QUOTE(Maja Di @ 2015 10 20, 14:38)
Sadomazocistė
Net ir po nemalonių incidentų aš vis dar žinau, kad esu geresnėje situacijoje nei pabėgėliai. Aš nesu auka. Manęs bjauriu elgesiu taip greitai neišgąsdins. Net ir tada man tų žmonių tiesiog gaila. Skaitykite daugiau:
http://www.delfi.lt/...s.d?id=69317784
Kazkur skaiciau (nebepamenu kur, nes labai daug perskaiciau paskutiniu metu) kad Italijoj pensininku pora parode gera sirdi ir prieme pas save pora pabegeliu i namus. Rezultatas baisus - abu pensininkai buvo pabegeliu nuzudyti.
Praeita savaite suskraidziau i LT ir atgal, tai pries skrendant i Vilniu, gavau emaila, kad atvykti i Bremeno orouosta anksciau, nes yra sustiprinta kontrole. Tai ir pagalvojau, nu va, prasom, man ES pilietei, skrendant is vienos ES valstybes i kita, reikia praeiti ypatinga kontrole, o tukstanciai, desimtys tukstanciu ivairaus plauko zmoniu eina per visas sienas kiaurai, netikrinami, neregistruojami, nekontroliuojami. Stabdo traukinius, sokineja is ju, miskais, laukais kazkur eina, taxi vaziuoja per visa Europa - ir cia, atseit, viskas tvarkoj.
DE spauda rase, kad kazkur 290 000 pabegeliu yra neregistruoti. Zodziu, kazkas kazkur klaidzioja, ir niekas nezino nei kas ten per zmones, nei kur jie yra.