Su Sventem visas
Siemet naujus sutikome Ignalinoje miskuose prie ezero viloje pas vyro sese... atvaziavome viskas buvo apserksnyje..vaikai ciuozinejo nuo kalniuko tiesiai ant ezeriuko..smagumelis..naujieji sutikti ramiai . Grizome tokie pailseja ne tik nuo miesto,bet ir nuo interneto nes ,kad issiusti zinute reikejo gaudyt rysi Mano bernai ismoko mergaitem kasas pinti
Camelia ir man galvos skausmas, apsistojau ties zeruciu nes man prie namu..Labiausiai patiko,kad pas juos privaloma atejus persiauti..ir kad pertraukos metu jie eina i lauka daznai matau,kaip vaikai lauke ratuku mankstinasi..
drauges berniukas Azuolyne,tai sake nesusitvarko su jais mokytoje, prailgintoje vaikai daro ka nori..
labiausiai noreciau leisti i Daukanta,bet tas veziojimas..ir nezinau ar dabar is vis pas juos yra pradinukai
Pradinukus vežioti kaži ar apsimoka... Nebent dėl kažkokios super duper nerealios mokytojos.
Man norėtųsi rinktis mokytoją, nes pradinėse klasėse ji yra svarbiausias kriterijus, bet kadangi nepažįstu nei vienos nei Ąžuolyne, nei Žėrutyje, tai tenka rinktis mokyklą. Mum šiaip priklauso Ąžuolynas, bet labiau norėtųsi į Žėrutį, apie Ąžuolyną ir aš girdėjau, kad pertraukų metu nelabai ten kreipia dėmesį ką vaikai veikia...
Man norėtųsi rinktis mokytoją, nes pradinėse klasėse ji yra svarbiausias kriterijus, bet kadangi nepažįstu nei vienos nei Ąžuolyne, nei Žėrutyje, tai tenka rinktis mokyklą. Mum šiaip priklauso Ąžuolynas, bet labiau norėtųsi į Žėrutį, apie Ąžuolyną ir aš girdėjau, kad pertraukų metu nelabai ten kreipia dėmesį ką vaikai veikia...
QUOTE(*Camelia* @ 2016 01 03, 22:08)
Pradinukus vežioti kaži ar apsimoka... Nebent dėl kažkokios super duper nerealios mokytojos.
jo balaganas pas juos totalus ten, bet jau aisku vaikas treciokas tai apsiprato
na is dabar busimu mokytoju atsiliepimu ieskojau tai nieko ten tokio stebuklingoo , vidutiniskai vieniem gerai kitiem ne..gal sakau uzrasyti ir viskas jau likimas kaip duos ta ir turesim..
As tik noreciau kuo anksciau zinoti pas ka paklius maniskis noriu susitarti,kad privaciai mokintis iki mokyklos.Drauge patare jie su zerucio pradinuku mokytoja mokinosi,tai ir vaikas jau zinojo ja ir siaip sake geriau uz koki logopeda vaikui.Zinant,kad pas Oskara yra bedu su kalba,tai butu labai gerai.
QUOTE(erikiuxxx @ 2016 01 03, 23:54)
As tik noreciau kuo anksciau zinoti pas ka paklius maniskis noriu susitarti,kad privaciai mokintis iki mokyklos.Drauge patare jie su zerucio pradinuku mokytoja mokinosi,tai ir vaikas jau zinojo ja ir siaip sake geriau uz koki logopeda vaikui.Zinant,kad pas Oskara yra bedu su kalba,tai butu labai gerai.
Tai kad kiek žinau auklėtoja paaiškėja tik rugpjūčio gale, kai klasių sąrašus sudaro... nebent rašytis pas konkreči` mokytoją, tada gal pasako ar pakliūni anksčiau, kokį birželį, kai paskelbia priimtų sąrašą.
QUOTE(*Camelia* @ 2016 01 03, 22:59)
Tai kad kiek žinau auklėtoja paaiškėja tik rugpjūčio gale, kai klasių sąrašus sudaro... nebent rašytis pas konkreči` mokytoją, tada gal pasako ar pakliūni anksčiau, kokį birželį, kai paskelbia priimtų sąrašą.
supratau reiks del sito pasiklausti mokykloje
QUOTE(*Camelia* @ 2016 01 03, 23:59)
šiaip, jei į ąžuolyną, tai jau šiandien reikėjo nešti prašymus.
