Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynų mamytės

QUOTE(dovilisimo @ 2015 10 25, 12:32)
Sveikos, aciu uz naujus namucius. 4u.gif
As cia kaip jaunas menulis, bet apie visas zinau;)
Giedre, reiks kada uzsukt apziureti tavo dvaro;)
as tai uzsikasus vaikais, darbais ir velniai zino dar kuo. Galvojau ruduo bus lengvesnis, ramesnis, bet kur tau, kai isibegejo viskas, tai sunku ir sustoti. O taip noretusi, kokia dienele, ramiai passedeti ir arbatos pagurknsoti, kur nors ant ezeriuko kranto ir kad saulte sviestu ir butu grazu ir spalvota, kaip toj pirmoj foto. nu betgal kada nors. O as va i Dubaju visai nenoriu. Noriu i Australija. Puske buvo Dubajuj, labai nepatiko jai ten.

Na po atostogų - turėtum būti atsigavusi, kitom mintim gyventi mirksiukas.gif
Aš tai ir vis lekiu kažkur...nuotaikos visai nėra.
Atsakyti
Kur visos dingę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2015 11 04, 00:09)
Kur visos dingę? g.gif

Tai kad nieko naujo. Buitis.
Sugalvojau dantu karuneles pasikeisti, tai dar dantiste dadidejo.
Kita savaite daug veiklos ir darbe, ir mokykloj, o dar mano gimtadienis
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2015 11 04, 17:44)

aš neįsivaizduoju, kaip tu ir taip lakstyti visur spėji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2015 11 04, 17:44)

Kaip švęsi?
Panašu, kad pas visus gyvenimo neliko - tik DARBAS IR BUITIS g.gif lotuliukas.gif dar vaikų problemos. Aš ir tik baigiau darbus doh.gif
Atsakyti
o man jau ramu, balius atsvestas buvo kazkas nerealaus..esu viskuo patenkinta nuo vedanciuju, programos iki maisto ir aptarnavimo..tik gaila,jog is 46sveciu beliko tik 28..na bet ka padarysi .
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2015 11 04, 23:55)
Kaip švęsi?
Panašu, kad pas visus gyvenimo neliko - tik DARBAS IR BUITIS  g.gif  lotuliukas.gif dar vaikų problemos. Aš ir tik baigiau darbus doh.gif

šiaip tai neplanuoju švęsti, nepatinka man. nueisim tik su šeima į TV bokštą pavakarieniauti. Nors man ten maistas nelabai skanus, bet vaizdas gražus, panos nori.
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2015 11 06, 10:20)
šiaip tai neplanuoju švęsti, nepatinka man. nueisim tik su šeima į TV bokštą pavakarieniauti. Nors man ten maistas nelabai skanus, bet vaizdas gražus, panos nori.

Aš per savo Gabijos ir tą patį galvoju. Mano buvusi vadovė to restorano direktorė.
Atsakyti
Sveikutės,
Dažnai pagalvoju, kodėl naujų mamyčių čia neprisiregistruoja? Ar jau nebėra?

Aš sirguliuoju, tai liūdna, kad negaliu bėgiot.

Po tokios savaitės tai tik Aaaaaafuuuuuu norisi pasakyt ir pailsėt daug daug daug.
Produktyvi savaitė, bet sveikatos galėtų būt daugiau.

Ai, pas mus vienas darbuotojas išėjo, kita ateina. Įdomu įdomu, kas per persona misis blond ;-)

Ai, Giedre, neseniai sveikinom L su gimtadieniu ;-) Vargšelis - apsinuodijo, tai laukėm savaitę, kol į darbą ateis.

Darbe kaip visada didelė darbuotojų kaita, čia kada per bendrą susirinkimą apžvelgiau, tai daug yra, kurių nepažįstu.

O šiaip, šiaip stengiuos gyventi gerai.

P.s. gal kas ruošiatės bėgt Eurovaistinės Kalėdiniame bėgime?

