Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

QUOTE(VDG @ 2015 11 07, 16:32)
Ačiū visom mergaitėm  už palaikymą. O visi mūsų vaikai Vilniuje. Autobusu nuvažiuoti pirmom savaitėm būtų sunku, MB ne visada turi laiko mane vežioti. Na, bet čia jokia ne tragedija,  be reikalo paniką čia sukėliau. Viską išspręsime, tik šiaip pasibėdavojau. Ir jau dabar su malonumu planuoju, ką veiksiu namie tupėdama - knygos, rankdarbiai ir MB kulinarija palepinsiu.

Jokios čia panikos, VDG, tu čia nesukėlei. Mes tiesiog tave palaikom, nes mylim. Ir labai gerai, kad pasidalinai.

Mes vakar buvom pas marčią ir anūkėlį. Visi irgi grėbė lapus, vežiojo į kompostinę. Tik aš buvau "debesų piemenė". blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai

1919 m. – Latvija de facto pripažino Lietuvos nepriklausomybę.

Šią dieną pasaulyje
Įvykiai

1519 – ispanų konkistadoras Kortesas įžengė į actekų sostinę Tenočtitlaną, kur jį su didelėmis iškilmėmis priėmė Montesuma II-asis.
1887 – Emilis Berlineris gavo patentą už gramofoną.
1895 – vokiečių fizikas Vilhelmas Konradas Rentgenas atrado elektromagnetinius spindulius, leidžiančius peršviesti daugelį objektų.
1923 – Adolfas Hitleris pamėgimo nuversti Vokietijos vyriausybę suorganizuodamas Alaus pučą.

user posted image

Aurute, kartais smagu ir debesis paganyt thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikune: 08 lapkričio 2015 - 09:44
QUOTE(VDG @ 2015 11 07, 16:32)
Ačiū visom mergaitėm  už palaikymą. O visi mūsų vaikai Vilniuje. Autobusu nuvažiuoti pirmom savaitėm būtų sunku,MB ne visada turi laiko mane vežioti. Na, bet čia jokia ne tragedija,  be reikalo paniką čia sukėliau. Viską išspręsime, tik šiaip pasibėdavojau. Ir jau dabar su malonumu planuoju, ką veiksiu namie tupėdama - knygos, rankdarbiai ir MB kulinarija palepinsiu.

Šiandien kieme lapus grėbėm, daugybė prikritusių ir dar ne pabaiga.

Tavi, geros jums parodos

Ačiū, o tau sveikatos
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai

1953 – Rusijoje, Vladimiro kalėjime mirė arkivyskupas Mečislovas Reinys. Vilniaus arkivyskupijoje yra pradėta jo beatifikacijos byla.

Šią dieną pasaulyje
Įvykiai

1799 – Briumero 18 d. perversmas: Napoleonas Bonapartas nuvertė Direktoriją ir tapo Pirmuoju konsulu.
1872 – Bostone, JAV, kilo didžiausias gaisras per visą šalies istoriją.
1989 – Berlyno sienos griuvimas. Rytų Berlyno gyventojams leista laisvai kirsti Berlyno sieną. Kitą dieną gyventojai pradėjo sieną griauti.

user posted image
Atsakyti
Labutis wink.gif
Koks gražus ir šiltas ruduo, nepamenu tokio. Sakau, gal Dievulis čia manęs gailisi, kad nesušalčiau, nes esu ištremta į lauko virtuvėlę tokią palaikę. Kaip mano B juokias, gyvenam name, o valgyt einam į sodo namelį smile.gif Bet jau nebeilgai, jau greit grįšiu į savo virtuvę bigsmile.gif
Lapų pas mus ir begalė, jau antrą kartą grėbiam, kaip miške, krūvos didžiulės doh.gif ir da vis iš kažkur neša doh.gif
VDG, viskas bus grai, tik ilgokai i batą negalėsi kojos įkišt, mano giminaitė su pleženke ir vaikščiojo, bet po to bus gerai, nebebus skausmų, Galėsi papasakot kaip kas, gal ir aš ryšiuos kada blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2015 11 09, 15:20)
VDG, viskas bus grai, tik ilgokai i batą negalėsi kojos įkišt, mano giminaitė su pleženke ir vaikščiojo, bet po to bus gerai, nebebus skausmų, Galėsi papasakot kaip kas, gal ir aš ryšiuos kada  blush2.gif

Ačiū visom už palaikymą. Rytoj atsiduodu daktarams. Čia man jau antra tokia operacija, tai viskas žinoma. Labai prasta pirma savaitė, paskui vis geriau ir geriau.
Šiandien skubu kuo daugiau darbų nudirbti, kad galėčiau ramiai sau lepintis guolyje.
Atsakyti
Labutis,
VDG, sėkmės tau wink.gif per Naujus jau šokti galėsi wink.gif
Skubinom vakar su B susičiečkavot kopūstus, kol delčia dar nepraėjo. Jau rūgsta 35 litrai, mums dviem per akis. O kai suvalgysim vėl darysimės. Neraugiam bačkom. Lietus neduoda pabaigt sugrėbt lapų, kai išeinu į darbą tada nusigiedrija,o vakare jau tamsu grįžus...

Atsakyti
Laba dienelė,

Šventės

Pasaulinė jaunimo diena;
Pasaulinė mokslo diena taikai ir vystymuisi.

Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai

1918 – Patvirtinta pirmoji laikinoji Augustino Voldemaro vadovaujama Lietuvos Vyriausybė;
1922 – Vatikanas de jure pripažino Lietuvos nepriklausomybę;
2004–2000-2004 metų kadencijos Seimo nariai skubos tvarka pirmieji Europoje ratifikavo Europos Sąjungos Konstituciją;
2007 – Baltarusijos vyriausybė patvirtino dokumentus dėl sienos su Lietuva demarkacijos.

Šią dieną pasaulyje
Įvykiai

2001 – Kinija priimta į Pasaulio prekybos organizaciją.
2002 – pradėta minėti Pasaulinė mokslo diena taikai ir vystymuisi. UNESCO iniciatyva ji iki šiol švenčiama visame pasaulyje, taip pat ir Lietuvoje.

user posted image

VDG, sėkmės, 4u.gif
Atsakyti
VDG, sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lauksim grįžtančios ir tada gal daugiau laiko turėsi pas mus čia užklysti mastau.gif

O pas mus rekordinis lapkritis. Praeitą naktį buvo +16, nors vėjas laaabai didelis, tačiau pietų, tai ir šilumos gal pripūtė hihihi.gif Eilinį kartą gąsdina šalta žiema, bus matyt kaip čia bus, nesinorėtų, sausyje laukiu svečių, tai paskui nelabai kaip bus keliauti, padangos tai vasarinės ax.gif
Atsakyti