Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Oi, kaip faina, Bangele. Kruopšti tu moteriškė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Fainai 4u.gif Kur tokį dalyką pirkai?Siuvinėjau kryželiu kažkada.daug kantrybės reikia.
Atsakyti
Siena, gavau dovanų gimtadienio proga ax.gif Bet anksčiau neturėjau laiko rinkti, visokie ūkio darbai, daržai reikalavo pirmenybės biggrin.gif Dabar nesugalvoju normalaus mezginio, kaip ir nieko nereikia, tai ir atsiminiau tą savo dovaną.O dukra parsisiuntė internetu iš kažkokio kiniečių puslapio g.gif Tokio, kur visokie rankdarbiai smile.gif
Atsakyti
Laba

QUOTE(bangelee @ 2015 12 04, 23:24)
Siena, gavau dovanų gimtadienio proga ax.gif Bet anksčiau neturėjau laiko rinkti, visokie ūkio darbai, daržai reikalavo pirmenybės biggrin.gif Dabar nesugalvoju normalaus mezginio, kaip ir nieko nereikia, tai ir atsiminiau tą savo dovaną.O dukra parsisiuntė internetu iš kažkokio kiniečių puslapio g.gif Tokio, kur visokie rankdarbiai smile.gif

dėkoju, labai smalsu buvo ir likau sužavėta kantrybe ir darbštumu. Čia tokį tik po didinamuoju stiklu klijuoti. Tokiu kokį Aurutė turi tikriausiai patogu ir tokiems darbams naudoti. Nors man kaip trumparegei kol kas arti matosi, tik kažin ar ilgai mastau.gif
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
Man irgi pirma mintis buvo,panašu į siūvinėjimą.
Atsakyti
Labas rytas,

Tarptautinė savanorių diena už ekonominį ir socialinį vystymąsi.

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

1905 – susikūrė Didysis Vilniaus Seimas.

Šią dieną pasaulyje
[
Įvykiai

1484 – popiežius Inocentas VIII paskelbė bulę, kuria inkvizicijai suteikė didžiausius įgaliojimus medžiojant „raganas“. Inkvizitoriams buvo leista kankinti įtariamuosius, o „kaltus“ deginti ant laužo;
1908 – Pitsburge įvyko pirmosios amerikietiškojo futbolo varžybos;
1931 – keletu sprogimų sunaikinta Kristaus Išgelbėtojo šventovė – didžiausia cerkvė Maskvoje. Sovietų spauda šį sprogdinimą sveikino kaip pažangų;
1949 – Jeruzalė paskelbta Izraelio sostine;
1957 – į vandenį nuleistas pirmasis pasaulyje civilinės paskirties laivas su branduoline jėgaine – ledlaužis „Leninas“.

user posted image
Atsakyti
Na, apakau nuo tokio kruopštumo, Bangelė čia nepralenkiama thumbup.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif Mėgstu rankdarbius, bet toks kruopštumas man neįmanomas, tikrai pritrūktų kantrybes schmoll.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
Atsakyti
Laba dienelė,

Šventės

Chanucha

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

1791 – karalius Stanislovas Augustas patenkino vietos didikų prašymą ir Telšiams suteikė Magdeburgo teises;
1999 – Seime prasidėjo pirmoji Europos Sąjungos ir Lietuvos jungtinio parlamento komiteto sesija.

Šią dieną pasaulyje

Įvykiai

1774 – Austrija tapo pirmąja pasaulio šalimi, kur buvo įvesta valstybinė švietimo sistema;
1865 – ratifikuota tryliktoji JAV Konstitucijos pataisa, kuria visose valstijose uždrausta vergija;
1917 – Suomija paskelbė nepriklausomybę;
1921 – pasirašyta sutartis tarp Anglijos ir Airijos, suteikianti Airijai dominijos statusą;
1945 – užpatentuota mikrobangų krosnelė.

user posted image

Atsakyti

Gruodis prasidėjo, sniego nematyti... blush2.gif Nežinau, kaip čia su tuo švenčių laukimu... mirksiukas.gif
Anūkai jau rašo laiškus Kalėdų seneliui... Šiandien vyrui užsiminiau, kad ko gero ir aš jau rašysiu, kad man laikas gaut naują prijuostę... ax.gif

Kaip jūs, merginos, ruošiatės šventėms? bigsmile.gif

Aš jau išsikepiau Kalėdinį pyragą. Brandinu balkone. blush2.gif
Atsakyti
meduoliukai
Mano jau irgi senokai kalėdinis bręsta.Šiandien meduoliukų brandintų prikepiau,kūčiukai kepa.Šiemet labai ankstyva,kitą savaitę reikia pasiskubinti siuntinukus išsiūsti.Kitą sekmadienį pakeliame sparnus su mb į Maltą savaitei,perlinių vestuvių medaus kopinėti,dičkis su marčia padovanojo.Bijome tik dėl kalbos,dar mama su draugu nusipirko tą pačią kelionę,nes irgi viena bijo keliauti. ax.gif Sūnus mašiną išnuomavo,tai galėsime vieni važinėtis po salą daug nebendraudami nei su kuo. mirksiukas.gif
Juokiamės,jei negrįžtumėme,šeimyna turėtų ką valgyti per šventes. biggrin.gif
O meduoliukai labai skanūs gavosi,dar vieną tešlą užmaišiau prieš kalėdas pakartosime. ax.gif
O kalėdų labai laukiu,visa giminė pas mus susirenka. ax.gif
Atsakyti
Aš pernai kepiau tuos brandintos tešlos meduoliukus. Labai jau daug tos tešlos buvau prisibrandinus, tai paskui aptingus kočiot meduoliokus, meduolinį tortą iškepiau. Irgi tiko. drinks_cheers.gif

Šį savaitgalį "repetavau" tortą blush2.gif . Žadėjau mažučiuką pasidaryt, kad tik pabandyčiau naują receptą, o išėjo kaip visada... bigsmile.gif Ryt reiks ko gero neštis darban, kad kolegės padėtų sunaikint. doh.gif blush2.gif
Atsakyti