Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynų mamytės

QUOTE(Giedre.vs @ 2016 01 09, 20:27)
gerai, kad mes esam- pletkus išpasakojam lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Erika tavo fotikas kokios firmos?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 01 10, 11:25)
Erika tavo fotikas kokios firmos?

Nikon, turejau ir Canon Mark III ,bet grizau vel prie NIkono mirksiukas.gif

Camelia,o kada atviru duru diena zerutyje ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2016 01 10, 13:14)

Nežinau, sakė turbūt kažkada kovo mėnesį, kaip ir daugumoje mokyklų...
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2016 01 10, 13:14)
Nikon, turejau ir Canon Mark III ,bet grizau vel prie NIkono  mirksiukas.gif

ar verta eiti į kursus kaip juo naudotis? Nes kažkaip be kursų ne kažkas... Ar pvz pasiklausinėjus galima kažko normalaus išmokti. Čia aš apie gražias foto, bet sau.
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2016 01 07, 17:57)
Su pirma dukra rasiau prasyma dar spalio men. Viena is pirmuju buvau. Tada 95 procentai prasymu buvo pas ta pacia mokytoja. Dziaugiuosi kad nepakliuvom. Dabar ta mokytoja, kurios norejom ir negavom, labai nepatinka.
Su antra dukra nepakliuvom pas norima mokytoja, nes ji i dekreta isejo. Tada prasyms irgi padaviau pirma galima diena.

O akis trinom Basanaviciaus filiale. Savanoriai tada vaiku neprieme. Dabar nezinau kaip yra

kad ne dekrete ji...t mokykloje jos nėra
Papildyta:
QUOTE(mindaiva @ 2016 01 10, 22:21)
kad ne dekrete ji...t mokykloje jos nėra

džiaugiuosi Kenguryte, kad pakvietei į bažnyčioje organizuotą Šventę. Labai patiko tiek mano panai, tiek man. smagu sutikti ir savus veidus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 01 10, 20:05)
ar verta eiti į kursus kaip juo naudotis? Nes kažkaip be kursų ne kažkas... Ar pvz pasiklausinėjus galima kažko normalaus išmokti. Čia aš apie gražias foto, bet sau.

manau neverta schmoll.gif
tam reikia tureti gislele, tada taip galima eiti...is patirties pasakysiu,kad tie visi kursai su teorijom nieko verta..nes tiek daug sunkiu fraziu yra,kad paprastas mzogus nieko juose nesupras doh.gif nebent rasi kursus praktikos tada taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 11 sausio 2016 - 11:24
Erika ačiū.

Kaip Jūsų vaikai į mokyklą po atostogų išėjo? g.gif
Atsakyti
Uzsukau pasilabinti smile.gif ir labai ydomiai ir naudingai paskaiciau apie mokyklas... Mes rinksimes AZuolyna, vyresnele ten eina, as viskuo patenkinta (Gabija nepatenkinta maistu, bet problema issprendem valgymus perkele y muzikos mokykla), ir kas svarbiausia 8metams ramu..
Giedre.vs- kaip greitai tavo Gabija uzaugo...
Smagu apie visas paskaitineti wink.gif
Atsakyti
pas maniski siandien nebuvo pamoku, kazkokios pramogos wink.gif tai visai normaliai biggrin.gif \
panasu,kad man keltis yra sunkaiusiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike1982 @ 2016 01 11, 13:31)
Uzsukau pasilabinti smile.gif ir labai ydomiai ir naudingai paskaiciau apie mokyklas... Mes rinksimes AZuolyna, vyresnele ten eina, as viskuo patenkinta (Gabija nepatenkinta maistu, bet problema issprendem valgymus perkele y muzikos mokykla), ir kas svarbiausia 8metams ramu..
Giedre.vs- kaip greitai tavo Gabija uzaugo...
Smagu apie visas paskaitineti wink.gif

Jo užaugo, bet ir bėdos kitos... Kažkaip norėčiau, kad kokį vaikinuką padorų turėtų. Man ramiau būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 01 11, 12:28)
Erika ačiū.

Kaip Jūsų vaikai į mokyklą po atostogų išėjo? g.gif

kaip tavo išėjo?maniškė visai gerai 4u.gif
Atsakyti