QUOTE(hi (: @ 2015 10 24, 14:21)
Sutinku, bet skaitau forumo apačioje skaitau:
1373 aktyvių vartotojų per pastarąsias 15 minučių.
Žmonės kaip bendravo, taip bendrauja. Gal mažiau, bet tikrai ne tiek mažai kiek būtų galima spręsti pagal konkurso dalyvių skaičių.
Tiesiog nepabandęs nesužinosi, ar tai atgaivinti galima, ar tai yra tiesiog... nebeaktualu.
Man asmeniškai balsų kiekio dažniausiai taip pat užtenka. Bet taip yra dėl nedidelio dalyvių skaičiaus. Kitiems žmonėms kitaip ir va juos tas skaičius riboja. Man asmeniškai pvz. visai netrukdytų jei būtų duotas didesnis balsų skaičius. Aš juo gal ir nepasinaudočiau, bet norintis galėtų.
1373 aktyvių vartotojų per pastarąsias 15 minučių.
Žmonės kaip bendravo, taip bendrauja. Gal mažiau, bet tikrai ne tiek mažai kiek būtų galima spręsti pagal konkurso dalyvių skaičių.
Tiesiog nepabandęs nesužinosi, ar tai atgaivinti galima, ar tai yra tiesiog... nebeaktualu.
Man asmeniškai balsų kiekio dažniausiai taip pat užtenka. Bet taip yra dėl nedidelio dalyvių skaičiaus. Kitiems žmonėms kitaip ir va juos tas skaičius riboja. Man asmeniškai pvz. visai netrukdytų jei būtų duotas didesnis balsų skaičius. Aš juo gal ir nepasinaudočiau, bet norintis galėtų.
Manau, kad prizų nebuvimas kaltas, o tie virtualūs medaliai nebepatenkina, nes žmonės masiškai išsiregistruoja ir jų nebetenka. Po to gal vėl prisiregistruoja, bet medalio tai nebėr
Papildyta:
Balsavau tik už gamtą, nes šiemet labai trūksta spalvų, nematau tokio grožio kažkaip ir dar Justinui Marcinkevičiui daviau, už išskirtinumą ir jaukumą