Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynų mamytės

QUOTE(Giedre.vs @ 2016 01 29, 00:02)
žinai pagal šitą ir kepiau, bet man tavo skanesnis. O kokią varškę tu perki? Aš pirkau stambesnę grūdeliais ir man jis nesigavo toks minkštas. Dar gailiuosi, kad cinamono įdėjau doh.gif

Erika, o tu ne Rimi apačioj dabar?

dėl apkepo, tai galiu patarti, manų kruopas ne užpilus palaikyti, o išvirti skystą košę, tada irgi minkštas gaunasi apkepas
cinamono tai pakęsti negaliu schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus. Gal dar kas kokį gerą receptuką su lavašu turite?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif paskaitau bet visai nera noro ka rasyti...
QUOTE(rasike1982 @ 2016 01 29, 14:10)
Mamos, pasidalinkit mintim apie lazdynu vaiku daktares... Zinau kad yra dvi, kuri geresne kokie atsiliepimai?

del vaiku gydytoju,tai yra 3: Didziuliene, Valantiejute ir Krasovskiene. Jas taip ir vertinciau. Labiausiai patinka saviske Didziuliene, ji ir Karoniniskese dirba; tada Valantiejute, o trecia Krasovskiene rinkciausi,jei jau nebutu visiskai iseities, nepernesu jos...
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2016 01 31, 11:27)
Sveikos 4u.gif  paskaitau bet visai nera noro ka rasyti...

del vaiku gydytoju,tai yra 3: Didziuliene, Valantiejute ir Krasovskiene. Jas taip ir vertinciau. Labiausiai patinka saviske Didziuliene, ji ir Karoniniskese dirba; tada Valantiejute, o trecia Krasovskiene rinkciausi,jei jau nebutu visiskai iseities, nepernesu jos...

O kas yra? g.gif Mano ir nuotaikos nesuperinės, bet yra kaip yra. Mes turim 2 augintines- kaunietes lotuliukas.gif tai kasdien pozityvo įneša.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 01 31, 12:28)
O kas yra? g.gif Mano ir nuotaikos nesuperinės, bet yra kaip yra. Mes turim 2 augintines- kaunietes lotuliukas.gif tai kasdien pozityvo įneša.

puse seimos gripu serga, darbo paieskos nevaisingos, santykiai siaip sau ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2016 01 31, 12:27)
Sveikos 4u.gif  paskaitau bet visai nera noro ka rasyti...

Aciu uz mintis 4u.gif mirksiukas.gif bandysim su kurianors eiles tvarka pazindintis smile.gif
QUOTE(rircik @ 2016 01 31, 14:13)
puse seimos gripu serga, darbo paieskos nevaisingos, santykiai siaip sau ir t.t.

4u.gif imk balionely... Po kazko blogo ateina kazkas labai gero...
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2016 01 31, 13:13)

Žinok aš ilgesnį sąrašą parašyčiau. lotuliukas.gif Svarbu, kad yra sveikatos, gyvi artimieji. Daug baisiau, kai jų nelieka, o čia tos eilinės gyvenimo problemos, kurios yra išsprendžiamos. Aišku, kai kitų nėra - tuo metu atrodo svarbiausios, ypač pervargus. O aš ką tik susipažinau su naujais kaimynais. Smagu, kad turėsim jaunimo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur visos dingę?
Vikta, kaip tu?
Gal kas žinot kaip Elenai sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 02 10, 22:38)
Kur visos dingę?
Vikta, kaip tu?
Gal kas žinot kaip Elenai sekasi?

kai viršininkė pasikeitė, mano pareigos pasikeitė - tai daug darbo. nelabai kada ir yra pliurpt.
o šiaip tai nieko naujo
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2016 02 11, 22:25)
kai viršininkė pasikeitė, mano pareigos pasikeitė - tai daug darbo. nelabai kada ir yra pliurpt.
o šiaip tai nieko naujo

Tai pakilai mirksiukas.gif ? Sveikinu 4u.gif Man ir su laiku liūdna.
Atsakyti
Sveikos, maciau kazkas teiravosi del gydytoju, numan atvirksciia nei rircik, Didziuliene - tragedija, buvom gal 4 kartus sakiau daugiau gyvenime pa sja neisiu, Valantiejute - knygine, atrodo vadovelius mintinai iskalus. o Krasovskiene man labai patinka. I nieka nekeisciau.
As ri su laiku prasilenkiau, tai net uzseiti cia paskaitineti ne visad iseina. Tikiuosi orams atsilus, bent vakarais aikstutej susitikti;)
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 02 11, 22:38)
Tai pakilai mirksiukas.gif ? Sveikinu 4u.gif Man ir su laiku liūdna.

aha, pakilau
Atsakyti