Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

QUOTE(Aurute @ 2015 10 23, 06:32)

Nu ir turi veiklos, MamaEgle  user posted image . Todėl ir nesensti. Lauksim įspūdžių iš arbatos degustacijos user posted image . Gal ką įdomaus papasakosi apie arbatas...

Veiklos užtenka, bet man patinka topsecret.gif

Arbatų buvo mažai, bet pristatė Rytų medicinos stebuklą doh.gif doh.gif doh.gif visokius papildus, geri ir jaunėji bei gražėji.... doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(Vamora @ 2015 10 23, 10:54)
mamaEgle, kur tu savo Justina vežioji?

Justina gyvena apie 60 km nuo mūsų, o šeštadieniais mokykloje pas mus dirba. Tai būna važiuoju atsivežu, o paskui reikia nuvežti. Su visuomeniniu transportu kad būtų tiesiogiai pas mus problematiška. Autobusai nauji, patogūs, vienas malonumas jais važiuoti, bet pagrinde visi reisai per sostinę, o tai labai daug laiko sugaištama.

QUOTE(IngridaB @ 2015 10 26, 15:55)
Pažiūrėjau nyki diena,labai daug įvykių nebuvo,išskyrus mūsų perlines. biggrin.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Sveikinimai tokia gražia proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif Čia tau dovanų
user posted image

O čia vyrui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2015 10 26, 17:55)
Pažiūrėjau nyki diena,labai daug įvykių nebuvo,išskyrus mūsų perlines. biggrin.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Nuostabus jubiliejus. Sveikinimai jums abiems
user posted image

QUOTE(mamaEgle @ 2015 10 27, 00:22)
Veiklos užtenka, bet man patinka topsecret.gif

Arbatų buvo mažai, bet pristatė Rytų medicinos stebuklą  doh.gif  doh.gif  doh.gif visokius papildus, geri ir jaunėji bei gražėji....  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Svarbiausia, kad patinka. Beje, ir labai naudinga.

Panašu, kad tu jau seniai tokius paildus vartoji drinks_cheers.gif

Aš jau jaučiuosi sveika, siūlė dar ne visai užsitraukė, bet jau nebetrukdo gyvent. Ale į darbą dar neišleidžia. Liepia dar pagulinėt... blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
Ačiū mergaitės.
user posted image
Daidute,su Tavo švente.
Atsakyti
Labas rytas,

Šventės

Žvalgų diena, profesinė LR VSD ir AOT departamento darbuotojų šventė.

Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai

1918 – Įkurta Lietuvos karinė žvalgyba;
1999 – Lietuvos prezidentas priėmė Rolando Pakso vadovaujamos vyriausybės atsistatydinimą ir dekretu nurodė jai toliau dirbti, ministro pirmininko pareigas pavedė eiti Irenai Degutienei.

Šią dieną pasaulyje
Įvykiai

1964 – Ronaldas Reiganas pasakė kalbą, remiančią respublikonų kandidatą į prezidentus Barį Goldvoterį, po kurios Reiganui buvo pasiūlyta balotiruotis į Kalifornijos gubernatorius.

user posted image

Ingrida, sveikinu!

user posted image

Daidute,

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 10 27, 04:37)
Panašu, kad tu jau seniai tokius paildus vartoji  drinks_cheers.gif 
Aš jau jaučiuosi sveika, siūlė dar ne visai užsitraukė, bet jau nebetrukdo gyvent. Ale į darbą dar neišleidžia. Liepia dar pagulinėt... blush2.gif

Ne, nevartoju nieko kol kas schmoll.gif

Džiugios naujienos iš tavęs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o kad neleidžia ir gerai daro, spėsi dar į darbą, niekur jis nepabėgs, sveikata pirmoje vietoje topsecret.gif

O aš čia audžiu mintį ir kuriu planus kada į Lietuvą atskristi kokiai savaitei mastau.gif tikiuosi pavyks susiplanuoti assa.gif

Daidute, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2015 10 27, 13:40)
Ne, nevartoju nieko kol kas  schmoll.gif

Tai kažkokį kitą jaunystės eliksyrą vartoji, kad vis jaunėji ir gražėji. Išduok paslaptį mirksiukas.gif

Atsakyti
user posted image

Dėkui, kad nepamiršote manęs wub.gif wub.gif
Atsakyti
Daidute,
user posted image
Ingridai su brangiuoju irgi sveikinimai perlinės santuokos proga
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas user posted image

Besveikstant ir bežiūrint į Ingridos siūlomus pusryčius, man atsivėrė antras kvėpavimas gamint user posted image ir kept gardumynus user posted image . Kai dirbu, tam tikrai trūksta laiko. O dabar prigaminau valgio jau gal savaitei į priekį. gerai dar, kad žentas pas mane šią savaitę dirba valgytoju. user posted image
Šiandien užsiimsiu kepiniais.
Atsakyti
Labas rytas,

Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai

1993 – Lietuvos pasiuntinybėje Maskvoje buvo išduota pirmoji viza Rusijos piliečiui.

Šią dieną pasaulyje
Įvykiai

1918 – sukurta Čekoslovakija
1943 – šią dieną neva vykdytas Filadelfijos eksperimentas.

user posted image

Čia mano šiuo metu pagrindinė veikla lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
Atsakyti