Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynų mamytės

QUOTE(ellinga @ 2016 02 29, 15:13)
Labas dienas  4u.gif
Gal galite rekomenduot kur Lazdynuose gerai dar manikiura ir pedikiura?

ACIU  4u.gif
rasike1982 sveikinimai  4u.gif

Manikiūrą ir pedikiūrą puikiai daro mano pažįstama, jei domina rašyk į až man, atsiųsiu kontaktus
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2016 03 01, 11:16)
Manikiūrą ir pedikiūrą puikiai daro mano pažįstama, jei domina rašyk į až man, atsiųsiu kontaktus

Parasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 03 01, 01:00)
<...>

Aš manau, kad darbą kas kokie 7 metai reikia keisti biggrin.gif vyrą ir namus irgi smile.gif

Hmz, jei gyveni savo jaukiuose namuose, turi mylimą/mylintį vyrą ir dirbi mėgstamą darbą, kodėl keist?

Bet šiandien tokia diena, kad...
Sako, nebūtų blogų dienų - nesuprastum, kas yra gerai, kad nesuprastum, kas yra džiaugsmas.
Su vadovu šiandien nelabai sklandžiai sekėsi. Man įdomu ar jūs savo vadovams išsakote, kas patinka, o kas nepatinka?

Vakar buvau gongų jogoje. Apskritai jogoje buvau pirmą kartą. Kažko naujo nebuvo, daromi panašūs tempimo pratimai, kuriuos darau namuose. Aišku, kitaip, daug kvėpuojama. Bet pačių gongų melodija artima ir miela ausiai. Gal kiek švelnesnio tono iš Vyrenijaus norėjosi, įsijautimo ir daugiau savęs atidavimo darbui.

Šiandien gavau pasiūlymą eiti į kursus (kuriuos apmokės).

Šiandien pagaliau rezervavom vietą Rugilės gimtadieniui. Tad vienas klausimas atkrito.

T.p. šiandien skambino iš kažkokios grožio įmonės, siūlo ateiti į nemokamas procedūras salono atidarymo proga.
Hmz, veido valymo/ plaukų atstatymo procedūra. Bet kažkaip keista. Iš kur mano kontaktą sužinojo?
Nemokamai...Nebūna nieko nemokamai.

Šeštadienį gavau pasiūlymą važiuoti į pažintinę kelionę į Austriją, bet Rūtenė atsisakė. Maršrutas viliojantis, galima daug pamatyti ir daug kur nueiti. Bet vat tas daug vaikščioti, plius daug laiko autobuse - atbaido.
Tad toliau gaudom keliones. Norėčiau į Graikiją, Italiją, Ispaniją, Portugaliją, Gruziją;-) Rūtenė nori baseino ir daug saulės. Aš dar norėčiau, kad viešbutis būtų ant jūros kranto ir, kad viešbutyje vakare vyktų renginiai ;-) Oho kiek norų! Noriu - reiškia - gyvenu ;-)

Rytoj trečiadienis. Savaitės vidurys. Cepelinų dienas pas mus darbe;-)

Rytoj, būsimiems pirmokams, atvirų durų diena Ąžuolyne, su kuo susitiksime?

Poryt Ąžuolyne - mokinių Kaziuko mugė. Paprastai tai būna skruzdėlynas, bet šį kartą galbūt bus kažkas įdomesnio ;-)

Sukasi gyvenimo ratas ir mes jame.

P. S. Meile - seile, kaip sekėsi rašyt diktantą?

Atsakyti
QUOTE(@kenguryte @ 2016 03 01, 22:03)
Hmz, jei gyveni savo jaukiuose namuose, turi mylimą/mylintį vyrą ir dirbi mėgstamą darbą, kodėl keist?

Bet šiandien tokia diena, kad...
Sako, nebūtų blogų dienų - nesuprastum, kas yra gerai, kad nesuprastum, kas yra džiaugsmas.
Su vadovu šiandien nelabai sklandžiai sekėsi. Man įdomu ar jūs savo vadovams išsakote, kas patinka, o kas nepatinka?

