Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynų mamytės

QUOTE(erikiuxxx @ 2016 01 05, 12:39)
sutinku mano irgi butu stiprus kriterijas del gatves  4u.gif

jaigu tu sakai taip ir yra  drinks_cheers.gif
as irgi gal dvejociau kur leisti,kaip ir Camelia.Kiekviena nori savo vaikui geriausio  drinks_cheers.gif
Giedre nezinau , Kevinas pats kategoriskai nenorejo i lt mokykla..prievarta vaiko ir nevedziau,nors buvau uzrasius ji.
Oskaras kolkas be nuomones, bet jam su kalbejimu sunkiau, o ten jam bus dar sunkiau mokintis juk nuo pirmos klases vaikui gaunasi 3kalbos..o lt mokykloje jau viena atkristu. Na yra minciu visokiu man Kevino mokykloje patinka vaikai ., ju kultura,bendravimas..nu ten visiskai kitaip...psichologiskai ten tikrai puiku ..kalseje 14vaiku, visi sedi atskirai, mokytoja kiekviena diena po pamoku apie 30min bendrauja kaip praleido diena...na sunku man nupasakoti. Jie kaip seima.

Mano Adrija sėdi su lenkučiu berniuku - žinok puikiai sutaria. Jis pirmūnas, nors ir pradėjo sunkiai LT kalbą mokėdamas. Žinok vaikai imlesni, nei mes. Greit kalbas išmoksta. mirksiukas.gif Man tik šiaip atrodo smagiau, kai abu vaikai tą pačią mokyklą lanko - nereikia bėgti skirtingomis kryptimis. Tik va gaila, kad iš Ąžuolyno vis tiek po 8 klasių reiks išeit.
Rinkis pati mirksiukas.gif Nors temukę atgaivinom doh.gif O man šiemet bus kiti nervai - blaškosi mano dičkė kur stot doh.gif Jau iš viso nebežinau ką studijuos, tuo labiau, kad draugų nuomonė labai svarbi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 01 05, 12:23)
Mano Adrija sėdi su lenkučiu berniuku - žinok puikiai sutaria. Jis pirmūnas, nors ir pradėjo sunkiai LT kalbą mokėdamas. Žinok vaikai imlesni, nei mes. Greit kalbas išmoksta.  mirksiukas.gif Man tik šiaip atrodo smagiau, kai abu vaikai tą pačią mokyklą lanko - nereikia bėgti skirtingomis kryptimis. Tik va gaila, kad iš Ąžuolyno vis tiek po 8 klasių reiks išeit.
Rinkis pati mirksiukas.gif Nors temukę atgaivinom doh.gif O man šiemet bus kiti nervai - blaškosi mano dičkė kur stot doh.gif Jau iš viso nebežinau ką studijuos, tuo labiau, kad draugų nuomonė labai svarbi. doh.gif

ir man atrodo ,kad smagiau kai viena mokykla. Oskaras tik ir kalbejo pries puse metu,kaip jis eis i brolio mokykla blush2.gif as cia biski ji subalamutinau ,kad gal einam i lietuviska, ten bus grupes draugai. Ai pati esu paimetusi juodai doh.gif Vyras iskart siule i ta pacia mokykla, nes pas juos darzelio grupe yra nauja kur visi iskart i pirma klase eina...o dabar nesamone gaunas..ten visi butu jau susidraugave,o jis kaip balta varna..vienu zodziu...

del prailgintu kalbejote, baisu kokius pinigus lupa is tevu doh.gif as pvz irgi jaigu dirbciau tik uz prailginta buciau,vieno namo neleisciau schmoll.gif man lengva sneketi,kai pas mus prailginta visiskai nemokama

oi del stojamuju doh.gif as jaigu atsukciau laika atgal visai kitur stociau. Man is vis nesamone,kad po 12klasiu iskart stoti reikia, paziurekim gal koks 20/30proc studentu dirba tai ka baige. Dauguma tik apie 25/30m supranta ko nori is gyvenimo.
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2016 01 03, 23:08)
Pradinukus vežioti kaži ar apsimoka... Nebent dėl kažkokios super duper nerealios mokytojos.
Man norėtųsi rinktis mokytoją, nes pradinėse klasėse ji yra svarbiausias kriterijus, bet kadangi nepažįstu nei vienos nei Ąžuolyne, nei Žėrutyje, tai tenka rinktis mokyklą. Mum šiaip priklauso Ąžuolynas, bet labiau norėtųsi į Žėrutį, apie Ąžuolyną ir aš girdėjau, kad pertraukų metu nelabai ten kreipia dėmesį ką vaikai veikia...  g.gif

dėl patyčių... nu nežinau, gal jos pirmose klasėse nesireiškia dar?? o vyresni, beje Ąžuolynas labai visokiuose projektuose dalyvauja, vienas jų ir prieš patyčias.

dar dėl pertraukų. bent jau pirmokų koridoriuose budi mokytoja visada, ir juos žiūri, bet patys pirmokkai jų klausytis nenori, lekia, kur jimes negalima, tai be tėvų auklėjimo ir aiškinimo nieko nebus...ypač populiarus pasidaro bufetas...pinigėliai...nors mokytoja neleidžia ten eiti, jie vistiek sugeba pabėgti, ir nekaltinu mokytojos tikrai, dirbam patys tėvai ir aiškinam. su laiku supranta ir bufetas atsibosta biggrin.gif

gali vienam mokykla patikti, bet klasė nelabai...ar mokytoja, reikia tiesiog tikėti, kad viskas lux bus. Labai norėjau pas vieną mokytoją arba pas tą, pas kurią pakliuvom, kol kas tikrai viskuo džiaugiuosi. Vaikų daug, iš darželio keli grupiokai pakliuvo, bet susidraugavo vaikai 4u.gif aišku vaikų klasėje ne 14... o 28...
būrelių tikrai daug, sunku buvo ir nuspręsti, viską lankyti norėjo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2016 01 05, 13:35)

oi del stojamuju  doh.gif as jaigu atsukciau laika atgal visai kitur stociau. Man is vis nesamone,kad po 12klasiu iskart stoti reikia, paziurekim gal koks 20/30proc studentu dirba tai ka baige. Dauguma tik apie 25/30m supranta ko nori is gyvenimo.

