Labas rytas.
Laba dienelė,
Šventės
Tarptautinė civilinės aviacijos diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1569 Žygimantas Augustas suteikė Merkinei Magdeburgo teises;
1939 Taline įvyko pirmoji Baltijos santarvės šalių Lietuvos, Latvijos, Estijos užsienio reikalų ministrų konferencija.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1764 Rusijos imperatorė Jekaterina II iš Vokietijos pirklio Johano Gockovskio įsigijo flamandų ir olandų tapybos darbų kolekciją. Taip buvo įkurtas Ermitažas;
1941 Japonija užpuolė JAV Perl Harboro karinę bazę Havajuose. Jungtinės Valstijos įstojo į Antrajį pasaulinį karą;
1975 Indonezija užėmė Rytų Timorą;
1988 Armėnijoje įvyko Spitako žemės drebėjima
Šventės
Tarptautinė civilinės aviacijos diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1569 Žygimantas Augustas suteikė Merkinei Magdeburgo teises;
1939 Taline įvyko pirmoji Baltijos santarvės šalių Lietuvos, Latvijos, Estijos užsienio reikalų ministrų konferencija.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1764 Rusijos imperatorė Jekaterina II iš Vokietijos pirklio Johano Gockovskio įsigijo flamandų ir olandų tapybos darbų kolekciją. Taip buvo įkurtas Ermitažas;
1941 Japonija užpuolė JAV Perl Harboro karinę bazę Havajuose. Jungtinės Valstijos įstojo į Antrajį pasaulinį karą;
1975 Indonezija užėmė Rytų Timorą;
1988 Armėnijoje įvyko Spitako žemės drebėjima
Labas rytas.
Laba dienelė,
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1506 Žygimantas Senasis paskelbtas Lenkijos karaliumi ir Lietuvos didžiuoju kunigaikščiu;
1935 Valstybės radiofonas transliavo spec. laidą JAV lietuviams;
1994 Seimo nutarimu paskirti pirmieji Seimo kontrolieriai;
1995 Lietuva įteikė oficialų prašymą dėl narystės Europos Sąjungoje.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1813 įvyko Septintosios Liudviko van Bethoveno simfonijos premjera;
1974 dauguma Graikijos gyventojų referendume balsavo dėl monarchijos atkūrimo šalyje;
1980 Niujorke nušautas Džonas Lenonas;
1991 Belovežo susitarimu įkurta Nepriklausomų Valstybių Sandrauga (NVS).
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1506 Žygimantas Senasis paskelbtas Lenkijos karaliumi ir Lietuvos didžiuoju kunigaikščiu;
1935 Valstybės radiofonas transliavo spec. laidą JAV lietuviams;
1994 Seimo nutarimu paskirti pirmieji Seimo kontrolieriai;
1995 Lietuva įteikė oficialų prašymą dėl narystės Europos Sąjungoje.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1813 įvyko Septintosios Liudviko van Bethoveno simfonijos premjera;
1974 dauguma Graikijos gyventojų referendume balsavo dėl monarchijos atkūrimo šalyje;
1980 Niujorke nušautas Džonas Lenonas;
1991 Belovežo susitarimu įkurta Nepriklausomų Valstybių Sandrauga (NVS).
Labas rytas.
Laba diena
Pagaliau aplankiau savo penktąjį anūką. Stambus vaikiukas, jau trijų savaičių, labai gražus ,Kol kas dar tik valgo ir miega . Man atrodo, kad panašus į savo tėvelį. Viskas gerai. Sesutės džiūgauja. Mažesnioji labai nori nešioti, vis kalbina. Nėra didelis verksnys, tėvelių perdaug nenuvargina. Taigi, viskas gerai.
Mano koja gerėja iš lėto, bet irgi normaliai. Jau leista vaikštinėti be specialaus batuko. Taigi, Kalėdas sutiksiu visai puikiai Gal tik dovanų gerų nepavyks susipirkti, teks gelbėtis internetine prekyba.
Pagaliau aplankiau savo penktąjį anūką. Stambus vaikiukas, jau trijų savaičių, labai gražus ,Kol kas dar tik valgo ir miega . Man atrodo, kad panašus į savo tėvelį. Viskas gerai. Sesutės džiūgauja. Mažesnioji labai nori nešioti, vis kalbina. Nėra didelis verksnys, tėvelių perdaug nenuvargina. Taigi, viskas gerai.
Mano koja gerėja iš lėto, bet irgi normaliai. Jau leista vaikštinėti be specialaus batuko. Taigi, Kalėdas sutiksiu visai puikiai Gal tik dovanų gerų nepavyks susipirkti, teks gelbėtis internetine prekyba.
Laba dienelė,
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1921 Brazilija pripažino Lietuvos valstybės nepriklausomybę de jure;
1998 Vilniuje atkurta Lietuvos istorikų draugija;
2008 prisiekė Penkioliktosios Lietuvos Respublikos Vyriausybės ministrai.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1824 įvyko Ajakučo mūšis, paskutinis didelis mūšis, įvykęs per Ispanijos kolonijų Amerikoje nepriklausomybės karą;
1842 Anglijoje atspausdintas pirmasis Kalėdų atvirukas;
1884 Levantanas Ričardsonas iš Čikagos užpatentavo riedučius;
1979 Pasaulio sveikatos organizacijos komisija patvirtino raupų išnykimą.
1990 Lechas Valensa išrinktas Lenkijos Respublikos prezidentu;
2003 per sprogimą Maskvoje netoli Raudonosios aikštės žuvo 6 žmonės.
