VDG, Aišku ištversi. Juk ne amžina. Kompui ir knygoms bus laiko. Juk kurį laiką nevaikščiosi. O mes kasdien lauksim tavo pranešimų, kaip tau sekasi, kaip gyja.
Mole, gal kurią dieną MS sutiks atvežt pas tave. Jei leisi, atsivešiu vilnos. Pasinaudosiu tavo patirtimi, kaip sisiklot, kokio storio. Labai jau reikia tavo patarimų. Internetas mirga nuo jų, bet kas gali būt geriau už gyvą žodį.
Labas rytas.
VDG,viskas bus gerai.
O aš vakar dar miške buvau,ūmedėlių pasirinkau,žvėrelių prisižiūrėjau.
Laba
VDG, viskas bus gerai, greičiau sveik
Aurute, bet tu pasisaugok dar ir darbe
Ingrida, tu tai pašėlusi dar grybauti va būtum MB draugė, jisai miške ir gyventi gal galėtų, o aš, begėdė, tik vieną kartą šį rudenį jį į mišką nuvežiau
Mes šį vakarą į teatrą einame. Baletą Kopeliją žiūrėsim
VDG, viskas bus gerai, greičiau sveik
Ingrida, tu tai pašėlusi dar grybauti va būtum MB draugė, jisai miške ir gyventi gal galėtų, o aš, begėdė, tik vieną kartą šį rudenį jį į mišką nuvežiau
QUOTE(Aurute @ 2015 11 05, 16:03)
VDG, Aišku ištversi.
Žinoma, nieko čia ypatingo, kantrybės man užteks. Aš kremtuosi ne dėl skaudėjimo, bet kad negalėsiu padėti martelei . Taigi pas ją vaikelis (mums penktas anūkėlis ) turi atsirasti kaip tik tuo metu, kai aš būsiu ką tik operuota. Šitoks įvykis, o aš nepaeinanti
Laba dienelė,
Šventės
Pyragų diena
Atšvaitų diena
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1906:
Stolypino agrarinės reformos pradžia, caras Nikolajus II pasirašė įsaką dėl valstiečių suskirstymo į vienkiemius;
Vilniuje pirmą kartą parodyta opera Birutė (kompozitorius Mikas Petrauskas).
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1632 mirtinai sužeistas Švedijos karalius Gustavas II Adolfas;
1792 Belgijos vietovės Jemappes apylinkėse (dabar Prancūzija) įvyko Jemappes mūšis;
1844 priimta pirmoji Dominikos Respublikos konstitucija;
1935 Edwin Armstrong pristatė straipsnį, kuriame pirmą kartą buvo aprašytas dažninės moduliacijos panaudojimas;
1944 JAV Hanfordo atominėje gamykloje pirmą kartą pagamintas radioaktyvusis plutonis;
2008 vyko MTV EMA jubiliejinė, 15 apdovanojimų ceremonija Liverpulyje, Jungtinė Karalystė.
VDG, žiūriu stengiesi pasivyt Aurutę Sveikinimai
Šventės
Pyragų diena
Atšvaitų diena
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1906:
Stolypino agrarinės reformos pradžia, caras Nikolajus II pasirašė įsaką dėl valstiečių suskirstymo į vienkiemius;
Vilniuje pirmą kartą parodyta opera Birutė (kompozitorius Mikas Petrauskas).
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1632 mirtinai sužeistas Švedijos karalius Gustavas II Adolfas;
1792 Belgijos vietovės Jemappes apylinkėse (dabar Prancūzija) įvyko Jemappes mūšis;
1844 priimta pirmoji Dominikos Respublikos konstitucija;
1935 Edwin Armstrong pristatė straipsnį, kuriame pirmą kartą buvo aprašytas dažninės moduliacijos panaudojimas;
1944 JAV Hanfordo atominėje gamykloje pirmą kartą pagamintas radioaktyvusis plutonis;
2008 vyko MTV EMA jubiliejinė, 15 apdovanojimų ceremonija Liverpulyje, Jungtinė Karalystė.
VDG, žiūriu stengiesi pasivyt Aurutę Sveikinimai
QUOTE(mamaEgle @ 2015 11 06, 12:05)
Tikrai pasisaugosiu. Pažadu.
Labai mėgstu baletą.
QUOTE(VDG @ 2015 11 06, 12:19)
Žinoma, nieko čia ypatingo, kantrybės man užteks. Aš kremtuosi ne dėl skaudėjimo, bet kad negalėsiu padėti martelei . Taigi pas ją vaikelis (mums penktas anūkėlis ) turi atsirasti kaip tik tuo metu, kai aš būsiu ką tik operuota. Šitoks įvykis, o aš nepaeinanti
Nieko čia baisaus. Negalėsi panešiot, atsisėdus anūkėlį sūpuosi.
VDG, paeisi kuo puikiausiai, tik reiks ramentų ar tų lazdų virš alkūnių Palatos kaimynei buvo išoperavę tą kauliuką, tai jau kitą dieną mums padėdavo, nes buvo iš visų sveikiausia Pats didžiausias rūpestis jai buvo taisyklingai išmokti vaikščioti su lazdom, o ne šokinėti, bet padėjo kineziterapeutė ir viskas buvo gerai O dar laikas visai neblogas, sode darže darbų nebėra, o namuose galėsi dekupažint kiek tik širdis norės Taip, anūko jau nepanešiosi, bet šalia pasiguldysi, pasidžiaugsi, leisi marčai kažką kitą tuo metu nuveikti.O jaunieji tėveliai šalia gyvena, ar kartu, ar kur nors kitam mieste?
Aurutei sekmės vėl grįžtant į darbą
Aurutei sekmės vėl grįžtant į darbą
Jei kam pakeliui
Labas rytas.
Labas rytas,
Šventės
Pasaulinė mokslo diena taikai ir vystymuisi;
Verslo diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1968 Vilniaus Žirmūnų gyvenamojo mikrorajono architektūra pripažinta geriausia Sovietų Sąjungoje. Jos kūrėjams paskirta valstybinė premija.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1917 m. Rusijoje įvyko Spalio Revoliucija.
Šventės
Pasaulinė mokslo diena taikai ir vystymuisi;
Verslo diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1968 Vilniaus Žirmūnų gyvenamojo mikrorajono architektūra pripažinta geriausia Sovietų Sąjungoje. Jos kūrėjams paskirta valstybinė premija.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
Ačiū visom mergaitėm už palaikymą. O visi mūsų vaikai Vilniuje. Autobusu nuvažiuoti pirmom savaitėm būtų sunku,MB ne visada turi laiko mane vežioti. Na, bet čia jokia ne tragedija, be reikalo paniką čia sukėliau. Viską išspręsime, tik šiaip pasibėdavojau. Ir jau dabar su malonumu planuoju, ką veiksiu namie tupėdama - knygos, rankdarbiai ir MB kulinarija palepinsiu.
Šiandien kieme lapus grėbėm, daugybė prikritusių ir dar ne pabaiga.
Tavi, geros jums parodos
Šiandien kieme lapus grėbėm, daugybė prikritusių ir dar ne pabaiga.
Tavi, geros jums parodos
QUOTE(Nikune @ 2015 11 07, 06:12)
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
Kažkaip apie šią premiją buvo pamiršta, tik apie Lazdynams suteiktą Lenino premiją visada kalbama.
O juk šią dieną prieš daug metų į paradus eidavom ir dar ryt išeiginė būtų....