Tos, kurios baltuju geliu nemegsta, gaus nuo ju infarkta vietoj  biggrin.gif  Beja, tikruju leliju eilini karta nerasta. Man dominuoja tiare, tuberoze ir jazminas. I dar akacijos. Primine AG Songes, bet tarytum viena oktava auksciau. Ant odos laikosi 2 paras, uztenka puses lasiuko. Vienas is tu variantu, kurio nesirinkciau jei planuociau buti nedidelei uzdaroj patalpoj, pvz. biure. Ziuriu i 100 ml bonke ir nesuprantu, kuriam galui reikia juos tokioj taroj leisti. Sakyciau, pats tas butu 7-10 ml mazas flakoniukas, kaip PP.

ačiū 4u.gif o mane kaip tik lelija užvadinime ir suintrigavo.. dėl taros - tiesa, galėtų būti mažesnių opcijų g.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 03 13, 19:14)
ei, tik mano tai neatiduok scare.gif

Tai tu greiciau atvaziuok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 13, 21:58)
Ir kai ta pirmoji žolė? mirksiukas.gif

nebloga visai smile.gif toks tarpinis variantas tarp žalios žolės ir padžiūvusio šienuko smile.gif
man rods labai seniai seniai mes esam ją kartu uostę iš mėginėlio wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 14 kovo 2016 - 19:13
QUOTE(Monmorensis @ 2016 03 14, 19:12)
nebloga visai smile.gif toks tarpinis variantas tarp žalios žolės ir padžiūvusio šienuko smile.gif
man rods labai seniai seniai mes esam ją kartu uostę iš mėginėlio wink.gif biggrin.gif

jau nepamenu smile.gif blush2.gif blush2.gif

bet nesaldu?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 14, 20:18)
bet nesaldu?

man nea g.gif bet jei norisi gryno žalios žolės kvapo, tai gal netiktų, nes čia tas šieno priekvapis toks gan stiprokas smile.gif

be to žiauriai neilgalaikiai, tiek žolė, tiek figos, kaip ir dauguma CB vandenukų, kiek teko bandyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 14 kovo 2016 - 20:23
Sugrįžėlis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2016 03 16, 08:15)
Sugrįžėlis
user posted image

Šitą gaudžiau gaudžiau kažkada. Ar daug ten šlakų? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 16, 09:33)
Šitą gaudžiau gaudžiau kažkada. Ar daug ten šlakų?  blush2.gif  smile.gif

Kokių šlakų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2016 03 16, 20:37)
Kokių šlakų? g.gif

lotuliukas.gif

Kadangi planuoju prašyti pas tamistą "šlakelio", tai užklausiau, ar yra jų buteliuke pakankamai, ar daug kvepalo smile.gif.
O tų "šlakų", hmmm, jo, nuskambėjo taip... - čia gali pagalvoti bet ką! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 17, 08:54)
lotuliukas.gif

Kadangi planuoju prašyti pas tamistą "šlakelio", tai užklausiau, ar yra jų buteliuke pakankamai, ar daug kvepalo smile.gif.
O tų "šlakų", hmmm, jo, nuskambėjo taip... - čia gali pagalvoti bet ką! biggrin.gif

biggrin.gif as irgi pagalvojau ,kas ten per slakai turi buti ... biggrin.gif
Atsakyti