Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynų mamytės

Oho kiek ilgai niekas nepasireiske wink.gif

Mes tai spejom su Rugile ir ligoninej pagulet. Dabar dar biuliotenyje.
Tetis buvo Svedijoj ir kaip tycia Urtei daug koncertu buvo. Tai buvo sudetinga visur suspet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 01 gegužės 2016 - 09:18
QUOTE(vikta @ 2016 05 01, 10:17)
Oho kiek ilgai niekas nepasireiske wink.gif

Mes tai spejom su Rugile ir ligoninej pagulet. Dabar dar biuliotenyje.
Tetis buvo Svedijoj ir kaip tycia Urtei daug koncertu buvo. Tai buvo sudetinga visur suspet.

O kas buvo? g.gif jo kažkaip dingo mamytės biggrin.gif Kaip tu - ar randi ką atostogoms?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 05 02, 23:20)
O kas buvo?  g.gif jo kažkaip dingo mamytės biggrin.gif Kaip tu - ar randi ką atostogoms?

buvo hemoraginis voskulitas - kraujagysliu uzdegimas, kai trukineja kraujagysles. atsirado melynes ant koju, jos kilo i virsu, patino kojos, skaudejo. tai pagulejom ligoninej, dabar namuose dar buna. visa menesi negales sportuoti, begioti, sokti, saksafonu groti.

del keliones tai nieko neieskau, nes nezinia kaip su Rugile bus. Liga gali atsinaujinti, tai ziuresim paskutinem dienom ar vaziuosim kur ar ne.
Atsakyti
Sveikos, mamytės smile.gif

Atsiprašau, kad lendu ne į savo daržą pagal gyvenamąją vietą, bet gal sutiksit taikiai smile.gif.

Esu kosmetologė, Žėručio g. atsidarė naujas grožio saloniukas į kurį persikrausčiau dirbti iš kito rajono. Labai smagu būtų sulaukti mamyčių iš Lazdynų smile.gif.
Tad, jei dar neturit savo kosmetologės, mielai kviečiu pas save į svečius wink.gif.
Dirbu su Sothys, Guinot, Sesderma, Filorga ir Fusion kosmetika.

https://www.facebook..._homepage_panel
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2016 05 03, 10:29)
buvo hemoraginis voskulitas - kraujagysliu uzdegimas, kai trukineja kraujagysles. atsirado melynes ant koju, jos kilo i virsu, patino kojos, skaudejo. tai pagulejom ligoninej, dabar namuose dar buna. visa menesi negales sportuoti, begioti, sokti, saksafonu groti.

del keliones tai nieko neieskau, nes nezinia kaip su Rugile bus. Liga gali atsinaujinti, tai ziuresim paskutinem dienom ar vaziuosim kur ar ne.

o aš galvoju, kur dingusi.
Aš ir taip darysiu, kažkokie marazmai pas mane.
Atsakyti
Sveikos, as tai pradejau dirbti.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2016 05 11, 19:51)
Sveikos, as tai pradejau dirbti.... ax.gif

sveikinimai smile.gif

mes tai darbe ieškom naujos teisininkės. Gal kas norit į valstybės tarnybą?
konkursas bus švarus, nėra jokios protekcijos. tai galimybės lygios visiems - išsirinksim tą kas geriausiai pasirodys
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2016 05 11, 20:20)
sveikinimai smile.gif

mes tai darbe ieškom naujos teisininkės. Gal kas norit į valstybės tarnybą?
konkursas bus švarus, nėra jokios protekcijos. tai galimybės lygios visiems - išsirinksim tą kas geriausiai pasirodys

Gaila, kad ne teisininkė. Aš tai kažkaip noriu naujo vėjo...

Rircik, ką veiki?

Vikta, kas pas tave naujo?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 05 11, 23:14)
Rircik, ką veiki?

sakyciau neilgam-isivaziuoti,po ilgos pertraukos isidarbinau paste prie kasos, bet kaip tycia,aisku labai super, pasipyle uzsakymai, tai vakar viena emiau i darba, o siandien visus 5 smile.gif tai ta alga,tai... kai vakar trecdali jos jau uzdirbau...
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 05 11, 23:14)
Gaila, kad ne teisininkė. Aš tai kažkaip noriu naujo vėjo...

Rircik, ką veiki?

Vikta, kas pas tave naujo?

ai reikalai reikaliukai.
Rugilė buvo išėjusi vieną dieną į mokyklą ir vėl kelios mėlynės atsirado ant pėdų. po poros dienų jau nė žymės, bet į mokyklą neleidau, nes Urtei pirma komunija sekmadienį - tai kad nesusirgtų vėl ant šventės.
nežinau dėl ko čia taip - namie ir žaidžia, ir dūksta, jokių mėlynių nebūna. reiškia ne nuo fizinio krūvio. o mokykloj atsirado. gal kad sėdi ilgai.

atvažiuoja mano namiškiai šeštadienį į Urtės šventę, tai bus veiklos. dar daug gimtadienių nusimato.
darbe irgi darbelių visokių yra.
neliūdna
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2016 05 12, 09:17)
ai reikalai reikaliukai.
Rugilė buvo išėjusi vieną dieną į mokyklą ir vėl kelios mėlynės atsirado ant pėdų. po poros dienų jau nė žymės, bet į mokyklą neleidau, nes Urtei pirma komunija sekmadienį - tai kad nesusirgtų vėl ant šventės.
nežinau dėl ko čia taip - namie ir žaidžia, ir dūksta, jokių mėlynių nebūna. reiškia ne nuo fizinio krūvio. o mokykloj atsirado. gal kad sėdi ilgai.

atvažiuoja mano namiškiai šeštadienį į Urtės šventę, tai bus veiklos. dar daug gimtadienių nusimato.
darbe irgi darbelių visokių yra.
neliūdna

Vikta, papasakok daugiau apie tą ligą.

Rircik - mūsų pašte?

O aš laukiu atostogų savaitės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 05 13, 20:48)
Rircik - mūsų pašte?

ne,karoliniskiu, kazkaip geda butu savoms ziureti i akis,jei greit rasciau koki geresni darba ir iseiciau, bet po keliu darbo dienu pagalvojau,gal visgi reikejo i savo eiti...
Atsakyti