Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynų mamytės

QUOTE(Giedre.vs @ 2016 01 15, 11:37)
Niu va kokia paslaptinga lotuliukas.gif

O vyras bus caras ar ne?
lotuliukas.gif

Erika - ko lauki? lotuliukas.gif Nauja karta bus lazdyniečių - junkis į kompaniją. mirksiukas.gif

jau buvo,bet pries sventes pabego...nezinau dabar ar tikrai noriu...laikas parodys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 15 sausio 2016 - 15:14
QUOTE(erikiuxxx @ 2016 01 15, 16:14)
jau buvo,bet pries sventes pabego...nezinau dabar ar tikrai noriu...laikas parodys

Na būna ir taip...čia kaip loterija - vieniems sekasi, kitiems - nesiseka, bet manau jei skirta - bus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2016 01 15, 16:14)

unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2016 01 16, 10:01)

Vikta, ar šiemet planuoji kur važiuot? Kai visur taip nesaugu?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 01 16, 15:19)

kažkur lėksim, bet dar nežinau kur. Nors Urtė tai niekur nenori važiuoti iš Lietuvos, o aš noriu.
Bet nieko iš anksto neplanuojam, paskutinę minutę imsism. o tai neaišku kaip anytos sveikata bus, o ir darbo situacija pas mane keičiasi, tai irgi nežinia kada tiksliai vasaros atostogas galėsiu pasiimti
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2016 01 16, 20:07)
kažkur lėksim, bet dar nežinau kur. Nors Urtė tai niekur nenori važiuoti iš Lietuvos, o aš noriu.
Bet nieko iš anksto neplanuojam, paskutinę minutę imsism. o tai neaišku kaip anytos sveikata bus, o ir darbo situacija pas mane keičiasi, tai irgi nežinia kada tiksliai vasaros atostogas galėsiu pasiimti

Išeini, ar keiti pareigas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 01 16, 21:55)
Išeini, ar keiti pareigas? g.gif

Kol kas nesakysiu. O tai neissipildys. Pasakysiu vasario pradzioj
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2016 01 16, 23:24)
Kol kas nesakysiu. O tai neissipildys. Pasakysiu vasario pradzioj

Kaip tavo anyta? Tai gal ir jungsiesi į nestuke.gif ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 01 17, 11:19)
Kaip tavo anyta? Tai gal ir jungsiesi į  nestuke.gif ? smile.gif

Anyta jau nebligai. Nebe taip stipriai reaguoja i chemoterapija.
O as tai i nestukes nesijungsiu. Buvo itarimu, NT dariau ir kol laukiau rezultato mintyse vis buvo "kad tik viena juostele butu, nenoriu trecio". Tai dabar tiksliai supratau, kad nenoriu vel i pampersu amziu
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2016 01 17, 16:11)
Anyta jau nebligai. Nebe taip stipriai reaguoja i chemoterapija.
O as tai i nestukes nesijungsiu. Buvo itarimu, NT dariau ir kol laukiau rezultato mintyse vis buvo "kad tik viena juostele butu, nenoriu trecio". Tai dabar tiksliai supratau, kad nenoriu vel i pampersu amziu

Supratau, kas dar pas tave naujo? Seniai bendravom.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2016 01 17, 15:16)
Supratau, kas dar pas tave naujo? Seniai bendravom.

tai kad nieko naujo. darbas, mokykla, namai, bureliai.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2016 01 14, 21:46)

Junkis drasiau thumbup.gif

[quote=Giedre.vs,2016 01 16, 17:19]
Va va aš irgi noriu kurnors.... Mes lapkrity gryzom ir Sharmo, kaip tik likus trims dienoms iki skrydzio atgal rusu lektuvas nukrito.... Jetau kaip nemalonu buvo gryzti..... Oro uoste patikros sustiprintos... O dar pakile y oro audra papuolem, jau maniau kad tikrai negrysim...

Atsakyti