Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynų mamytės

QUOTE(*Camelia* @ 2015 12 08, 16:24)
Dantis rauna odontologai-chirurgai, abejoju, kad Jokubauskienė tuo užsiima...

taip isrove,kur pries tai ji dirbo odontologe-chirurge.
Atsakyti
Laba diena,
netyčia užklydom į Lazdynų laivo įžiebimą. Vėliau, beveik t.p. netyčia sudalyvavom Jonažolių kaimo eglutės įžiebime. Darbų kalnai, o sveikatos - pšš... Ar čia skiepas taip suveikė, ar peršalau, prisirėkavau per skautų žygį;-)
Norisi tik lovoj gulėti. Laukiu penktadienio ir savaitgalio. Šiais metais dovanos - tik vaikams, o suaugusiems- simboliškai, kažką suvartojamo. Beveik viskas supirkta. Nors nieko iš esmės ir nepirkau ;-) Nereikėjo valandų valandas naršyti po žmonių pilnas parduotuves, stumdytis ir sukt galvą, o ką padovanoti tam, o tam?
Suku galvą dėl kalėdinės dovanos sau;-)

Sveikinimai Rugilytei!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 09 gruodžio 2015 - 21:30
QUOTE(Kenguryte @ 2015 12 09, 22:29)
Laba diena,
netyčia užklydom į Lazdynų laivo įžiebimą. Vėliau, beveik t.p. netyčia sudalyvavom Jonažolių kaimo eglutės įžiebime. Darbų kalnai, o sveikatos - pšš... Ar čia skiepas taip suveikė, ar peršalau, prisirėkavau per skautų žygį;-)
Norisi tik lovoj gulėti. Laukiu penktadienio ir savaitgalio. Šiais metais dovanos - tik vaikams, o suaugusiems- simboliškai, kažką suvartojamo. Beveik viskas supirkta. Nors nieko iš esmės ir nepirkau ;-) Nereikėjo valandų valandas naršyti po žmonių pilnas parduotuves, stumdytis ir sukt galvą, o ką padovanoti tam, o tam?
Suku galvą dėl kalėdinės dovanos sau;-)

Sveikinimai Rugilytei!

Man tai žiaurus kontrastas tarp Lazdynų ir Lazdynėlių. Liūdna pas mus. Aš tai šiemet dar niekam nieko nepirkau doh.gif Nėra man nuotaikos Kalėdoms. Nors namus ir beveik pasipuošiau. Dar eisiu laiptinių puošt. Labai sunki man kita savaitė, dienos skirtumu 2 seminarai : darbo teisės ir kokybės valdymo.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2015 12 10, 23:08)
Man tai žiaurus kontrastas tarp Lazdynų ir Lazdynėlių. Liūdna pas mus. Aš tai šiemet dar niekam nieko nepirkau doh.gif Nėra man nuotaikos Kalėdoms. Nors namus ir beveik pasipuošiau. Dar eisiu laiptinių puošt. Labai sunki man kita savaitė, dienos skirtumu 2 seminarai : darbo teisės ir kokybės valdymo.

nezinau,bet ten gyventi irgi nenoreciau..vieni kitus apkalbineja, viskuo nepatenkinti,pikti, rasistai...nezinau kas ten per kaimas,bet as esu fb pas juos..tai baisu skaityti postus,kaip vieni kitus puola ir valgo
viena diena eglute iziebineja,kita diena baigia vienas kita suesti..nepatinka man ten nei aplinka,nei zmones.Namai pastatyti labai prastai,amzini skersvejai. Pozemines aiksteles amziais apvogineja..brrrr as labai daznas svecias ten,nes drauge gyvena..