VDG, kiek smagių naujienų
Ingrida teks pusryčiu iš anksto pateikt
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1921 Brazilija pripažino Lietuvos valstybės nepriklausomybę de jure;
1998 Vilniuje atkurta Lietuvos istorikų draugija;
2008 prisiekė Penkioliktosios Lietuvos Respublikos Vyriausybės ministrai.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1824 įvyko Ajakučo mūšis, paskutinis didelis mūšis, įvykęs per Ispanijos kolonijų Amerikoje nepriklausomybės karą;
1842 Anglijoje atspausdintas pirmasis Kalėdų atvirukas;
1884 Levantanas Ričardsonas iš Čikagos užpatentavo riedučius;
1979 Pasaulio sveikatos organizacijos komisija patvirtino raupų išnykimą.
1990 Lechas Valensa išrinktas Lenkijos Respublikos prezidentu;
2003 per sprogimą Maskvoje netoli Raudonosios aikštės žuvo 6 žmonės.
VDG, kiek smagių naujienų
Ingrida teks pusryčiu iš anksto pateikt
VDG, puikips naujienos . Kaip malonu aplankyt anūkėlius. Ypač pačius mažiausius. Juk taip trumpai jie tokie maž būna... Aš be galo ilgiuosi savo "užsieniečių"...
Internetinė prekyba visai neblogai. Aš nors ir sveikom kojom, bet irgi naudojuosi.
VDG -tu taip tyliai savo penktojo susilaukei. Sveikinu.Ir reikėjo šeimai broliuko.Ir vardas labai gražus.Mano svotas Jurgis,labai malonus žmogus tai ir vardas gražus
Aš pirkti internetu bijau.Va praeitą savaitę kaimynė įtvarą nusipirko už 37eurus,o aš radau tik už 6, na sakyčiau labai jau didelis antkainis.Nepasitikiu aš dar internetinėm parduotuvėm
Kalėdos netoli,o nuotaikos dar nėra.Va tik ryt dukrytei siuntinį išsiųsim kalėdinį.Ji pas mane kalėdų kūdikėlis.
Senėju,pamirštu daug ką.Nesenai į cukrinę druskos pripyliau,o vyras kavom įsidėjo Juokėmės abu ,nusprendėm kad dar neto bus
Aš pirkti internetu bijau.Va praeitą savaitę kaimynė įtvarą nusipirko už 37eurus,o aš radau tik už 6, na sakyčiau labai jau didelis antkainis.Nepasitikiu aš dar internetinėm parduotuvėm
Kalėdos netoli,o nuotaikos dar nėra.Va tik ryt dukrytei siuntinį išsiųsim kalėdinį.Ji pas mane kalėdų kūdikėlis.
Senėju,pamirštu daug ką.Nesenai į cukrinę druskos pripyliau,o vyras kavom įsidėjo Juokėmės abu ,nusprendėm kad dar neto bus
Labas rytas.
Laba dienelė,
Šventės
Tarptautinė žmogaus teisių diena,
Tarptautinė gyvūnų teisių diena,
Tarptautinė futbolo diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1999 Helsinkyje įvykusiame aukščiausio lygio pasitarime Europos Sąjungos valstybių ir vyriausybių vadovai nusprendė pakviesti Lietuvą deryboms dėl narystės Europos Sąjungoje (kartu su Latvija, Slovakija, Malta, Bulgarija ir Rumunija).
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1520 Vitenburgo universiteto kieme Martinas Liuteris viešai sudegino popiežiaus bulę apie jo atskyrimą nuo bažnyčios;
1845 škotų inžinierius Robertas Thompsonas užpatentavo pneumatines padangas;
1868 Anglijoje įrengtas pirmasis pasaulyje gatvės šviesoforas;
1901 įteiktos pirmosios Nobelio premijos;
1948 priimta Visuotinė žmogaus teisių deklaracija. Nuo 1950 m. JT sprendimu ši diena minima kaip žmogaus teisių diena.
Šventės
Tarptautinė žmogaus teisių diena,
Tarptautinė gyvūnų teisių diena,
Tarptautinė futbolo diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1999 Helsinkyje įvykusiame aukščiausio lygio pasitarime Europos Sąjungos valstybių ir vyriausybių vadovai nusprendė pakviesti Lietuvą deryboms dėl narystės Europos Sąjungoje (kartu su Latvija, Slovakija, Malta, Bulgarija ir Rumunija).
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1520 Vitenburgo universiteto kieme Martinas Liuteris viešai sudegino popiežiaus bulę apie jo atskyrimą nuo bažnyčios;
1845 škotų inžinierius Robertas Thompsonas užpatentavo pneumatines padangas;
1868 Anglijoje įrengtas pirmasis pasaulyje gatvės šviesoforas;
1901 įteiktos pirmosios Nobelio premijos;
1948 priimta Visuotinė žmogaus teisių deklaracija. Nuo 1950 m. JT sprendimu ši diena minima kaip žmogaus teisių diena.
QUOTE(siena @ 2015 12 09, 17:01)
Tai gerai, kad tik sau į kavą... Aš šeimai virdama bulves sodos vietoj druskos įdėjau...