Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynų mamytės

QUOTE(vikta @ 2015 12 15, 10:12)
viskas liuks pas mane, tik spėk suktis.
koncertai, šventės ir pan.

Profilaktiškai buvau pas gydytoją - tyrimus padarė, tai viskas gerai. Sveika.

Anytai chemoterapiją taiko, tai nekaip laikosi. Vaikai nori aplankyti senelius - o negalima. Ne tik dėl blogos anytos savijautos, bet ir kad jokių bacilų neužneštų. Turėjom Kūčias pas Vilniaus senelius sutikti, tai dabar važiuosim pas mano tėvus, nes pas vilniečius negalima.

MB Vokietijoj, tai panos karaliaujam vienos. tik kad nėra laiko ramiai pabūti, vis kokie būreliai, atrakcijos.
Labai laukiu penktadienių - tada nebūna jokių būrelių ir renginių

Aš ir laukiu nieko neveikimo savaitgalių, bet kažkaip nesulaukiu...
Kaip gražiai Trakai papuošti - neplanuotai fotosesiją pasidarėm. Ryt einu į seminarą. Kažkokia pavargus jaučiuosi.
Atsakyti
Lai šios Kalėdos džiaugsmingai užbaigia šiuos metus ir paruošia kelią Naujiems šviesiems metams. Linksmų Kalėdų ir laimingų naujų metų.

Ačiū Lazdynietės, kad esate tokios šaunios, draugiškos ,artimos ir savos

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindaiva: 28 gruodžio 2015 - 00:08
Ačiū už gražius žodžius. mirksiukas.gif

Kaip praėjo šventės?
Atsakyti
Aciu, Mindaiva, ir tau to paties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilisimo @ 2015 12 30, 14:18)
Aciu, Mindaiva, ir tau to paties smile.gif

Sveikinimai Tavo vaikinukui su praėjusiu tortadieniu happybday.gif

Kur Nauji?
Atsakyti
Su Naujais Metais !!!

user posted image

Kuo daugiau prasmingai praleisto laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Vikta, ar planuoji?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 01 02, 23:13)
Vikta, ar planuoji?

ne. neapsisprendziu
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2016 01 03, 13:56)
ne. neapsisprendziu

Aš tai jau tokių minčių nebeturiu...
Kaip Nauji, kur sutikot?
Atsakyti
Su Naujaisiais visas lazdynietes 4u.gif
Nežinau kaip Jūs, bet aš džiaugiuosi, kad pagaliau šventės praėjo biggrin.gif nors su Naujaisiais artėjo ir naujas galvos skausmas - mokykla... Perskaičiau turbūt viską, ką radau apie Ąžuolyno ir Žėručio mokyklas, bet kažko naudingo neperdaugiausiai, temos neaktyvios...
Gal ką esat girdėjusios apie abiejų mokyklų dabartinių ketvirtokų mokytojas? Ir kaip pernai sekėsi prašymo pateikimas ir priėmimas? Abiejose įmanoma patekti pas norimą mokytoją?
Kaip dėl būrelių, prailgintos grupės?
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2016 01 03, 18:29)
Su Naujaisiais visas lazdynietes  4u.gif
Nežinau kaip Jūs, bet aš džiaugiuosi, kad pagaliau šventės praėjo  biggrin.gif nors su Naujaisiais artėjo ir naujas galvos skausmas - mokykla... Perskaičiau turbūt viską, ką radau apie Ąžuolyno ir Žėručio mokyklas, bet kažko naudingo neperdaugiausiai, temos neaktyvios...
Gal ką esat girdėjusios apie abiejų mokyklų dabartinių ketvirtokų mokytojas? Ir kaip pernai sekėsi prašymo pateikimas ir priėmimas? Abiejose įmanoma patekti pas norimą mokytoją?
Kaip dėl būrelių, prailgintos grupės?

Mes "Ąžuolyne" mums viskas gerai. Nėra tokio atsipūtimo kaip "Žėrutyje".
O man šventės buvo thumbup.gif Nors pailsėjau ir namie pabuvau.
Atsakyti
Mes šiemet niekur Kalėdom nevažiavom, tai teko daugiau darbo pasiruošimui. Dar vyro gimtadienis, kolegė atostogavo, dirbau už 2, likdavau po darbo, žodžiu susidėjo daug visko į krūvą, užtai ir džiaugiausi, kad pagaliau baigėsi chaosas doh.gif

QUOTE(Giedre.vs @ 2016 01 03, 20:57)
Mes "Ąžuolyne" mums viskas gerai. Nėra tokio atsipūtimo kaip "Žėrutyje".

kokia prasme žėrutyje atsipūtimas? na neteko girdėti, kad ten vaikai sėdi atsipūtę smile.gif
ar taviškė lanko prailgintą grupę?
gal esi ką girdėjusi apie mokytojas-
Jolanta Augonienė
Rita Sinkevičienė
Džaneta Valinskienė
Neringa Banevičienė
Atsakyti