kenguriuk maciau foto taviskes,galvojau persikraustet jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2015 12 11, 00:28)
nezinau,bet ten gyventi irgi nenoreciau..vieni kitus apkalbineja, viskuo nepatenkinti,pikti, rasistai...nezinau kas ten per kaimas,bet as esu fb pas juos..tai baisu skaityti postus,kaip vieni kitus puola ir valgo
viena diena eglute iziebineja,kita diena baigia vienas kita suesti..nepatinka man ten nei aplinka,nei zmones.Namai pastatyti labai prastai,amzini skersvejai. Pozemines aiksteles amziais apvogineja..brrrr as labai daznas svecias ten,nes drauge gyvena..
kenguriuk maciau foto taviskes,galvojau persikraustet jau  biggrin.gif

aš tai manau, jog labai daug kur tokia nesveika konkurencija. LT
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2015 12 11, 10:33)
aš tai manau, jog labai daug kur tokia nesveika konkurencija. LT

tikriausiai, drauge sako vien del tokiu zmoniu issikraustytu is ten, bet velu nes jos mama nusipirko buta paskutiniam statomam name pavasario...
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2015 12 11, 23:01)
tikriausiai, drauge sako vien del tokiu zmoniu issikraustytu is ten, bet velu nes jos mama nusipirko buta paskutiniam statomam name pavasario...

Kaip Tau sekasi? Nematau beveik niekada.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2015 12 12, 20:04)
Kaip Tau sekasi? Nematau beveik niekada.

gerai smile.gif
dabar daug darbo su kaledinem fotosesijom smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
jei tokiu tempu lėks laikas, tai man rodos nepastebėsiu, kaip ir pasensiu...
gal kas žinote psl, kur vaikų norus išpildyti galima? pernai Vikta lyg rodei? nerandu blush2.gif , sumąstėm su Gb, kad reikia prisidėti
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2015 12 14, 10:04)
Sveikos,
jei tokiu tempu lėks laikas, tai man rodos nepastebėsiu, kaip ir pasensiu...
gal kas žinote psl, kur vaikų norus išpildyti galima? pernai Vikta lyg rodei? nerandu  blush2.gif , sumąstėm su Gb, kad reikia prisidėti

http://vaikusvajones.lt/

bet jau visos svajonės yra išpildytos.
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2015 12 14, 12:31)
http://vaikusvajones.lt/

bet jau visos svajonės yra išpildytos.

Mes rytoj ir važiuojam vieną pildyti smile.gif Vežam lėliuką su vežimėliu.

Mindaiva, ne Tau vienai taip lekia laikas, bet ...man kažkaip gyvenime pritrūksta prasmės.
Ir Kalėdos daug kam su metais primena akciją "JAMAM". O va norisi kažko kito. Pvz.; kaip vakar šv. Liucijos diena buvo. Man kažkaip norisi pasidžiaugti nuoširdžiai gerais darbais. Papuošiau laiptinę smile.gif Norisi kažkam atnešti džiaugsmo, kartu - norisi grįžtamojo efekto. Paprasto žodžio - ačiū.
Kažkaip anksčiau skurde man Kalėdos didesnę turėjo prasmę...O dabar tik "JAMAM" liko.

Vikta, kaip tu? Kaip sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2015 12 15, 00:53)
Vikta, kaip tu? Kaip sekasi?

viskas liuks pas mane, tik spėk suktis.
koncertai, šventės ir pan.

Profilaktiškai buvau pas gydytoją - tyrimus padarė, tai viskas gerai. Sveika.

Anytai chemoterapiją taiko, tai nekaip laikosi. Vaikai nori aplankyti senelius - o negalima. Ne tik dėl blogos anytos savijautos, bet ir kad jokių bacilų neužneštų. Turėjom Kūčias pas Vilniaus senelius sutikti, tai dabar važiuosim pas mano tėvus, nes pas vilniečius negalima.

MB Vokietijoj, tai panos karaliaujam vienos. tik kad nėra laiko ramiai pabūti, vis kokie būreliai, atrakcijos.
Labai laukiu penktadienių - tada nebūna jokių būrelių ir renginių
Atsakyti