Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

Kaip Juozukas sakė - kiekviena tikra moteris turi turėti perlus, taigi aš jau turiu - tik Lalique Perles De Lalique. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2015 10 22, 13:10)
Kaip Juozukas sakė - kiekviena tikra moteris turi turėti perlus, taigi aš jau turiu - tik Lalique  Perles De Lalique. wub.gif

Na jei pats Juozukas sake .... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 10 22, 13:14)
Na jei pats Juozukas sake ....  biggrin.gif

Juozukas, ir tie visi kiti IKI JO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 10 22, 10:36)
Nu žinokit, visai man nepanašūs į klasikinius. Labai nustebau. Gaivesni tai taip, bet turi tokią lūpdažio/kosmetikos natą, tai tikrai nėra tipinis gaiviakas. Aš jais ir vakare pasikvepinčiau. Figos jaučiasi, bet nedominuoja. Panašesni į L'Eau Couture.

Reiks eiti paragauti i Kristute biggrin.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(London @ 2015 10 20, 20:05)
user posted image

Turejau pries kokius 6-erius metus, paskutiniu metu vel apie juos sukau ratus, priglobiau 25 ml mazyli ziemai ir dovanu gavau Alien dezodoranta ax.gif

Na jie ne tokie "macni" kaip Angel? Nes pastarieji man jau per daug, per daug... doh.gif
O is Angel'u labai patiko Eau de Star, gaila, kad tai supratau pasirinkusi kitus.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 10 22, 20:58)
Na jie ne tokie "macni" kaip Angel? Nes pastarieji man jau per daug, per daug... doh.gif
O is Angel'u labai patiko Eau de Star, gaila, kad tai supratau pasirinkusi kitus.. verysad.gif

Jie gaiviaks palyginus su Angel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 10 22, 20:58)

Man ir Angel ne per daug macnūs, bet pavadinimas už save sako - nekaltoji Angel sessuo. Vieno arba kito kvepalo man labai norisi, kai pasninga:)
Atsakyti
QUOTE(London @ 2015 10 23, 17:56)
Man ir Angel ne per daug macnūs, bet pavadinimas už save sako - nekaltoji Angel sessuo. Vieno arba kito kvepalo man labai norisi, kai pasninga:)

Aha, kai pasninga!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Hmmm...cia tas atvejis kai man anot rusisko posakio "ir norisi, ir badosi".. biggrin.gif
Na jei Rutule sako, kad gaiviaks...tai norisi realiai tos nekaltosios..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellete: 23 spalio 2015 - 18:51
QUOTE(bellete @ 2015 10 23, 19:49)
Aha, kai pasninga!!!  drinks_cheers.gif thumbup.gif  wub.gif
Hmmm...cia tas atvejis kai man anot rusisko posakio "ir norisi, ir badosi".. biggrin.gif
Na jei Rutule sako, kad gaiviaks...tai norisi realiai tos nekaltosios..

Norekit, norekit bigsmile.gif Tikrai geruliai, visiskai skiriasi nuo Angel thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Antrojo nugriebiau dviejų 30 ml butelkų paketą oro uoste. galvoju, gal vieną reik nešt į SM parduotuvę ir išsikeisti į ką nors g.gif bet toks gėris (čia mano subjektyviai nosiai)...hmmm nzn g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DODA: 23 spalio 2015 - 19:55
user posted image

šįryt paštininkas padare mane laiminga
beveik kaip ir
smileysex.gif
Atsakyti
Nidcka, kaip jums jie? Aš juos irgi turėjau, tikėjausi macnesnio, man per ramus pasirodė.

O aš gavau mainais 30 ml tobulybės. Aina sau koks gerums, kad net stogą rauna biggrin.gif Myrurgia Maja.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 25 spalio 2015 - 19:26