Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 10 18, 22:39)
Tik jau nepradėkit čia mūsų graudint  cool.gif Šiandien hypermaksėj trys juodukai šlepsėjo guminėmis šliopkėmis per pirštą ir vargo nematė  lotuliukas.gif O čia ne pabėgėliai kokie, o turtingų tėvų studentai. Man visada mistika jų apsirengimas - per pūgą su švarkeliu, bet su baisuliniu šaliku, pirštinėmis ir kepure  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif taip ir yra.

Bet britai taip pat savo vaikus keistai rengia. Nors per šaltas dienas mažyliams snargliai iki kelių, kriokia, bet be kepurių, be šalikų, su "basanoškėm", kojinėm iki kelių ir kokiu tvido paltuku, gerai kad dar tvido, o ne bolonine striukele.
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2015 10 19, 08:17)
Nemazai lietuvos vaiku ne ka geresnese salygose gyvena, rankas, kojas ziema nusala.

wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2015 10 19, 09:40)
Siaip kas gyvena UK- tikrai jums gali paliudyti, kad dauguma ju ten irgi ziemos metu taip apsiave vaiksto  blink.gif  Tas apavas- ju megiamiausias...

drinks_cheers.gif
Baisu kai paziuri biggrin.gif Indes ypac megsta su sliopkem per pirsta vaiksciot. Su jom ir ziema ir vasara biggrin.gif Net kai sniegas buvo UK tai irgi maciau kaip per sniega brenda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 19, 12:44)

Ko stebites, ar Jums tik sirijos pilieciu problemos savos?
Atsakyti
Pati mūsų žemė jau nuo jų ginasi ax.gif http://www.alfa.lt/s...-vykusiu-afganu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 19, 15:38)
Pati mūsų žemė jau nuo jų ginasi ax.gif http://www.alfa.lt/s...-vykusiu-afganu

O kurioj čia vietoj mūsų žemė pridėjo ranką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2015 10 19, 16:40)
O kurioj čia vietoj mūsų žemė pridėjo ranką?  g.gif

tiesiog, nenori įsileisti ax.gif
Atsakyti
SVETINGI vokieciai Dresdene isejo protestuot

"Dešimtys tūkstančių žmonių pirmadienį išėjo į gatves Vokietijos rytiniame Dresdeno mieste į visuomeninio judėjimo PEGIDA, nusistačiusio prieš migrantus, šalininkų ir priešininkų demonstracijas, o vienas protestuotojas buvo sunkiai sužeistas per trumpą abiejų stovyklų susirėmimą."
Atsakyti
Saudo Arabija tikra blogio ašis - trukdo Rusijos planams įsigalėti naftos rinkoje...
o kas nesutinka su rus ių planais - aišku - teroristai ir jų finansuotojai. kitiap nebūna.

Nastya - Drezdenas - Rytų Vokietija. Kaip ir visos postsovietinės šalys - aršiai protestuoja, nors pas juos niekas ir nesiveržia. Paradoksas, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2015 10 20, 14:00)

Nastya - Drezdenas - Rytų Vokietija. Kaip ir visos postsovietinės šalys - aršiai protestuoja, nors pas juos niekas ir nesiveržia. Paradoksas, ar ne?

Vat būtent, kažkodėl labiausiai protestuoja tie, pas kuriuos tie pabėgėliai net nesiveržia biggrin.gif
Atsakyti
Sadomazocistė biggrin.gif
Net ir po nemalonių incidentų aš vis dar žinau, kad esu geresnėje situacijoje nei pabėgėliai. Aš nesu auka. Manęs bjauriu elgesiu taip greitai neišgąsdins. Net ir tada man tų žmonių tiesiog gaila. Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...s.d?id=69317784

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 20, 14:38)
Sadomazocistė biggrin.gif
Net ir po nemalonių incidentų aš vis dar žinau, kad esu geresnėje situacijoje nei pabėgėliai. Aš nesu auka. Manęs bjauriu elgesiu taip greitai neišgąsdins. Net ir tada man tų žmonių tiesiog gaila. Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...s.d?id=69317784

Kazkur skaiciau (nebepamenu kur, nes labai daug perskaiciau paskutiniu metu) kad Italijoj pensininku pora parode gera sirdi ir prieme pas save pora pabegeliu i namus. Rezultatas baisus - abu pensininkai buvo pabegeliu nuzudyti. doh.gif
Praeita savaite suskraidziau i LT ir atgal, tai pries skrendant i Vilniu, gavau emaila, kad atvykti i Bremeno orouosta anksciau, nes yra sustiprinta kontrole. Tai ir pagalvojau, nu va, prasom, man ES pilietei, skrendant is vienos ES valstybes i kita, reikia praeiti ypatinga kontrole, o tukstanciai, desimtys tukstanciu ivairaus plauko zmoniu eina per visas sienas kiaurai, netikrinami, neregistruojami, nekontroliuojami. Stabdo traukinius, sokineja is ju, miskais, laukais kazkur eina, taxi vaziuoja per visa Europa - ir cia, atseit, viskas tvarkoj. doh.gif DE spauda rase, kad kazkur 290 000 pabegeliu yra neregistruoti. Zodziu, kazkas kazkur klaidzioja, ir niekas nezino nei kas ten per zmones, nei kur jie yra. unsure.gif

Atsakyti