QUOTE(varine @ 2015 10 22, 13:10)
Kaip Juozukas sakė - kiekviena tikra moteris turi turėti perlus, taigi aš jau turiu - tik Lalique Perles De Lalique. 

Na jei pats Juozukas sake ....

QUOTE(Tantamm @ 2015 10 22, 13:14)
Juozukas, ir tie visi kiti IKI JO

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 10 22, 10:36)
Nu žinokit, visai man nepanašūs į klasikinius. Labai nustebau. Gaivesni tai taip, bet turi tokią lūpdažio/kosmetikos natą, tai tikrai nėra tipinis gaiviakas. Aš jais ir vakare pasikvepinčiau. Figos jaučiasi, bet nedominuoja. Panašesni į L'Eau Couture.
Reiks eiti paragauti i Kristute

QUOTE(London @ 2015 10 20, 20:05)

Turejau pries kokius 6-erius metus, paskutiniu metu vel apie juos sukau ratus, priglobiau 25 ml mazyli ziemai ir dovanu gavau Alien dezodoranta

Na jie ne tokie "macni" kaip Angel? Nes pastarieji man jau per daug, per daug...

O is Angel'u labai patiko Eau de Star, gaila, kad tai supratau pasirinkusi kitus..

QUOTE(bellete @ 2015 10 22, 20:58)
Na jie ne tokie "macni" kaip Angel? Nes pastarieji man jau per daug, per daug...
O is Angel'u labai patiko Eau de Star, gaila, kad tai supratau pasirinkusi kitus..

Jie gaiviaks palyginus su Angel

QUOTE(bellete @ 2015 10 22, 20:58)

Man ir Angel ne per daug macnūs, bet pavadinimas už save sako - nekaltoji Angel sessuo. Vieno arba kito kvepalo man labai norisi, kai pasninga:)
QUOTE(London @ 2015 10 23, 17:56)
Man ir Angel ne per daug macnūs, bet pavadinimas už save sako - nekaltoji Angel sessuo. Vieno arba kito kvepalo man labai norisi, kai pasninga:)
Aha, kai pasninga!!!

Hmmm...cia tas atvejis kai man anot rusisko posakio "ir norisi, ir badosi"..

Na jei Rutule sako, kad gaiviaks...tai norisi realiai tos nekaltosios..
QUOTE(bellete @ 2015 10 23, 19:49)
Aha, kai pasninga!!!

Norekit, norekit

Antrojo nugriebiau dviejų 30 ml butelkų paketą oro uoste. galvoju, gal vieną reik nešt į SM parduotuvę ir išsikeisti į ką nors

Nidcka, kaip jums jie? Aš juos irgi turėjau, tikėjausi macnesnio, man per ramus pasirodė.
O aš gavau mainais 30 ml tobulybės. Aina sau koks gerums, kad net stogą rauna
Myrurgia Maja.
O aš gavau mainais 30 ml tobulybės. Aina sau koks gerums, kad net stogą rauna