Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

QUOTE(Aurute @ 2015 12 10, 17:16)
Tai gerai, kad tik sau į kavą...  blush2.gif  Aš šeimai virdama bulves sodos vietoj druskos įdėjau...  doh.gif

biggrin.gif 4u.gif Aš kaip tikra lietuvė labai džiaugiuosi blush2.gif ,vis ne viena varna esu biggrin.gif thumbup.gif Oi bus kaip tam anekdote,kai viena draugė kitos klausia,koks jos vardas o ana sako:Ar greitai tau reikia? mirksiukas.gif
Atsakyti
Džiaugtis yra kuo, aš vieną vakarą duše maudytis pradėjau su akiniais... Irgi pasiektas jau lygis atitinkamas smile.gif
Atsakyti
Akinius irgi reikia plaut...
Atsakyti
QUOTE(Paix @ 2015 12 10, 18:14)
Džiaugtis yra kuo, aš vieną vakarą duše maudytis pradėjau su akiniais... Irgi pasiektas jau lygis atitinkamas smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif :lotuliukas:Dar viena draugutė lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,tuoj ir temą pervadint reiks pavadinsim :Amžinai jaunos nes nieko neprisimenam
biggrin.gif
Man tai reikėtų kokių skambančių akinių,nes amžinai pametu,nerandu kur pasidėjus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siena: 10 gruodžio 2015 - 18:06

Skaitau mūsų nuotykius ir prisiminiau klasiokų susitikime girdėtą anekdotą:

Grupelė 40 metų bendraklasių moterų svarstė, kur vertėtų nueiti susitikimo proga ir gerai praleisti laiką. Po ilgų svarstymų jos nutare nueiti į restoraną „Okeanas“, nes ten dirba labai mieli ir šaunūs vyrai padavėjai, su kuriais smagu pajuokauti user posted image

Po dešimties metų tos pačios 50 metų amžiaus bendraklasės vėl susitiko ir ėmė svarstyti, kur vertėtų nueiti susitikimo proga ir gerai praleisti laiką. Po ilgų svarstymų jos nutarė nueiti į restoraną „Okeanas“, nes ten tikrai geras maistas ir puikus vynų pasirinkimas user posted image

Dar po dešimties metų tos pačios 60 metų amžiaus bendraklasės vėl susitiko ir ėmė svarstyti, kur vertėtų nueiti susitikimo proga ir gerai praleisti laiką. Po ilgų svarstymų jos nutarė nueiti į restoraną „Okeanas“, nes ten ramu ir pro langą matosi puikus vandenyno vaizdas user posted image .

Praėjo dar 10 metu. Tos pačios 70 metu amžiaus bendraklasės vėl susitiko ir ėmė svarstyti, kur vertėtų nueiti susitikimo proga ir gerai praleisti laiką. Po ilgų svarstymų jos nutarė nueiti į restoraną „Okeanas“, nes ten galima įvažiuoti invalidu vežimėliais ir net yra
liftas user posted image

Prabėgo dar 10 metų. Būrelis tų pačių 80 metų amžiaus bendraklasių vėl susitiko ir ėmė svarstyti, kur vertėtų nueiti susitikimo proga ir gerai praleisti laiką. Po ilgų svarstymų jos nutarė nueiti į restoraną „Okeanas“, nes ten jos dar niekada nebuvo... user posted image

Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 12 10, 19:25)
Skaitau mūsų nuotykius ir prisiminiau klasiokų susitikime girdėtą anekdotą: 

Grupelė 40 metų bendraklasių moterų svarstė, kur vertėtų nueiti susitikimo proga ir gerai praleisti laiką. Po ilgų svarstymų jos nutare nueiti į restoraną „Okeanas“, nes ten dirba labai mieli ir šaunūs vyrai padavėjai, su kuriais smagu pajuokauti  user posted image   

Po dešimties metų tos pačios 50 metų amžiaus bendraklasės vėl susitiko ir ėmė svarstyti, kur vertėtų nueiti susitikimo proga ir gerai praleisti laiką. Po ilgų svarstymų jos nutarė nueiti į restoraną „Okeanas“, nes ten tikrai geras maistas ir puikus vynų pasirinkimas  user posted image

Dar po dešimties metų tos pačios 60 metų amžiaus bendraklasės vėl susitiko ir ėmė svarstyti, kur vertėtų nueiti susitikimo proga ir gerai praleisti laiką. Po ilgų svarstymų jos nutarė nueiti į restoraną „Okeanas“, nes ten ramu ir pro langą matosi puikus vandenyno vaizdas  user posted image  .