pritariu... manęs nepaprotino tėvai, o pati tai visiška vištelė buvau tikrai. o paskui jau ritosi studijos darbas, kitas darbas, o dabar galvoju, uffff visai ne tą darbą dirbu...
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2016 01 05, 19:03)
dėl patyčių... nu nežinau, gal jos pirmose klasėse nesireiškia dar?? o vyresni, beje Ąžuolynas labai visokiuose projektuose dalyvauja, vienas jų ir prieš patyčias.

dar dėl pertraukų. bent jau pirmokų koridoriuose budi mokytoja visada, ir juos žiūri, bet patys pirmokkai jų klausytis nenori, lekia, kur jimes negalima, tai be tėvų auklėjimo ir aiškinimo nieko nebus...ypač populiarus pasidaro bufetas...pinigėliai...nors mokytoja neleidžia ten eiti, jie vistiek sugeba pabėgti, ir nekaltinu mokytojos tikrai, dirbam patys tėvai ir aiškinam. su laiku supranta ir bufetas atsibosta biggrin.gif

gali vienam mokykla patikti, bet klasė nelabai...ar mokytoja, reikia tiesiog tikėti, kad viskas lux bus. Labai norėjau pas vieną mokytoją arba pas tą, pas kurią pakliuvom, kol kas tikrai viskuo džiaugiuosi. Vaikų daug, iš darželio keli grupiokai pakliuvo, bet susidraugavo vaikai 4u.gif  aišku vaikų klasėje ne 14... o 28...
būrelių tikrai daug, sunku buvo ir nuspręsti, viską lankyti norėjo biggrin.gif
Papildyta:

pritariu... manęs nepaprotino tėvai, o pati tai visiška vištelė buvau tikrai. o paskui jau ritosi studijos darbas, kitas darbas, o dabar galvoju, uffff visai ne tą darbą dirbu...

drinks_cheers.gif
pritariu tau . Laimes dalykas gali buti mokykla superine,o mokytoja nekokia drinks_cheers.gif

pas mus irgi labai daug bureliu ir visi nemokami iskyrus krepsini biggrin.gif
Atsakyti
O aš laukiu bent jau -6. Kaip nusibodo šaltis. Nors šiandien prie darbo gražų genį mačiau. Ryt turėsiu įdomų susitikimą.
Atsakyti
Vikta, o kodėl abu kartus nepakliuvot pas norimą mokytoją?
Vėlai prašymus pateikėt?
Aš dabar prašyme net nerašiau norimos mokytojos, nes jų nė vienos ir nepažįstu. Paklausiau ar galėsiu papildyti prašymą įrašant norimą mokytoją po atvirų durų dienos, kai susipažinsim su mokytojomis, tai atsakė, kad galėsiu...

Ir dar, pamenu tu savo paneles vedei į optiką Senoji pelėda, o į kurį filialą, Basanavičiaus g. ar Savanorių pr.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Camelia*: 07 sausio 2016 - 08:46
QUOTE(*Camelia* @ 2016 01 07, 08:41)
Vikta, o kodėl abu kartus nepakliuvot pas norimą mokytoją?
Vėlai prašymus pateikėt?
Aš dabar prašyme net nerašiau norimos mokytojos, nes jų nė vienos ir nepažįstu. Paklausiau ar galėsiu papildyti prašymą įrašant norimą mokytoją po atvirų durų dienos, kai susipažinsim su mokytojomis, tai atsakė, kad galėsiu...

Ir dar, pamenu tu savo paneles vedei į optiką Senoji pelėda, o į kurį filialą, Basanavičiaus g. ar Savanorių pr.?

Su pirma dukra rasiau prasyma dar spalio men. Viena is pirmuju buvau. Tada 95 procentai prasymu buvo pas ta pacia mokytoja. Dziaugiuosi kad nepakliuvom. Dabar ta mokytoja, kurios norejom ir negavom, labai nepatinka.
Su antra dukra nepakliuvom pas norima mokytoja, nes ji i dekreta isejo. Tada prasyms irgi padaviau pirma galima diena.

O akis trinom Basanaviciaus filiale. Savanoriai tada vaiku neprieme. Dabar nezinau kaip yra
Atsakyti
Ką veikiat?
Erika, ar ne tavo vyrukas šauktinius moko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 01 08, 17:52)
Ką veikiat?
Erika, ar ne tavo vyrukas šauktinius moko?  smile.gif

aha biggrin.gif pirmasis jo burys yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2016 01 09, 00:00)
aha biggrin.gif pirmasis jo burys yra smile.gif

Vakar per žinias mačiau smile.gif Labai trumpai rodė.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 01 08, 23:02)
Vakar per žinias mačiau smile.gif Labai trumpai rodė.

aha biggrin.gif Siroma paskambino sako tavo vyra matem per zinias biggrin.gif as tai matai niekad nieko nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2016 01 09, 00:12)
aha biggrin.gif Siroma paskambino sako tavo vyra matem per zinias biggrin.gif as tai matai niekad nieko nezinau  doh.gif

gerai, kad mes esam- pletkus išpasakojam lotuliukas.gif
Atsakyti