Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

VDG, Aišku ištversi. Juk ne amžina. Kompui ir knygoms bus laiko. Juk kurį laiką nevaikščiosi. O mes kasdien lauksim tavo pranešimų, kaip tau sekasi, kaip gyja. 4u.gif

Mole, gal kurią dieną MS sutiks atvežt pas tave. Jei leisi, atsivešiu vilnos. blush2.gif Pasinaudosiu tavo patirtimi, kaip sisiklot, kokio storio. Labai jau reikia tavo patarimų. Internetas mirga nuo jų, bet kas gali būt geriau už gyvą žodį. drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
VDG,viskas bus gerai. 4u.gif 4u.gif
O aš vakar dar miške buvau,ūmedėlių pasirinkau,žvėrelių prisižiūrėjau. ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

VDG, viskas bus gerai, greičiau sveik 4u.gif

Aurute, bet tu pasisaugok dar ir darbe topsecret.gif

Ingrida, tu tai pašėlusi doh.gif dar grybauti doh.gif va būtum MB draugė, jisai miške ir gyventi gal galėtų, o aš, begėdė, tik vieną kartą šį rudenį jį į mišką nuvežiau blush2.gif

Mes šį vakarą į teatrą einame. Baletą Kopeliją žiūrėsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 11 05, 16:03)
VDG, Aišku ištversi.

Žinoma, nieko čia ypatingo, kantrybės man užteks. Aš kremtuosi ne dėl skaudėjimo, bet kad negalėsiu padėti martelei . Taigi pas ją vaikelis (mums penktas anūkėlis ) turi atsirasti kaip tik tuo metu, kai aš būsiu ką tik operuota. Šitoks įvykis, o aš nepaeinanti doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba dienelė,

Šventės

Pyragų diena

Atšvaitų diena

Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai

1906:
Stolypino agrarinės reformos pradžia, caras Nikolajus II pasirašė įsaką dėl valstiečių suskirstymo į vienkiemius;
Vilniuje pirmą kartą parodyta opera „Birutė“ (kompozitorius Mikas Petrauskas).

Šią dieną pasaulyje
Įvykiai

1632 – mirtinai sužeistas Švedijos karalius Gustavas II Adolfas;
1792 – Belgijos vietovės Jemappes apylinkėse (dabar Prancūzija) įvyko Jemappes mūšis;
1844 – priimta pirmoji Dominikos Respublikos konstitucija;
1935 – Edwin Armstrong pristatė straipsnį, kuriame pirmą kartą buvo aprašytas dažninės moduliacijos panaudojimas;
1944 – JAV Hanfordo atominėje gamykloje pirmą kartą pagamintas radioaktyvusis plutonis;
2008 – vyko MTV EMA jubiliejinė, 15 apdovanojimų ceremonija Liverpulyje, Jungtinė Karalystė.

user posted image

VDG, žiūriu stengiesi pasivyt Aurutę thumbup.gif 4u.gif Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2015 11 06, 12:05)
Aurute, bet tu pasisaugok dar ir darbe topsecret.gif

Mes šį vakarą į teatrą einame. Baletą Kopeliją žiūrėsim  smile.gif

Tikrai pasisaugosiu. Pažadu. pioneer.gif

Labai mėgstu baletą. thumbup.gif

QUOTE(VDG @ 2015 11 06, 12:19)
Žinoma, nieko čia ypatingo, kantrybės man užteks. Aš kremtuosi ne dėl skaudėjimo, bet kad negalėsiu padėti martelei . Taigi pas ją vaikelis (mums penktas anūkėlis  ) turi atsirasti  kaip tik tuo metu, kai aš būsiu ką tik operuota. Šitoks įvykis, o aš nepaeinanti doh.gif thumbup.gif

Nieko čia baisaus. Negalėsi panešiot, atsisėdus anūkėlį sūpuosi. user posted image
Atsakyti
VDG, paeisi kuo puikiausiai, tik reiks ramentų ar tų lazdų virš alkūnių mirksiukas.gif Palatos kaimynei buvo išoperavę tą kauliuką, tai jau kitą dieną mums padėdavo, nes buvo iš visų sveikiausia smile.gif Pats didžiausias rūpestis jai buvo taisyklingai išmokti vaikščioti su lazdom, o ne šokinėti, bet padėjo kineziterapeutė ir viskas buvo gerai mirksiukas.gif O dar laikas visai neblogas, sode darže darbų nebėra, o namuose galėsi dekupažint kiek tik širdis norės smile.gif Taip, anūko jau nepanešiosi, bet šalia pasiguldysi, pasidžiaugsi, leisi marčai kažką kitą tuo metu nuveikti.O jaunieji tėveliai šalia gyvena, ar kartu, ar kur nors kitam mieste? g.gif
Aurutei sekmės vėl grįžtant į darbą mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei kam pakeliui smile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

Šventės

Pasaulinė mokslo diena taikai ir vystymuisi;
Verslo diena.

Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai

1968 – Vilniaus Žirmūnų gyvenamojo mikrorajono architektūra pripažinta geriausia Sovietų Sąjungoje. Jos kūrėjams paskirta valstybinė premija.

Šią dieną pasaulyje
Įvykiai

1917 m. – Rusijoje įvyko Spalio Revoliucija.

user posted image

Atsakyti
Ačiū visom mergaitėm už palaikymą. O visi mūsų vaikai Vilniuje. Autobusu nuvažiuoti pirmom savaitėm būtų sunku,MB ne visada turi laiko mane vežioti. Na, bet čia jokia ne tragedija, be reikalo paniką čia sukėliau. Viską išspręsime, tik šiaip pasibėdavojau. Ir jau dabar su malonumu planuoju, ką veiksiu namie tupėdama - knygos, rankdarbiai ir MB kulinarija palepinsiu.

Šiandien kieme lapus grėbėm, daugybė prikritusių ir dar ne pabaiga.

Tavi, geros jums parodos
Atsakyti
QUOTE(Nikune @ 2015 11 07, 06:12)

1968 – Vilniaus Žirmūnų gyvenamojo mikrorajono architektūra pripažinta geriausia Sovietų Sąjungoje. Jos kūrėjams paskirta valstybinė premija.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai

1917 m. – Rusijoje įvyko Spalio Revoliucija.

Kažkaip apie šią premiją buvo pamiršta, tik apie Lazdynams suteiktą Lenino premiją visada kalbama.

O juk šią dieną prieš daug metų į paradus eidavom ir dar ryt išeiginė būtų....
Atsakyti