Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 27, 21:55)
Vieni su figomis. Nesieiškojau dar nei  natų, nei pavadinimų.

Tikrai geros figos  thumbup.gif  Vienos geriausių  kada nors uostytų. Aišku, reiktų dar kartą pabandyt (nes ne į kvepalus koncentravausi parodoje blush2.gif , tai paskui ir tie įspūdžiai, ir kvapai nuo rankos pabėgo ).

Kiti kažkokie irgi labai mieli pasirodė (bet juos tik ant bloterio tebandžiau). Pasakiau, kad mėgstu rytietiškus,  man iš turimų parinko. Tai  tieji lyg ir buvo  į rytietiškų  pusę, tik ganėtinai švelnus ir universalus variantas.

tie su figom tai turbūt šitie - Molecular Fig, naujausi, kaip suprantu

o tie švelnūs rytietiški gal Amber Lemonade g.gif spėlioju, nes nei vienų jo nebandžius.
Atsakyti
man tiek vieni, tiek kiti irgi būtų labai įdomu išbandyt kada nors. skamba labai įdomiai.
Atsakyti
Man kazkokie Cognac pasirode gal nieko, bet irgi ne kvepalu ejau ☺
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 27, 23:38)
tie su figom tai turbūt šitie - Molecular Fig, naujausi, kaip suprantu

o tie švelnūs rytietiški gal Amber Lemonade g.gif spėlioju, nes nei vienų jo nebandžius.

Žinok, manau, kad būsi pataikiusi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Dėl pirmųjų tai net neabejoju (nes o tai kiek naujausių gali būti su figomis).
Antri irgi labai realu.

Gal tik šeši naujieji moteriški kvapai pas jį tebuvo.

QUOTE(eglegle @ 2016 02 28, 00:08)
Man kazkokie Cognac pasirode gal nieko, bet irgi ne kvepalu ejau ☺

va konjakiuko tai man, žaltys, nepasiūlė biggrin.gif Gal tada būčiau palankiau įvertinusi ir bent kokią bezdeluškę pas jį nusipirkusi biggrin.gif

Pvz. buvo ten medinių rutuliukų, kur galima įkvėpinti. Pati iš senų laikų dovanų gautą analogišką turiu, tai tikrai geras daiktas thumbup.gif

Atsakyti
Atomikas šitų. wub.gif ačiū as-ne-tavo.
user posted image
Atsakyti
Fleur de Peau Keiko Mecheri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 00:28)
Žinok, manau, kad būsi pataikiusi  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Dėl pirmųjų tai net neabejoju (nes o tai kiek naujausių gali būti su figomis).
Antri irgi labai realu.

Gal tik šeši naujieji moteriški kvapai pas jį tebuvo.

tie jo Amber Lemonade tai iš Bestia Gentile serijos, kuri afišuojama, kaip skirta vyrams. ant butelių rašo, kad edp masculine. bet kaip jis rašo knygoje, čia tik šiaip dėl vaizdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 13:26)
tie jo Amber Lemonade tai iš Bestia Gentile serijos, kuri afišuojama, kaip skirta vyrams. ant butelių rašo, kad edp masculine. bet kaip jis rašo knygoje, čia tik šiaip dėl vaizdo smile.gif

net nesusimąsčiau, kad knygoje bus ir jo kvepalai aptarti bigsmile.gif

tai gerai thumbup.gif

bet tai geeeras serijos pavadinimas biggrin.gif lotuliukas.gif Bestia Gentile biggrin.gif Dėmesį iš karto atkreipia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 28 vasario 2016 - 14:39
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 14:38)
net nesusimąsčiau, kad knygoje bus ir jo kvepalai aptarti  bigsmile.gif

Teatro serija aprašyta, įdomiai, apie Bestia Gentile nėra sad.gif
Atsakyti
Beje pauosčiau vėl tuos du bloterius. Bet tai kokie geri bigsmile.gif thumbup.gif
Kiek nuo bloterių galima suprasti.

Ypač tas nefiginis (matyt Amber Lemonade ).

Bijau, kad aš jo gal noriu smile.gif Ir tikiuosi, kad pamiršiu smile.gif blush2.gif (tiesiog manau, kad skaičiumi kvepalų turiu daugiau nei pakankamai ir naujieji pirkiniai jau turėtų būti motyvuoti )

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 02 28, 19:47)
Bijau, kad aš jo gal noriu  smile.gif  Ir tikiuosi, kad pamiršiu  smile.gif  blush2.gif  (tiesiog manau, kad skaičiumi kvepalų turiu daugiau nei pakankamai ir naujieji pirkiniai jau turėtų būti motyvuoti )

o knygos nespėjai gaut? su autografu būtų 15 proc. nuolaida kvepalams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 02 28, 20:51)
o knygos nespėjai gaut? su autografu būtų 15 proc. nuolaida kvepalams smile.gif

dar neturiu vis biggrin.gif
Kaune kažkur maniškė mataruojasi dirol.gif

Rimtai, netgi taip??? bigsmile.gif
Ar tu čia juokauji ? smile.gif blush2.gif

Nesakau, kad būtinai lėkčiau pirkt, bet šiaip nustebino smile.gif

O va autografą aš beje vistiek susiveikiau biggrin.gif Galvota moteriška - į naują užrašų knygutę paprašiau pasirašyt rolleyes.gif Paaiškinau Aisčiui , kaip ten knygos.lt neorganizuotai dirba.

Sakė, užeit pas jį į svečius, bus ir ant knygos smile.gif
Atsakyti