Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 21:10)
Rimtai, netgi taip???  bigsmile.gif
Ar tu čia juokauji ? smile.gif  blush2.gif

rimts:

user posted image

aš turiu knygą be autografo, tu - autografą be knygos. reikėjo kooperuotis kažkaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 28 vasario 2016 - 22:33
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 22:28)
rimts:

user posted image

aš turiu knygą be autografo, tu - autografą be knygos. reikėjo kooperuotis kažkaip  biggrin.gif

na tai liuks sugalvota tada smile.gif thumbup.gif

galėjom biggrin.gif drinks_cheers.gif

Tik tiek, galiu pasakyt, kad Aistis ir jo chebra apie tą akciją atrakciją mugėje tylėjo kaip partizanai rolleyes.gif
Vienas vyriškis domėjosi kvepalais, klausinėjo kainos, lyg ir į derybas dar bandė eiti. Bet nieks jam tų atrakcijų nė nepasiūlė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 28 vasario 2016 - 23:17
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 23:16)
Tik tiek, galiu pasakyt, kad Aistis ir jo chebra apie tą akciją atrakciją mugėje tylėjo kaip partizanai  rolleyes.gif
Vienas vyriškis domėjosi kvepalais, klausinėjo kainos, lyg ir į derybas dar bandė eiti. Bet nieks jam tų atrakcijų nė nepasiūlė.

Neatrodo man A socialus ir siltas zmogus, neatrodo... verysad.gif O juk ir verslui geriau sektusi. Matyt toki savo ivaizdi formuoja-genijui reklamos nereikia! biggrin.gif
Skoni turincio vyriskio tik gaila ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2016 02 29, 08:58)
Neatrodo man A socialus ir siltas zmogus, neatrodo... verysad.gif O juk ir verslui geriau sektusi. Matyt toki savo ivaizdi formuoja-genijui reklamos nereikia! biggrin.gif
Skoni turincio vyriskio tik gaila ax.gif

va būtent tą ir pagalvojau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
Manau, kai kurios sio forumo nares sugebetu isleist i pasauli genialesniu kuriniu. Man, pvz., be skirtumo, kokia kalba parasyta knyga. Perku tik tada, jei sudomina. Gal palauksiu antros lietuviskos knygos apie parfumerija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 21:47)
Beje pauosčiau vėl tuos du bloterius. Bet tai kokie geri  bigsmile.gif  thumbup.gif
Kiek nuo bloterių galima suprasti.

Ypač tas nefiginis (matyt Amber Lemonade ).

Bijau, kad aš jo gal noriu  smile.gif  Ir tikiuosi, kad pamiršiu  smile.gif  blush2.gif  (tiesiog manau, kad skaičiumi kvepalų turiu daugiau nei pakankamai ir naujieji pirkiniai jau turėtų būti motyvuoti )

oi, nu ponios, ka jus cia svaigstat bloterius uostydamos ir ant odos nebande....
as kai pabandziau - dvi dienas galva gydziaus smile.gif cia tik siaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 02 29, 14:54)
oi, nu ponios, ka jus cia svaigstat bloterius uostydamos ir ant odos nebande....

ponios vieną tų kvapų ir ant rankos bandė biggrin.gif mirksiukas.gif Figinius smile.gif
Bet ėjau knygų, ne kvepalų, tai viskas pernelyg susimaišė, liko tik bloteriai smile.gif

Aišku, visko gali būt. Ir koncentracija juk PP.

Vieni iš rodytų (kur labai macni priekoniai) tai mane būtų staigiai pribaigę biggrin.gif doh.gif, jau apie jokius bandymus ant rankų nė nebegalvojau smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2016 02 29, 14:34)
Manau, kai kurios sio forumo nares sugebetu isleist i pasauli genialesniu kuriniu.

na, Aistis genijum savęs ir nevadina biggrin.gif ir FB pats rašė, kad bandys populiariai papasakot apie kvepalus. ir visai gavosi jam, sakyčiau.

QUOTE(LEEja @ 2016 02 29, 14:54)

ką ten tokio bandėt, ponia? unsure.gif
Atsakyti
Naujausias laimikis - beveik pilnas buteliukas Statkevičiaus senosios versijos. Pagaliau sumedžiojau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2016 03 01, 16:06)
Naujausias laimikis - beveik pilnas buteliukas Statkevičiaus senosios versijos. Pagaliau sumedžiojau  bigsmile.gif

Sveikinimai 4u.gif Mačiau juos išparduotuvėj - gražus, bet mane dusinantis kvapas...
Į temą - eilinis CD Midnight Poison kibiriukas, kad turėčiau kuo kvėpintis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2016 03 01, 18:47)
Į temą - eilinis CD Midnight Poison kibiriukas, kad turėčiau kuo kvėpintis blush2.gif

tai jau dabar reik suprasti, kvėpintis bent savaitę bus kuo g.gif biggrin.gif ar pasitaiko, kad greičiau "prisukimas baigiasi" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 03 01, 23:11)
tai jau dabar reik suprasti, kvėpintis bent savaitę bus kuo g.gif  biggrin.gif ar pasitaiko, kad greičiau "prisukimas baigiasi" hihihi.gif

Panašiai g.gif Nors CD MP perku kaip koks žiurkėnas - kad labai ilgam užtektų ir tikrai nereiktų taupyt ax.gif
Atsakyti