Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynų mamytės

QUOTE(@kenguryte @ 2016 06 06, 22:07)
Laba diena,
Seniai buvau užsukusi.
Gyvenu gerai, nors šiais metais gyvenimas krečia pokštus. Pokštai visiškai nejuokingi.
Bet tikiu, kad viskas bus gerai.
Įsigijau gitarą (mano svajonė), buvau įsitraukusi į aktyvų mokymąsi groti. Gyvenimo pokštai pristabdė mano mokslus.
Smagiai atšventėm Rūtenės išleistuves, Rugilė baigė pirmą komuniją.
Skautų Bražuolės stovykloje buvau priimta į skautų bendruomenę;-) Gavau pilką - suaugusio skautybėje kaklaraištį.
Dalyvavau werunVilnius maratone.
Laukia pirma stovykla, prie kurios organizavimo prisidėsiu ir aš. Įdomu. Daug naujos įdomios veiklos.
Laukiu atostogų. Norėčiau prie jūros kažkur toliau, bet kiek ir baisu su tais skrydžiais. Dar galvoju.
Savaitgalį atidarėm maudymosi sezoną. Prisirugštyniavom. Gera gamtoj. Norisi savo gamtos kampelio...
Tai tiek.

Mes turim net 2 gitaras biggrin.gif Maniškis ant jubiliejaus dar mikrofono užsimanė doh.gif Čia gal bažnyčios savanoriauji? Aš ir atradau naują veiklą - kapstau žemę. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 06 08, 20:43)
Mes turim net 2 gitaras biggrin.gif Maniškis ant jubiliejaus dar mikrofono užsimanė doh.gif Čia gal bažnyčios savanoriauji? Aš ir atradau naują veiklą - kapstau žemę. biggrin.gif

Abi gitaros tavo vyro? Ar ir tu groji?
Ne, bažnyčioje nesavanoriauju, savanoriauju skautuose ;-)
Žemę kapstyti gerai.
Atsakyti
QUOTE(@kenguryte @ 2016 06 09, 13:09)
Abi gitaros tavo vyro? Ar ir tu groji?
Ne, bažnyčioje nesavanoriauju, savanoriauju skautuose ;-)
Žemę kapstyti gerai.

Ne aš negroju. Kapstau gėles.
Atsakyti
Turime ir mes gitara, nzn vis dazniau pagalvoju, ka duztenka jai dulkesrinkti, reikia parduoti.
Giedre, maciau tave vakar. Isgrazejus, pailsejus atrodai.
Atsakyti
QUOTE(dovilisimo @ 2016 06 10, 20:31)
Turime ir mes gitara, nzn vis dazniau pagalvoju, ka duztenka jai dulkesrinkti, reikia parduoti.
Giedre, maciau tave vakar. Isgrazejus, pailsejus atrodai.

O kur mane matei? Aš kažkaip tavęs nemačiau smile.gif Na gal ... į grožį painvestavau truputį lotuliukas.gif Vakar buvau 2 gimtadieniuose smile.gif
Atsakyti
Zygiavai pro mano langus, o as kaip bobute ziurejau;)
Atsakyti
QUOTE(dovilisimo @ 2016 06 11, 22:00)
Zygiavai pro mano langus, o as kaip bobute ziurejau;)

Ane? Mažai aš kur žygiuoju biggrin.gif geras akis turi. O va jūsų berniukus dažnai matau smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Tyluma čia, bet gal kuri nepatingės brūkštelt savo patirtį renkantis stalą, kuprinę ir kitus pirmoko reikmenis smile.gif
Pernai ir užpernai nemažai čia mamų išleido pirmokėlius smile.gif
Kuprinę pirksim ne tą ale dėžę, o mikštesnę, aišku turbūt tvarkos nebus kaip toje dėžėje, bet man kažkaip jos nelabai patiko...
Pamenu Vikta rašė, kad Herlitz nelabai patiko, kokie būtų dar atsiliepimai?

Stalas... Ar pasiteisina tie "augantys" stalai? prie kokių sėdi jūsų mokinukai? smile.gif
Ir kėdės... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2016 06 17, 16:04)
Sveikos.
Tyluma čia, bet gal kuri nepatingės brūkštelt savo patirtį renkantis stalą, kuprinę ir kitus pirmoko reikmenis smile.gif
Kuprinę pirksim ne tą ale dėžę, o mikštesnę, aišku turbūt tvarkos nebus kaip toje dėžėje, bet man kažkaip jos nelabai patiko...

Stalas... Ar pasiteisina tie "augantys" stalai? prie kokių sėdi jūsų mokinukai? smile.gif
Ir kėdės... smile.gif

Mano turi Herlitz, man tai ji faina, tik mažoka sakyčiau su mūsų mokytojos tempu. Kėdės augančios nepirkčiau - mano išaugo per metus. Ir kažkaip pamokas valgomajam ruošiam biggrin.gif

Kaip kitos gyvena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2016 06 17, 15:04)
Sveikos.

Ir kėdės... smile.gif

Kiek kupriniu ziurejau geriausia ir lengviausia yra ECCo, superines
Jaigu is tu cimodanu patiko Lego firmos labai liuks

Stalas augantis ir kede yra gerai,jaigu jie geros firmos ju abieju kaina siekia nuo 4000lt buvo.
Jaigu rinktis ka pirkti tada imciau augancia kede,kuri auga iki suaugusio lygio ,bet irgi is geru litais buvo 1500/2000lt, jaigu brangu geriau tuomet paprastus ikejos baldus wink.gif
Nes tie visi augantis daiktai labai griozdiski smile.gif

Maniskis su baznycia islekia i stovykla Ignalinoje , ziuresim kaip bus ar nereiks jau kita para pasiimti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 24 birželio 2016 - 20:52
Sveikos.
Tarp architektu 60 ir raudonos zaidimu aiksteles, prie puseliu miskelio uzmaciau sosnovskio barscius auganciu. Baisu. Arti vaiku aikstele. Salia ipuseliu muskeli begdavo mano panos zaisti. Tai turbut ir dabar kiti vaikai bega.
Sakiau skambinsiu i seniunija, gal dar nemate. Anksciau nebudavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 03 liepos 2016 - 09:06
Siaubas tie sosnovskiai... Būtinai Vikta pasuk į seniūniją. mes neinam į tą pusę, bet kiek teko matyti tai nemažai vaikų toje aikštelėje būna...

Ačiū atsiliepusioms dėl mokyklinių reikmenų.
Pagalvojau, kad gal nepirksime augančių baldų, virš 1000 eurų man atrodo išvis nelogiška pirkti lotuliukas.gif bandysim kolkas paprastą nedidelį stalą pirkti, nes gi tiek turbūt ir sėdės prie jo, namų darbus prailgintoje grupėje daro, tai dairysimės ko nors rimtesnio jau vėliau, kai tikrai nemažai laiko praleis prie namų darbų.
Kėdę matau išsirinksime, nusižiūrėjau kokios reikėtų, tik abejoju dėl ratukų, jaučiu blaško jie labai, bet jeigu be ratukų, tai visas grindis nubrūžins, o tie permatomi kilimėliai man nelabai...

Dar norėjau paklausti gal kuri žinot, ar yra Ąžuolyne būrelių, kurie vyksta vakarais ir į kuriuos gali eiti mokyklos nelankantys? Kažkaip sudomino gatvės šokiai... Norėčiau savo Gabiją į ką nors aktyvaus leisti, reikia lavinti lankstumą ir daugiau judėti. Gimnastika turbūt per vėlu.
Atsakyti