Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynų mamytės

sveikutes
QUOTE(dovilisimo @ 2016 02 14, 23:24)
Sveikos, maciau kazkas teiravosi del gydytoju

aciu visoms uz komentarus wink.gif Pasirinkom abukart tarpiny varianta-nepatiks pakeisim... kita menesy eisim pazindintis wink.gif
QUOTE(vikta @ 2016 02 14, 23:38)
aha, pakilau

thumbup.gif sveikinu ir as wink.gif

QUOTE(Giedre.vs @ 2016 02 23, 20:59)
Seniai planuoju, bet ten pat sėdžiu biggrin.gif

reiškias nera taip blogai
QUOTE(@kenguryte @ 2016 02 23, 23:39)

Atnešu į Super mamos skyrelį žinią apie vienos šaunios super mamos šeimos pagausėjimą. Labai labai džiaugiuosi už jų šeimą, linkiu daug saldaus pienelio ir ramių naktelių;-)

O mes gyvenam, ratas sukasi, darbe pokyčiai po pokyčių

tu čia apie mane? na aš tikrai ne super mama blush2.gif tik triju vaikų mama wink.gif aciu uz linkėjimus-pienas teka upemis (galiu dar viena vaika maitinti), o naktys irgi pakankamai ramios...

Taigi garsiai pasiakom, kad vasario 10d. mūsų šeimą papildė naujas narys: sūnus ir brolis Matas... gimėm dideli 4540gr ir 56cm... taigi dar vienu vezimeliu Lazdynuose daugiau wink.gif

Vakar uzmaciau Rugilę, kokia ji didelė jau wink.gif JAu Kengūryte kogero tave praaugo wink.gif?
Atsakyti
QUOTE(@kenguryte @ 2016 02 23, 22:39)
Labas vakaras.
Pasiilgau jūsų. Kai SM vykdė atnaujinimus, kažkaip kažkur pastrigo mano paskyra, teko prisijungt iš naujo. Bet matau, kad 2015 metų temutė neiškalbėta;-)
Su Solemi dažnai susitinkam - mūsų merginos ruošiasi pirmai komunijai. Dažnai matau Viktą.
Atnešu į Super mamos skyrelį žinią apie vienos šaunios super mamos šeimos pagausėjimą. Labai labai džiaugiuosi už jų šeimą, linkiu daug saldaus pienelio ir ramių naktelių;-)
O mes gyvenam, ratas sukasi, darbe pokyčiai po pokyčių. Turime naujus baldus (kurie bus statomi naujame ofise, mums garbė baldus testuoti pirmiems). Jau nebesėdžiu prie lango ir vietos gerokai mažiau, bet nauja vieta, naujas baldas, nauja darbuotoja (beveik mano bendravardė;-), viskas lyg ir neblogai. Visi pokyčiai tik į gerą;-)
Savatgalį buvom skautų žygį skautų įkūrėjo 159 gimtadienio proga, pasivaikščiojom, pakvėpavom grynu oru, pabendravom su skaute iš Prancūzijos, pavalgėm gimtadienio torto.
Nesibaigia gimtadienių maratonai, tiek šeimos, artimų draugų rate, tiek darželyje, mokykloje.
Artėja mokyklos Kaziuko mugė, svarstome ar dalyvaut, paskutiniai metai numušė ūpą.
Stengiamės visur suspėti, sudalyvauti mums patinkančioje veikloje. Aišku, stengiamės ir pailsėti. Laukiu tikro pavasario ir bėgiojimo sezono atidarymo.
Sėkmės!
Ta pati kenguryte tik su @ (tik dabar prisiminiau, ką reiška @  :-)"-))
wub.gif
Atsakyti
rasike1982 sveikinimai wub.gif Kaip nuostabu,dvi dukrytės ir trečias sūnelis... wub.gif Aukite sveiki 4u.gif
Atsakyti
Rasike, sveikinam wub.gif smagu, kad berniukas mirksiukas.gif

Nieko gero su tuo mano darbu, tik, kad aš labai nemėgstu darbus keist smile.gif Dabar jau liepto galas. biggrin.gif
Kažkaip net apie išvažiavimą ėmiau mąstyt. Krizė man 40 mečio. (artėjanti).

Siroma, o kaip tavo mama blush2.gif ?
Atsakyti
Rasike, taip, Rugilė auga, ūgiu gal dar šiek tiek trūksta (bet jau nedaug ;-))
Dėl darbo keitimo. Visa literatūra kalba, kad darbą reikia keist kas 5 metus. Dabar galvoju, ar turi omeny įmonės keitimą ar darbo pobūdžio keitimą? O kiti kalba, kad geras darbas, kuris tau patinka ir sutampa su tavo pomėgiais. Pvz. medicinoje nelabai įsivaizduoju darbo keitimo kas 5 metus. Tokia minčių maišatis :-)
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 02 25, 21:28)
Rasike, sveikinam wub.gif smagu, kad berniukas mirksiukas.gif

Nieko gero su tuo mano darbu, tik, kad aš labai nemėgstu darbus keist smile.gif Dabar jau liepto galas.  biggrin.gif
Kažkaip net apie išvažiavimą ėmiau mąstyt. Krizė man 40 mečio. (artėjanti).

