Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynų mamytės

QUOTE(vikta @ 2016 02 14, 22:38)
aha, pakilau

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2016 02 14, 22:38)
aha, pakilau

Šaunu - nuoširdžiai sveikinu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės
Atsakyti
Na va,perskaičiau viską biggrin.gif
Pasirodau nors į metus kartą.
Įdomu buvo apie mokyklas paskaityt:)
Mano Emilis Žėrutį lanko,mokytoja gera ir pakankamai daug užduoda papildomai.. g.gif Kovo mėn.dalyvaus Kengūroje.
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 02 21, 01:16)
Na va,perskaičiau viską biggrin.gif
Pasirodau nors į metus kartą.
Įdomu buvo apie mokyklas paskaityt:)
Mano Emilis Žėrutį lanko,mokytoja gera ir pakankamai daug užduoda papildomai.. g.gif Kovo mėn.dalyvaus Kengūroje.

į kurią klasę pakliuvo?ai, gal pas tą jauną mokytoją?
negalima sakyti, kad užduoda, jie baigia, ko nespėjo
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2016 02 21, 02:10)
į kurią klasę pakliuvo?ai, gal pas tą jauną mokytoją?
negalima sakyti, kad užduoda, jie baigia, ko nespėjo

Jo pas tąsmile.gif
Užduoda papildomai,šviečia lapus ir duoda namo (su mūsų sutikimu žinoma).
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 02 21, 12:07)
Jo pas tąsmile.gif
Užduoda papildomai,šviečia lapus ir duoda namo (su mūsų sutikimu žinoma).

nu bet sakom, kad baigia, ką pradėjo pamokose wink.gif, taip reikia
gerai, kad daug dirba, juk jau antroj klasės testai bus, tai vaikams reikia įprasti mokytis...
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2016 02 21, 14:51)
nu bet sakom, kad baigia, ką pradėjo pamokose wink.gif, taip reikia
gerai, kad daug dirba, juk jau antroj klasės testai bus, tai vaikams reikia įprasti mokytis...

ech, o aš jau pavargau nuo tų visų papildomų užduočių. Mums ir atostogoms pastoviai kažkas užduodama. Jau laukiu vasaros atostogų.
Gabijai sesija dabar, buvo šimtadienis.
O mane kažkokia visiška apatija apėmusi g.gif Reikia kažkaip prisiverst cv pasirašyt.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 02 23, 00:07)
ech, o aš jau pavargau nuo tų visų papildomų užduočių. Mums ir atostogoms pastoviai kažkas užduodama. Jau laukiu vasaros atostogų.
Gabijai sesija dabar, buvo šimtadienis.
O mane kažkokia visiška apatija apėmusi g.gif Reikia kažkaip prisiverst cv pasirašyt.

Giedre darbą planuoji keist??
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2016 02 23, 19:11)
Giedre darbą planuoji keist??

Seniai planuoju, bet ten pat sėdžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 02 23, 19:59)
Seniai planuoju, bet ten pat sėdžiu biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Pasiilgau jūsų. Kai SM vykdė atnaujinimus, kažkaip kažkur pastrigo mano paskyra, teko prisijungt iš naujo. Bet matau, kad 2015 metų temutė neiškalbėta;-)
Su Solemi dažnai susitinkam - mūsų merginos ruošiasi pirmai komunijai. Dažnai matau Viktą.
Atnešu į Super mamos skyrelį žinią apie vienos šaunios super mamos šeimos pagausėjimą. Labai labai džiaugiuosi už jų šeimą, linkiu daug saldaus pienelio ir ramių naktelių;-)
O mes gyvenam, ratas sukasi, darbe pokyčiai po pokyčių. Turime naujus baldus (kurie bus statomi naujame ofise, mums garbė baldus testuoti pirmiems). Jau nebesėdžiu prie lango ir vietos gerokai mažiau, bet nauja vieta, naujas baldas, nauja darbuotoja (beveik mano bendravardė;-), viskas lyg ir neblogai. Visi pokyčiai tik į gerą;-)
Savatgalį buvom skautų žygį skautų įkūrėjo 159 gimtadienio proga, pasivaikščiojom, pakvėpavom grynu oru, pabendravom su skaute iš Prancūzijos, pavalgėm gimtadienio torto.
Nesibaigia gimtadienių maratonai, tiek šeimos, artimų draugų rate, tiek darželyje, mokykloje.
Artėja mokyklos Kaziuko mugė, svarstome ar dalyvaut, paskutiniai metai numušė ūpą.
Stengiamės visur suspėti, sudalyvauti mums patinkančioje veikloje. Aišku, stengiamės ir pailsėti. Laukiu tikro pavasario ir bėgiojimo sezono atidarymo.
Sėkmės!
Ta pati kenguryte tik su @ (tik dabar prisiminiau, ką reiška @ :-)"-))
Atsakyti