o kas dėl pasirinkimo, tai nematau prasmės sukti sau galvą, nes iš posto matau, kad esi apsisprendusi
Ąžuolyne paruošimas stiprus, daug mokosi, mums viskas tinka. Prailgintos nelanko, tai neturiu , ką pasakyti, mokytoja , beje, mūsų puiki
minusas - daug vaikų klasėje, 28 vaikai
ai dar dėl mokytojų pasirinkimo, Žėruty gal lengviau, nors pernai irgi vikso buvo, nebe labai galima rinktis, nors rašant prašymą, galima paminėti, juk per galvą neduos. O sąrašai su kalsėmis ir mokytoja būna rugpjūčio gale. Birželį tik sąrašai su vaikais, kas pateko į t.t.mokyklą
Camelia - pasiklausinėk sm mamyčių (kai kurios jau nori išvesti vaikus iš Žėručio). Jos tau papasakos. O Žėrutyje yra daug lengviau, mažai namų darbų, nėra papildomų užduočių, mažiau būrelių. Dėl pasikeitimo batų - Ąžuolyne tas jau seniai yra. O šiaip manau aš, jog tu pati jau apsisprendei. Tai nesimėtyk. Mano į prailgintą neina, nes man tai brangus malonumas.
O Simono Daukanto pradinė mokykla yra tikrai. Mano sesuo ten pradinių klasių mokytoja ekspertė
O Simono Daukanto pradinė mokykla yra tikrai. Mano sesuo ten pradinių klasių mokytoja ekspertė
Apsisprendusi tvirtai nesu, gal kiek daugiau pliusų žėrutis turi, bet apie mokytojas daugiau gerų atsiliepimų vistik ąžuolyno temoje... tik kad gadina viską tos kalbos dėl drausmės trūkumo ir dažnų patyčių atvejų...
na nunešiau prašymus ir ten ir ten, gal lengviau bus po atvirų dienų... norisi pačiai savo nuomonę susidaryt.
Bet ir kitų nuomonė ir patirtis įdomi, o pažįstamų nelabai yra kas ketvirtokus išleidžia, na apie vieną tik mokytoją girdėjau, kad nebloga, apie kitas nieko.
Ai tiesa, nužudė šian žėručio direktorės anketų tyrinėjimas, ypač kur ir kuo dirba tėvai, na galima pasijausti rūšiuojamom šiukšlėm
Prailginta ir man bus nepigus malonumas, bet daugiau nėra kam palikti, o vienos dar tikrai negalima nei namie palikti, nei leisti grįžti vienai, per žiopla dar
na nunešiau prašymus ir ten ir ten, gal lengviau bus po atvirų dienų... norisi pačiai savo nuomonę susidaryt.
Bet ir kitų nuomonė ir patirtis įdomi, o pažįstamų nelabai yra kas ketvirtokus išleidžia, na apie vieną tik mokytoją girdėjau, kad nebloga, apie kitas nieko.
Ai tiesa, nužudė šian žėručio direktorės anketų tyrinėjimas, ypač kur ir kuo dirba tėvai, na galima pasijausti rūšiuojamom šiukšlėm
Prailginta ir man bus nepigus malonumas, bet daugiau nėra kam palikti, o vienos dar tikrai negalima nei namie palikti, nei leisti grįžti vienai, per žiopla dar
As tai turiu vaikystes ir paauglystes poziuri i Azuolyne ,tada jie buvo degraduojantis,vaikai pamoku mazai lanke, daug patyciu ir pan.dabar tikiu,kad kazkas yra kitaip..bet kai augau su tokia nuomone,tai sunku ja keisti
Giedre tai ka sesuo pasakytu apie Daukanta man fainai,kad jie iki pat gimnazijos iki 12klasiu turi savo mokykla..nereikia metitis
Camelia,kad ziuri i anketos darbuovetes tai faktas...pamenu ir Daukante taip buvo senais laikais...mano klaseje 3mergaites i mokykla vairuotojai veziojo tais laikais O siaip is forumo ir Siromos Emilis eina i zeruti ir dangiuko Nojus patenkintos..
Giedre tai ka sesuo pasakytu apie Daukanta man fainai,kad jie iki pat gimnazijos iki 12klasiu turi savo mokykla..nereikia metitis
Camelia,kad ziuri i anketos darbuovetes tai faktas...pamenu ir Daukante taip buvo senais laikais...mano klaseje 3mergaites i mokykla vairuotojai veziojo tais laikais O siaip is forumo ir Siromos Emilis eina i zeruti ir dangiuko Nojus patenkintos..
apie Žėrutį net negalvojau, nes reiktų pereiti per gatvę.
be to, visiškai nežavi Žėrutis dėl to, kad po 4 metų vėl reikės pereiti į kitą mokyklą. Žėrutyje mažiau būrelių.
mano abi panos eina į Ažuolyną, viskuo patenkintos ir jos, ir aš.