Vakar buvau gongų jogoje. Apskritai jogoje buvau pirmą kartą. Kažko naujo nebuvo, daromi panašūs tempimo pratimai, kuriuos darau namuose. Aišku, kitaip, daug kvėpuojama. Bet pačių gongų melodija artima ir miela ausiai. Gal kiek švelnesnio tono iš Vyrenijaus norėjosi, įsijautimo ir daugiau savęs atidavimo darbui.

Šiandien gavau pasiūlymą eiti į kursus (kuriuos apmokės).

Šiandien pagaliau rezervavom vietą Rugilės gimtadieniui. Tad vienas klausimas atkrito.

T.p. šiandien skambino iš kažkokios grožio įmonės, siūlo ateiti į nemokamas procedūras salono atidarymo proga.
Hmz, veido valymo/ plaukų atstatymo procedūra. Bet kažkaip keista. Iš kur mano kontaktą sužinojo?
Nemokamai...Nebūna nieko nemokamai.

Šeštadienį  gavau pasiūlymą važiuoti į pažintinę kelionę į Austriją, bet Rūtenė atsisakė. Maršrutas viliojantis, galima daug pamatyti ir daug kur nueiti. Bet vat tas daug vaikščioti, plius daug laiko autobuse - atbaido.
Tad toliau gaudom keliones. Norėčiau į Graikiją, Italiją, Ispaniją, Portugaliją, Gruziją;-) Rūtenė nori baseino ir daug saulės. Aš dar norėčiau, kad viešbutis būtų ant jūros kranto ir, kad viešbutyje vakare vyktų renginiai ;-) Oho kiek norų! Noriu - reiškia - gyvenu ;-)

Rytoj trečiadienis. Savaitės vidurys. Cepelinų dienas pas mus darbe;-)

Rytoj, būsimiems pirmokams,  atvirų durų diena Ąžuolyne, su kuo susitiksime?

Poryt Ąžuolyne - mokinių Kaziuko mugė. Paprastai tai būna skruzdėlynas, bet šį kartą galbūt bus kažkas įdomesnio ;-)

Sukasi gyvenimo ratas ir mes jame.

P. S. Meile - seile, kaip sekėsi rašyt diktantą?

na diskusijų klausimas čia: namai gal mieli, bet kai tenka viską, ką uždirbi viename darbe už juos atiduoti, laikui bėgant ima varginti, smile.gif
vyro meilė / nemeilė ir abstraktu, nes, mano vyras ne saldainiukas su visais ožiais ir ragais biggrin.gif Kartais tiesiog norisi meilaus beragio katino.
o darbas mano yra nuolatinis problemų ieškojimas (auditas) - laikui bėgant visur pradedi tik problemas ir matyti. Profesinė liga atsiranda. Na ir atlyginimas jau beveik 10 metį toje pačioje stadijoje.

Aš prieš savaitę išsakiau visiems akcininkams ką galvoju...apie motyvaciją, darbo organizavimą, atlyginimus ir t.t. Ką tuo pasiekiau .......sėdžiu smegenų plovykloje savaitę. Na ir užgirdau, kad mes patys nedirbam. Vienas pliusas, kad pasakiau viską, ką daug metų nutylėjau. Truputį palengvėjo, bet ir supratimas atėjo, kad niekas pas mus nepasikeis.

O aš va pamotę turiu (panašu, kad greit ir teismuose galiu su ja atsirast). biggrin.gif

Laukiu penktadienio - važiuosiu pas interjero dizainerę, turiu šiokių tokių minčių.