Praėjo dar 10 metu. Tos pačios 70 metu amžiaus bendraklasės vėl susitiko ir ėmė svarstyti, kur vertėtų nueiti susitikimo proga ir gerai praleisti laiką. Po ilgų svarstymų jos nutarė nueiti į restoraną „Okeanas“, nes ten galima įvažiuoti invalidu vežimėliais ir net yra
liftas  user posted image 

Prabėgo dar 10 metų. Būrelis tų pačių 80 metų amžiaus bendraklasių vėl susitiko ir ėmė svarstyti, kur vertėtų nueiti susitikimo proga ir gerai praleisti laiką. Po ilgų svarstymų jos nutarė nueiti į restoraną „Okeanas“, nes ten jos dar niekada nebuvo...  user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir kaip gali numirti nepabuvus Okeane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siena @ 2015 12 10, 19:04)

Man tai reikėtų kokių skambančių akinių,nes amžinai pametu,nerandu kur pasidėjus

user posted image
Labas rytas.
Tai kad neseniai namie telefoną pamečiau.Ir svarbiausia viena buvau,nors verk nėra kam paskambinti. doh.gif doh.gif Va ir su skamnačiais visko būna. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siena @ 2015 12 10, 18:04)

Užtat mano akiniai kabo ant kaklo su šniūru pakabinti kai senokai. Tik jei nusiimu (kartais nesimaudau su jais smile.gif ), iškart pametu...
Labas rytas 4u.gif
Aurutės anekdotas superinis thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Šventės

Pasaulinė tango diena.

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

2000 – Nicoje (Prancūzija) baigėsi Europos Sąjungos viršūnių susitikimas. Europos Sąjungos lyderiai sutarė dėl reformų, reikalingų Sąjungos plėtrai. Nutarta, kad sprendimus priimančioje Ministrų Taryboje Lietuva turės 7 balsus, Europos Parlamente – 13 vietų;
2007 – Lietuviškajame Vikižodyne sukurta 15 000 straipsnių.

Šią dieną pasaulyje

Įvykiai

1894 – Paryžiuje surengta pirmoji pasaulinė automobilių paroda, kurioje dalyvavo devynios firmos;
1936 – Didžiosios Britanijos karalius Eduardas VIII atsisakė sosto, nes parlamentas ir Bažnyčia nepritarė jo norui tuoktis su dukart išsiskyrusia amerikiete V.Simpson;
1946 – įkurtas JT pagalbos vaikams fondas UNICEF.

user posted image

Pasijuokiau iš Aurutės anekdoto. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paix @ 2015 12 11, 08:22)
Aurutės anekdotas superinis  thumbup.gif

Ne mano... nesu tokia išradinga blush2.gif . Čia visažinis internetas... mirksiukas.gif Bet juokiaus ir aš, kai išgirdau...
Jau pradėjau galvot, kur tas Okeanas yra... g.gif
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

2003 – trumpam atgimusi roko grupė „Antis“ Vilniaus sporto rūmuose surengė paskutinį didelį koncertą. Jo įrašas vėliau išleistas DVD „Antis gyva“.

Šią dieną pasaulyje

Įvykiai

1754 – Michailas Lomonosovas išbandė „aerodrominės mašinos“ modelį. Tai buvo sraigtasparnio pirmtakas;
1799 – Napoleonas Bonapartas tapo Prancūzijos konsulu;
1800 – Vašingtonui suteiktas JAV sostinės statusas;
1804 – Ispanija paskelbė karą Anglijai;
1830 – Osmanų imperija pripažino Serbijos autonomiją;
1894 – Japonijos armija įsiveržė į Korėją;
1912 – Pou Yi, paskutinis mandžiūrų imperatorius, kuris valdė Kiniją, atsisakė sosto;
1917 – įvyko didžiausia geležinkelio katastrofa istorijoje: Prancūzijoje keleivinis traukinys nuvirto nuo bėgių. Žuvo 543 žmonės;
1920 – Korko mieste (Airija) paskelbta karinė padėtis;
1958 – Kenijos nepriklausomybė;
1979 – SSKP CK nusprendė pradėti karą Afganistane;
1984 – valstybinis perversmas Mauritanijoje;
2002 – Korėja paskelbė apie savo branduolinės programos atnaujinimą.

user posted image
Atsakyti