Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynų mamytės

QUOTE(GitanaDainius @ 2015 11 10, 09:00)
Ar cia yra mamyciu kurios neria,mezga?turiu pasiulyma

Yra doviliuxxx dar aš kai netingiu, žiūrint koks užsakymas blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kenguryte @ 2015 11 06, 21:23)

P.S. gal kas pakomentuos, ar sunku pasiimti Kalėdoms vaiką į namus?

wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2015 11 06, 01:04)
o man jau ramu, balius atsvestas buvo kazkas nerealaus..esu viskuo patenkinta nuo vedanciuju, programos iki maisto ir aptarnavimo..tik gaila,jog is 46sveciu beliko tik 28..na bet ka padarysi .

smagu, kai gražūs įspūdžiai lieka
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2015 11 07, 02:19)
jo maistas ten klaikus  doh.gif ir aplinka ta tarybine,galetu jau moderniau kazka..

man rodos jį kažkas nupirko, tai gal pasikeitimai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2015 11 10, 09:10)

man rodos jį kažkas nupirko, tai gal pasikeitimai bus smile.gif

tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turite nereikalingų didelių burbulų eglutei ir dirbtinių eglių šakų juostų? Padovanoti arba nebrangiai parduoti biggrin.gif Kuriu čia vieną visuomeninį projektėlį biggrin.gif
Atsakyti
Seniai jau buvau uzsukus. Uzsukau, galvojau busit pripliurpusios, kad pora val. reikes skaityti, o cia tyluma...hmz...reikia meeto:)
As tai laukiu Kaledu. siemet norisi man visiems kazka dovanoti, bet va finansai visai to neleidzia. Tad apsiribosim dovanom tik vaikams ir artimiesiems.
Kazkaip begimas manes visai nezavi, o vat sokiai visi kas kita. Noreciau as zumboj pasikratyti ir lazdynuose yra, bet yra toks mazas menkniekis, neturiu kur palikt vaiku. Nu dicki galeciau kad ir kartu pasiimti, pasedetu, o vat mazosios niekur...
Atsakyti
Sveikinimai su artėjančiu Viktos Rugilei 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2015 11 29, 22:25)
Sveikinimai su artėjančiu Viktos Rugilei  4u.gif
user posted image

Prisidedam mirksiukas.gif

Dovile, kur dingus? g.gif
Aš tai norėčiau papliurpt, bet laiko niekam nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2015 11 29, 22:25)
Sveikinimai su artėjančiu Viktos Rugilei  4u.gif
user posted image

Prisidedu ir as 4u.gif

Ai. Goedre, zinai, kai ,,atostogauji" tai laiko neperdqaugiausiai, namu ruosa, vaikai, vyras, suo... dar uzsakymu turejau, o dienos lekia labai greitai.
Siandien jau ziogui nupirkau kaledine dovana ir i darzeli dovana ir boruzelei taip pat. tau au ramiau. dabar belieka sugalvoti ka gimtadieio proga dovanoti:)
P.S. Giedre, turiu vyno, kazkada sakei kad noretum ir dar kelias saldainiu dezutes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovilisimo: 01 gruodžio 2015 - 14:56
QUOTE(dovilisimo @ 2015 12 01, 15:55)
Prisidedu ir as  4u.gif

Ai. Goedre, zinai, kai ,,atostogauji" tai laiko neperdqaugiausiai, namu ruosa, vaikai, vyras, suo... dar uzsakymu turejau, o dienos lekia labai greitai.
Siandien jau ziogui nupirkau kaledine dovana ir i darzeli dovana ir boruzelei taip pat. tau au ramiau. dabar belieka sugalvoti ka gimtadieio proga dovanoti:)
P.S. Giedre, turiu vyno, kazkada sakei kad noretum ir dar kelias saldainiu dezutes

Paskambinsiu kada biggrin.gif Tik kažkaip nieko nespėju. biggrin.gif
Rytoj 19 val eglutės-laivo įžiebimas Lazdynuose[B]
Atsakyti
Aha, manau mes busim toj sventej iziebimo, jei viskas ok bus;)
Atsakyti
Sveikos
Giedre, gal zinai,kur dirba dabar stomatologe Jokubauskiene? Reikia protini rauti,nori bandyti pas ja...
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2015 12 07, 11:31)
Sveikos
Giedre, gal zinai,kur dirba dabar stomatologe Jokubauskiene? Reikia protini rauti,nori bandyti pas ja...

žinau mano kaiminystėje.

http://videnta.lt/lazdynu-filialas/
Atsakyti
Dantis rauna odontologai-chirurgai, abejoju, kad Jokubauskienė tuo užsiima...
Atsakyti