Pirksiu 30vnt OT 20mIU jautrumo.
17 vnt OT. 3.5 eur už visus.
QUOTE(eimuliukas @ 2016 11 03, 19:36)
Dar liko 8 vnt nestumo testu ir 48 vnt ovuliacijos testu.
sveiki, ar dar turite nestumo ir ovuliacijos testu?
QUOTE(tiacior @ 2017 01 12, 15:34)
sveiki, ar dar turite nestumo ir ovuliacijos testu?
Taip dar turiu ☺
Kas is Kauno arba Rumsiskiu (arba Jonavos, kur busiu vasario 25d)? Galiu atiduoti nestumo testus (turiu ju 24). Kiek kam reikia- brukstelkit az ir galesim kur susitikti - perduosiu. Nesu tikra del ju jautrumo (vadinasi Colloidal Gold Rapid Screen Test- 4 kasetės ir 20 lazdelių) Tikiu karma, tad tikiuosi, visi, kuriais pasidalinsiu bus teigiami!!
Parduodu bazines temperaturos termometra. Turi daug funkciju. Pavyko suplanuoti tris vaikucius ir ju lyti veliau galima naudoti siekiant isvengti nestumo, remiantis naturaliais seimos planavimo principais. Yra naudojimosi instrukcija anglu kalba.
Jei kyla daugiau klausimu, prasau kreiptis asmeniskai, temos neseku.
Kaina 30 eur. Vilnius. I kitus miestus siunciu.
Jei kyla daugiau klausimu, prasau kreiptis asmeniskai, temos neseku.
Kaina 30 eur. Vilnius. I kitus miestus siunciu.
Pirkciau 10 miu nt
Siūlau mums labai pagelbėjusį prietaisą - OVULIACIJOS MATUOKLĘ. Tiksliai nustato vaisingas dienas, padeda planuoti nestuma, pastoti ir net susilaukti norimos lyties leliuko.
Prietaisas elektroninis, vienas daviklis matuoja pagal seiles, kitas yra vaginalinis. Parsiųstas iš JAV.
Norėčiau 149.
Nuotraukų įkelti man nepavyko... Galiu atsiųsti el.paštu.
Prietaisas elektroninis, vienas daviklis matuoja pagal seiles, kitas yra vaginalinis. Parsiųstas iš JAV.
Norėčiau 149.
QUOTE(Taip123 @ 2017 04 20, 12:56)
Siūlau mums labai pagelbėjusį prietaisą - OVULIACIJOS MATUOKLĘ. Tiksliai nustato vaisingas dienas, padeda planuoti nestuma, pastoti ir net susilaukti norimos lyties leliuko.
Norėčiau 149.
Norėčiau 149.
My Webpage
Pirkciau ovuliacijos testų