Aš ir noriu kur keliaut, bet man Gabijos išleistuvės šiemet. Tai nežinau kaip viskas bus. Nerekomenduočiau Italijos - labai ten nepatiko. Bandyk į Gruziją, Portugaliją - tikrai labai gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kenguryte, del grozio proceduru, tai buvo daug rasyta spaudoj, jog tokiu proceduru metu pradeda siulyti pirkti kazkokia kosmetija, kuri tukstanciaus kainuoja. Kazkaip uzliujuoja, uzhipnotizuoja, kad sutinki ir ten vietoje kredito sutarti pasirasai tai kosmetikai isigyti.

Del kelioniu - tai ir mes paieskose. Norim i kreta. Turkija atkrenta del sprogdintoju, sirijos. Kitos graikijos salos, kipras, malta atkrenta del pabegeliu. Ispanija labai subrangusi, nes dauguma turkijos poilsiautoju persimete i ten.
Portugalijon reikia vaziuoti rugpjucio gale- rugseji, nes vandenynas labai saltas buna vasaros pradzioj.
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2016 03 02, 07:57)
Kenguryte, del grozio proceduru, tai buvo daug rasyta spaudoj, jog tokiu proceduru metu pradeda siulyti pirkti kazkokia kosmetija, kuri tukstanciaus kainuoja. Kazkaip uzliujuoja, uzhipnotizuoja, kad sutinki ir ten vietoje kredito sutarti pasirasai tai kosmetikai isigyti.

Del kelioniu - tai ir mes paieskose. Norim i kreta. Turkija atkrenta del sprogdintoju, sirijos. Kitos graikijos salos, kipras, malta atkrenta del pabegeliu. Ispanija labai subrangusi, nes dauguma turkijos poilsiautoju persimete i ten.
Portugalijon reikia vaziuoti rugpjucio gale- rugseji, nes vandenynas labai saltas buna vasaros pradzioj.

Mano Gabija kliedi Kreta.
man ir skambino iš šito salono doh.gif
Atsakyti
Kaip sekėsi Kaziuke?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 03 03, 22:28)
Kaip sekėsi Kaziuke?

Nors šalia dirbu, bet neinu. Nepatinka man ten: daug žmonių, labai brangu
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2016 03 04, 18:29)
Nors šalia dirbu, bet neinu. Nepatinka man ten: daug žmonių, labai brangu

o mokykloj panos nedalyvavo?
Atsakyti
Labos,
mes prasiėjom Kaziuke. Gražus oras, viskas man ten labai įdomu ir gražu ;-) Matėm procesiją su žirgais, geležiniu vilku. Pilies gatvėje matėm grojančius mūsų pažįstamus skautus. Tiesa, Pilies gatvėje buvo susidaręs žmonių kamštis, nei pirmyn - nei atgal. Tai toje vietoje nelabai patiko. Bet visa kita - šaunu, gražu. Šiandien mačiau filmuotą medžiagą apie Kaziuko mugę iš paukščio skrydžio. Na ir daug prekiautojų!

Ačiū už patarimus dėl užsienio šalių.
Atsakyti
QUOTE(@kenguryte @ 2016 03 06, 10:31)
Labos,
mes prasiėjom Kaziuke. Gražus oras, viskas man ten labai įdomu ir gražu ;-) Matėm procesiją su žirgais, geležiniu vilku. Pilies gatvėje matėm grojančius mūsų pažįstamus skautus. Tiesa, Pilies gatvėje buvo susidaręs žmonių kamštis, nei pirmyn - nei atgal. Tai toje vietoje nelabai patiko. Bet visa kita - šaunu, gražu. Šiandien mačiau filmuotą medžiagą apie Kaziuko mugę iš paukščio skrydžio. Na ir daug prekiautojų!

Ačiū už patarimus dėl užsienio šalių.

aš tai šiemet visai nenorėjau į tą šurmulį, kažkaip tik ramybės norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 03 06, 00:21)
o mokykloj panos nedalyvavo?

mes nėjom. Urtėi Liepaitės buvo, Rugilė pakosti, į mokyklą neina
Atsakyti