o jaigu mergyte tai butu jau nebe smagu biggrin.gif

Zinokit ,kaip mane erzina toks mastymas..jau pavargau klausyti: '' jum reiktu dukrytes''. Na nereikia gal man tos dukros doh.gif tas aplinkiniu bukumas unsure.gif bloga jau nuo to... As cia ne tau giedre,siaip zinok pratrukau..nes nezinau jau kiek kartu girdziu tokias nesamones is aplinkiniu. Jaigu kazkas nori ,tai nereiskia jog visi turi noreti taip pat doh.gif
Kazkaip keista,kai zmones galvoja kaip kokie robotai..visiem atrodo ,kad griuk mirk visi nori tik poreles doh.gif kodel ?? as visada svajojau tik apie sunus ir dar dvieju noreciau..bet koks skirtumas svarbu sveikas tas vaikas butu wub.gif

Kartais vien to trecio nesinori, nes gimus sunui mazdaug uzuojautas gauciau biggrin.gif doh.gif

Sveikinu Rasike wub.gif wub.gif wub.gif saunuole ,kad pasiryzai trecio leliuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 02 25, 22:28)

Nekaip. verysad.gif
QUOTE(erikiuxxx @ 2016 02 26, 12:11)
o jaigu mergyte tai butu jau nebe smagu  biggrin.gif

Zinokit ,kaip mane erzina toks mastymas..jau pavargau klausyti: '' jum reiktu dukrytes''. Na nereikia gal man tos dukros  doh.gif tas aplinkiniu bukumas unsure.gif bloga jau nuo to... As cia ne tau giedre,siaip zinok pratrukau..nes nezinau jau kiek kartu girdziu tokias nesamones is aplinkiniu. Jaigu kazkas nori ,tai nereiskia jog visi turi noreti taip pat doh.gif
Kazkaip keista,kai zmones galvoja kaip kokie robotai..visiem atrodo ,kad griuk mirk visi nori tik poreles  doh.gif kodel ?? as visada svajojau tik apie sunus ir dar dvieju noreciau..bet koks skirtumas svarbu sveikas tas vaikas butu  wub.gif

Kartais vien to trecio nesinori, nes gimus sunui mazdaug uzuojautas gauciau  biggrin.gif  doh.gif

o aš norėčiau mergytės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 02 26, 17:13)
Nekaip. verysad.gif

o aš norėčiau mergytės biggrin.gif

tai noreti niekas nedraudzia biggrin.gif ,bet nereiskia ,kad visi to nori .
Tik keisti tie zmoniu poziuriai. Cia mazdaug kaip tas anegdotas.
Klausia vyro ar turi vaiku ?
-sako neturiu,tik dukras doh.gif
apsurdu apsurdas kazkoks...

dabar tokie laikai,kad reikia tik dziaugtis sveiku mazyliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2016 02 27, 01:36)
tai noreti niekas nedraudzia  biggrin.gif ,bet nereiskia ,kad visi to nori .
Tik keisti tie zmoniu poziuriai. Cia mazdaug kaip tas anegdotas.
Klausia vyro ar turi vaiku ?
-sako neturiu,tik dukras  doh.gif
apsurdu apsurdas kazkoks...
dabar tokie laikai,kad reikia tik dziaugtis sveiku mazyliu  wub.gif

Tai aišku,kad nereiškia biggrin.gif Kiekvienam savo juk.
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif

Gal galite rekomenduot kur Lazdynuose gerai dar manikiura ir pedikiura?

ACIU 4u.gif

rasike1982 sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 29 vasario 2016 - 14:33
Siroma Giedre erikiuxxx aciu uz sveikinimus wub.gif

prisidedu prie erikiuxxx pasisakymu kad svarbu sveikas vaikas o lytis (kaip as besilaukdama juokaudavau nores ir pasikeis lyty, ka cia sias laikais- ziauri motina).... Dziaugsmas vienodai didelis mergaite ar bernniukas... As norejau pacio kudikio- mazo mielo svelnaus pieneliu kvepenciu.... Ir sveiko... Viska ir gavau ir esu beprotiskai happy...
Atsakyti
QUOTE(rasike1982 @ 2016 02 29, 15:38)
Siroma Giedre erikiuxxx aciu uz sveikinimus wub.gif 

prisidedu prie erikiuxxx pasisakymu kad svarbu sveikas vaikas o lytis (kaip as besilaukdama juokaudavau nores ir pasikeis lyty, ka cia sias laikais- ziauri motina)....  Dziaugsmas vienodai didelis mergaite ar bernniukas... As norejau pacio kudikio- mazo mielo svelnaus pieneliu kvepenciu.... Ir sveiko... Viska ir gavau ir esu beprotiskai happy...

Na ir smagu wub.gif O aš turiu 2 berniukus smile.gif žiurkiukus biggrin.gif Tai pas mus namie lygiosios.

Aš manau, kad darbą kas kokie 7 metai reikia keisti biggrin.gif vyrą ir namus irgi smile.gif
Atsakyti