Abu kartus rašiau pas kokią mokytoją norim pakliūti, abu kartus nepakliuvom kur norėjom.
be to, visiškai nežavi Žėrutis dėl to, kad po 4 metų vėl reikės pereiti į kitą mokyklą. Žėrutyje mažiau būrelių.
Abu kartus rašiau pas kokią mokytoją norim pakliūti, abu kartus nepakliuvom kur norėjom.
QUOTE(erikiuxxx @ 2016 01 04, 23:58)
As tai turiu vaikystes ir paauglystes poziuri i Azuolyne ,tada jie buvo degraduojantis,vaikai pamoku mazai lanke, daug patyciu ir pan.dabar tikiu,kad kazkas yra kitaip..bet kai augau su tokia nuomone,tai sunku ja keisti
Na apie darbą, kuriame dirbi - nelabai ką blogo gali pasakyti...Bet aš galiu - Daukanto stipresnė yra gimnazija, ne pagrindinė mokykla. O dar kas man ten nepatinka - aplinka. Klasės labai prastai atrodo, tokios nušiurę, baisu.
Erika, nesilaikyk mano jaunystės nuomonės apie Ąžuolyną, jis pasikeitęs visu 100 procentų, kaip ir Mintis, kuri kai aš mokiausi buvo viena stipriausių mokyklų LT, o dabar viena silpniausių, tie laikai yra seniai praėję. Jau daug metų Ąžuolyne veikia prevencinė veikla prieš patyčias. Aš vertinu mokyklas iš kokybės vadybos pusės, nes pati dirbu kokybės vadovu. Mano Gabija pabaigus Ąžuolyną įstojo į Licėjų, tikrai paruošimas yra stiprus. Bet kiekvienam reikia skirtingų dalykų: kam gražios aplinkos, kam, kad arti būtų. Man asmeniškai - mokymo kokybės, o diskutuot galima daug. Bet yra viešai paskelbti mokyklų auditų reitingai, kurie viską pasako.
O spręsti kiekvienam reikia pačiam.
Erika, o kodėl nori vaikus išskirti? Kodėl mažiuko nenori leisti ten pat?
QUOTE(vikta @ 2016 01 05, 09:13)
apie Žėrutį net negalvojau, nes reiktų pereiti per gatvę.
sutinku mano irgi butu stiprus kriterijas del gatves
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 01 05, 10:20)
Na apie darbą, kuriame dirbi - nelabai ką blogo gali pasakyti...Bet aš galiu - Daukanto stipresnė yra gimnazija, ne pagrindinė mokykla. O dar kas man ten nepatinka - aplinka. Klasės labai prastai atrodo, tokios nušiurę, baisu.
Erika, nesilaikyk mano jaunystės nuomonės apie Ąžuolyną, jis pasikeitęs visu 100 procentų, kaip ir Mintis, kuri kai aš mokiausi buvo viena stipriausių mokyklų LT, o dabar viena silpniausių, tie laikai yra seniai praėję. Jau daug metų Ąžuolyne veikia prevencinė veikla prieš patyčias. Aš vertinu mokyklas iš kokybės vadybos pusės, nes pati dirbu kokybės vadovu. Mano Gabija pabaigus Ąžuolyną įstojo į Licėjų, tikrai paruošimas yra stiprus. Bet kiekvienam reikia skirtingų dalykų: kam gražios aplinkos, kam, kad arti būtų. Man asmeniškai - mokymo kokybės, o diskutuot galima daug. Bet yra viešai paskelbti mokyklų auditų reitingai, kurie viską pasako.
jaigu tu sakai taip ir yra
as irgi gal dvejociau kur leisti,kaip ir Camelia.Kiekviena nori savo vaikui geriausio
Giedre nezinau , Kevinas pats kategoriskai nenorejo i lt mokykla..prievarta vaiko ir nevedziau,nors buvau uzrasius ji.
Oskaras kolkas be nuomones, bet jam su kalbejimu sunkiau, o ten jam bus dar sunkiau mokintis juk nuo pirmos klases vaikui gaunasi 3kalbos..o lt mokykloje jau viena atkristu. Na yra minciu visokiu man Kevino mokykloje patinka vaikai ., ju kultura,bendravimas..nu ten visiskai kitaip...psichologiskai ten tikrai puiku ..kalseje 14vaiku, visi sedi atskirai, mokytoja kiekviena diena po pamoku apie 30min bendrauja kaip praleido diena...na sunku man nupasakoti. Jie kaip seima.