Ai ir dėl bėgimo, čia kada taip plojausi bėgdama stadione. Plojausi ant graublėto esfalto ir dar pačiuožiau pilvu. Skylė kelnėse gerulė. Guliu ir galvoju, ką daryt, ar keltis ir bėgt, ar eit namo. Nugalėjo - bėgt.
Apskritai, džiaugiuosi, kad mano gyvenime atsirado bėgimas. Dabar reikia į gyvenimą prisikviesti šokį ir gitarą ;-)

Jau galvoju apie Kalėdas. Prieš mėnesį būčiau pasakius, kad Kalėdų nebus (kažkokia itin juoda dryžuoti zebro dubcė buvo atsukta), o dabar sakau - Kalėdos bus ir tokios, kokių noriu aš! ;-) Turiu planą chuliganą neapsikraut dovanų paieškom, dovanas dovanoti tik vaikams. Galvojau kitiems visai nedovanot nieko, bet kažkaip norisi šventės, tai gal ateis kokia mintis.

P.S. gal kas pakomentuos, ar sunku pasiimti Kalėdoms vaiką į namus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 06 lapkričio 2015 - 20:26
QUOTE(vikta @ 2015 11 06, 09:20)

jo maistas ten klaikus doh.gif ir aplinka ta tarybine,galetu jau moderniau kazka..
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2015 11 06, 21:23)
Sveikutės,
Dažnai pagalvoju, kodėl naujų mamyčių čia neprisiregistruoja? Ar jau nebėra?

Aš sirguliuoju, tai liūdna, kad negaliu bėgiot.

Po tokios savaitės tai tik Aaaaaafuuuuuu norisi pasakyt ir pailsėt daug daug daug.
Produktyvi savaitė, bet sveikatos galėtų būt daugiau.

Ai, pas mus vienas darbuotojas išėjo, kita ateina. Įdomu įdomu, kas per persona misis blond ;-)

Ai, Giedre, neseniai sveikinom L su gimtadieniu ;-) Vargšelis - apsinuodijo, tai laukėm savaitę, kol į darbą ateis.

Darbe kaip visada didelė darbuotojų kaita, čia kada per bendrą susirinkimą apžvelgiau, tai daug yra, kurių nepažįstu.

O šiaip, šiaip stengiuos gyventi gerai.

P.s. gal kas ruošiatės bėgt Eurovaistinės Kalėdiniame bėgime?

Ai ir dėl bėgimo, čia kada taip plojausi bėgdama stadione. Plojausi ant graublėto esfalto ir dar pačiuožiau pilvu. Skylė kelnėse gerulė. Guliu ir galvoju, ką daryt, ar keltis ir bėgt, ar eit namo. Nugalėjo - bėgt.
Apskritai, džiaugiuosi, kad mano gyvenime atsirado bėgimas. Dabar reikia į gyvenimą prisikviesti šokį ir gitarą ;-)

Jau galvoju apie Kalėdas. Prieš mėnesį būčiau pasakius, kad Kalėdų nebus (kažkokia itin juoda dryžuoti zebro dubcė buvo atsukta), o dabar sakau - Kalėdos bus ir tokios, kokių noriu aš! ;-) Turiu planą chuliganą neapsikraut dovanų paieškom, dovanas dovanoti tik vaikams. Galvojau kitiems visai nedovanot nieko, bet kažkaip norisi šventės, tai gal ateis kokia mintis.

P.S. gal kas pakomentuos, ar sunku pasiimti Kalėdoms vaiką į namus?

Gaila, kad nerandu laiko su juo susitikt, būtų smagu smile.gif Žinai mano vyras pasikvietė ELEKTRINĘ gitarą. Tai smagu nerealiai, nes prisipirko dar žaisliukų - tai galim iki pirmo aukšto koncertuot. Nes profesionalią techniką įsigijo doh.gif Tai dabar solo koncertai. O aš kažkaip nieko nelaukiu...Kalėdos ir taip ateis ir praeis biggrin.gif
Atsakyti
Ar cia yra mamyciu kurios neria,mezga?turiu pasiulyma
Atsakyti