Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

Pasigirsiu: Chanel Allure PP wub.gif . Man jais ne kvepintis nereikia,vis paimu,pauostau ir jauciuosi jau toookia business lady,o mano namines slepetes mintyse stebuklingai transformuojasi i aukstakulnius Louboutin'us brunette.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2016 03 02, 22:20)
Pasigirsiu: Chanel Allure PP wub.gif . Man jais ne kvepintis nereikia,vis paimu,pauostau ir jauciuosi jau toookia business lady,o mano namines slepetes mintyse stebuklingai transformuojasi i aukstakulnius  Louboutin'us brunette.gif  biggrin.gif

Oho ,skanus pirkinys ,prabangus sakyciau wub.gif As anksciau labai megau Allure edp .. Turbut ir dabar patiktu ,reik kada pratestuot Kristej .
Del slepeciu ,tai taip drinks_cheers.gif biggrin.gif Tikrai labai keicia nuotaika ,atmosfera ,net namuose ,su slepetem pasikvepinus ,jautiesi ypatingiau drinks_cheers.gif
As dabar Opus IX prisipurskiau ir ziuriu filma faina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2016 03 01, 18:47)
Į temą - eilinis CD Midnight Poison kibiriukas, kad turėčiau kuo kvėpintis blush2.gif

As juju noriu kol neturiu, kaip turiu tai stovi nenaudojami, kol buvo ismesti pastaraji karta doh.gif del pasikeitusio kvapo.
Dabar vel lyg norisi, bet ...

Balenciaga Cristobal edp
Miniukas skaniai suejo, dabar ziuresiu kas bus gavus didesni kieki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2016 03 01, 17:47)

Į temą - eilinis CD Midnight Poison kibiriukas, kad turėčiau kuo kvėpintis blush2.gif

Kur pirkot? g.gif
Papildyta:
QUOTE(vile999 @ 2016 03 02, 22:06)
As juju noriu kol neturiu, kaip turiu tai stovi nenaudojami, kol buvo ismesti pastaraji karta doh.gif  del pasikeitusio kvapo.
Dabar vel lyg norisi, bet ...

Su tokiu gėriu šitaip doh.gif , jūs turbūt žinot kiek jie dabar kainuoja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 03 03, 17:47)
Su tokiu gėriu šitaip  doh.gif , jūs turbūt žinot kiek jie dabar kainuoja?  biggrin.gif

Tagi rašo, kad pasikeitęs kvapas, turbūt jau buvo nebe gėris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 03 kovo 2016 - 17:59
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 03 03, 17:58)
Tagi rašo, kad pasikeitęs kvapas, turbūt jau buvo nebe gėris biggrin.gif

Tai jau taip, koks ten gėris, bet laikė tai neatsakingai, kad tokiu blogiu patapo ir reikėjo išmest, man širdis skauda, tai skaitant. biggrin.gif
Atsakyti
Laukine orchideja, pirkau SM isparduotuveje:)
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2016 03 04, 07:17)

Aišku, ačiū. Turiu du atomikus, taupau kaip nežinau ką, kaip gaila, kad nebegamina, vis tikiuosi, kad apsigalvos ir vėl pradės.
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2016 03 04, 08:17)

Nusiskaiciau ... doh.gif Perskaicius pamaniau ,jog SM isparduotuveje ,pirkot Laukine orchideja ....Pirma mintis buvo ,kas cia ,ko nezinau ... biggrin.gif
Atsakyti
As vis dar senosiose vezese biggrin.gif
user posted image

simtukas svaiginancio senuko Poison splash buteliuke.
chamade PP laseliai, ir miniukas YR Rose Ispahan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 04 kovo 2016 - 13:48
QUOTE(andorinha @ 2016 03 04, 13:45)

simtukas svaiginancio senuko Poison splash buteliuke.
chamade PP laseliai, ir miniukas YR Rose Ispahan.

Net akys sužibo - žinom kaip gali svaiginti ir džiūginti tokie "senukai''! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 03 03, 18:47)
Su tokiu gėriu šitaip  doh.gif , jūs turbūt žinot kiek jie dabar kainuoja?  biggrin.gif

geris buvo kol nepasikeite kvapas, bet as jais ir kvepintis nelabai galiu, bet ir pardavinet ju negalejau, is to moterisko pavydo jausmo, kad kitos tures , o as ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aisku juokauju del pavydo.
juos pasiuostinedavau is buteliuko ir uztekdavo iki pilnos laimes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 04 kovo 2016 - 17:17